Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 9 aprilie. O zodie trebuie să își „protejeze” INIMA

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Pășește în dragoste, Berbec. Pentru că există multă putere care te așteaptă să o explorezi. O relație are potențialul de a fi potrivirea perfectă de putere pentru tine. Apleacă-te pentru a te bucura de experiență și crede că atunci când cazi, dragostea te va prinde.

Taur

Ți-ai ignorat inima. Există momente în care universul îți spune să faci un salt de credință și să ai încredere în cineva sau în ceva. Astăzi, există un impuls spre a-ți urma inima și a nu mai acorda atât de multă atenție temerilor sau durerii din trecut.

Gemeni

Dragostea te centrează. Puteți pierde cu ușurință din vedere momentul din cauza înălțimilor iubirii. Dar relația potrivită te va ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ și puternic din punct de vedere emoțional. Așteptați tipul potrivit de iubire care este sigur, securizat și romantic.

Rac

Nu fiți nesăbuit. Este atât de ușor să devii un prost din dragoste. Acordă atenție lucrurilor despre care știi că nu au sens. Fii dispus să te îndepărtezi atunci când știi că o relație are semnale de alarmă și energie proastă, chiar dacă crezi că poți rezolva lucrurile.

Leu

Protejează-ți inima. Nu orice iubire este demnă de afecțiunea ta. Uneori te mulțumești cu mai puțin decât meriți. Dacă ai atras pe cineva pe care îl consideri bun, dar nu este cea mai mare iubire a ta, fii sinceră cu tine și cu partenerul tău. Onestitatea te va ajuta să-ți eliberezi inima pentru a găsi persoana destinată ție.

Fecioară

Divorțul și despărțirea nu sunt ușoare. Să te alegi pe tine însuți după ce ți-ai ales un partener nepotrivit atât de mult timp necesită multă energie. S-ar putea să vă întrebați de ce v-ați permis să fiți într-o relație cu ei. Dar nu te învinovăți pentru ceea ce nu poți schimba. Astăzi, concentrează-te pe ceea ce funcționează acum și pe următorii pași pe care îi vei face.

Balanță

Astăzi ești frumoasă din toate punctele de vedere. Frumusețea este în interior. S-ar putea să nu te simți încrezător în frumusețea ta exterioară, dar partenerul tău vede că aspectul tău este dezirabil, iar tu radiezi lumină din interior.

Scorpion

Iubirea și angajamentul se pot simți ca și cum ai renunța la libertatea ta. Una dintre cele mai eliberatoare experiențe pe care le poți avea este să găsești pe cineva pe care îl iubești și să te simți liber să fii tu însuți. Persoana potrivită te va încuraja să îți urmezi visele și te va susține cu dragoste pe parcurs.

Săgetător

Pace interioară. Când găsești tipul potrivit de iubire există întotdeauna un sentiment de pace interioară. Străduiește-te să găsești acest tip de emoție în centrul vieții tale amoroase.

Capricorn

Ai încredere în intuiția ta. Atunci când treceți printr-o mică tranziție în viață, totul vă poate părea confuz. Încerci să înțelegi noua ta viață și ce simți față de tine însuți. Permite-ți să te adaptezi și să te acomodezi cu acest nou capitol al vieții tale.

Vărsător

Certurile se întâmplă. Oamenii se supără din cauza unor lucruri mărunte, iar când nu vorbesc despre ele, emoțiile izbucnesc. S-ar putea să vă fie greu să vă deschideți în legătură cu rănile și durerile voastre. Dar există motive pentru care este bine să vorbești despre lucruri. Fiți deschis la discuții intime cu un prieten sau apelați la un terapeut cu care puteți vorbi.

Pești

Fiți jucăuș în dragoste. Înveți atât de multe de la partenerul tău atunci când lași garda jos și îți lași latura prostească să iasă la iveală. Bucură-te de niște jocuri distractive alături de jumătatea ta semnificativă. Bucură-te de niște jocuri de roluri distractive, de flirt și provocatoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel