Horoscop - DRAGOSTE, joi, 1 septembrie. Un nou început se anunță pentru o zodie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ai încredere în inima ta, Berbec. Chiar și atunci când trebuie să ai răbdare cu ceilalți, condu mai mult cu inima decât cu ceea ce vezi. Cineva poate avea o luptă interioară despre care nu ți-a spus încă.

Taur

Ați făcut auto-reflecție și acum este timpul să acționați. Strălucirea oportunității începe să se estompeze și acum trebuie să acționezi alături de cel pe care îl iubești sau vei întârzia în a-ți vedea dorințele manifestate.

Gemeni

Sentimentul tău de încredere este la pământ în acest moment, Gemeni. S-ar putea să nu fiți receptiv la sfaturi, deoarece aveți atât de multe lucruri pe care trebuie să le procesați. Șterge programul și fă ceea ce știi că te va face să te simți mai bine și să ai mai mult control asupra vieții tale.

Rac

Nu renunța la dragostea ta, Rac. Poate că încrederea nu mai există, dar dacă amândoi sunteți dispuși să lucrați la relația voastră, aceasta poate fi reconstruită. Este nevoie de timp și de dorință din ambele părți.

Leu

Singur sau în cuplu, astăzi dragostea este despre confort și despre a te simți împăcat cu tine însuți. Un nou început se anunță pentru viața ta amoroasă. Este un moment în care îți poți îndeplini dorințele fără să te temi că ești depășit de situație.

Fecioară

Dragostea îți poate da viața peste cap și te poate face să pui totul la îndoială. Sincronizarea cufundărilor poate fi resimțită în acest fel, așa că va trebui să te lași purtat de curent.

Balanță

Ești perspicace, Balanță, iar aceasta este superputerea ta. Trebuie să eliberezi pe cineva de soarta și destinul său? Poate fi greu să renunți la o persoană pe care o iubești, dar, uneori, știi, trebuie să faci acest lucru.

Scorpion

Scorpion, vei întâlni un suflet pereche, o persoană care face parte din grupul tău de suflete și care te poate ajuta să te înțelegi mai bine. Îți vei da seama cine este după cât de natural vă simțiți unul în preajma celuilalt. Lucrurile se vor pune pur și simplu la locul lor și va fi aproape ca și cum te-ai întoarce acasă.

Săgetător

Săgetător, sărbătorește-ți iubirea. Sărbătoriți toate lucrurile pe care le aveți unul pentru și cu celălalt. Privește cum această persoană aduce mai mult echilibru în viața ei și cum poți ajuta să îi condimentezi lumea.

Capricorn

Capricorn, planurile pot fi amânate, iar aventura ta amoroasă poate fi pusă în așteptare. Schimbările pot fi dezamăgitoare uneori, dar există adesea motive pentru care viața îți aruncă o cheie de rezervă și poate fi pentru a-ți oferi o diversiune de unde nu trebuia să fii.

Vărsător

Vărsătorule, o parte din tine a încetat de mult să mai creadă în dragostea umană, dar totuși, o parte din tine își dorește ca cineva să îți demonstreze că te înșeli. Privește adevărul situației înainte de a renunța cu totul la romantism. Cu cât înțelegi mai mult, cu atât ești mai capabil să vezi ceea ce trebuie să vezi mai devreme într-o relație.

Pești

Pești, astăzi iei dragostea în serios și chiar și flirtul este exclus. Aștepți tipul de iubire care durează și nu te mulțumești cu mai puțin decât ceea ce meriți. Astăzi, îți exerciți dreptul de a alege ceea ce vrei și este destul de eliberator.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel