Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 6 martie. O ZODIE va întâlni pe cineva special

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Dragostea unui prieten bun te poate trage prin atâtea obstacole și schimbări. S-ar putea să nu simțiți că relația voastră este pregătită să facă față complexității vieții voastre sau chiar să le împărtășiți cu alții. Dar, așa se testează puterea unei persoane care s-a prezentat ca fiind prietenul tău. Poate testați apele pentru a vedea cât de profund poate crește parteneriatul vostru.

Taur

Când Venus intră în casa ta solară a reputației, este timpul să îngrijești și să vindeci anumite zone din viața ta în care ai suferit o pierdere de respect sau te-ai simțit rușinat.Sentimentele de rușine pot fi atât de profunde și pot pătrunde și în alte zone ale vieții tale amoroase fără să îți dai seama. S-ar putea să nu observi sau să nu recunoști când se întâmplă acest lucru, dar astăzi începe o lună de auto-explorare în această zonă a vieții tale.

Gemeni

După ce Venus începe să tranziteze un coleg de semn de aer, s-ar putea să vă simțiți mai chibzuit și mai perspicace când vine vorba de dragoste și de relațiile voastre. Aceasta este o perioadă minunată a vieții în care îți poți vedea propriile limite, dar nu fără un motiv întemeiat. Este posibil să vezi unde trebuie să renunți și să lași loc pentru ca alții să crească. De asemenea, este posibil să vezi unde trebuie să fii mai atent și mai grijuliu, ceea ce te va ajuta să devii tipul de iubit care îți dorești să fii.

Rac

Un anumit tip de dezvăluire sau revelație care vine din inima unui prieten sau a unui iubit poate fi atât de greu de înțeles pentru tine, dar există un motiv pentru care oamenii își împărtășesc sentimentele, iar acesta este acela de a fi iubiți necondiționat, fără a fi judecați, ceea ce tu poți face. Acesta poate fi un tip de test pe care ar putea fi nevoie să îl treci. Sentimentele tale rănite pot fi greu de depășit, dar alege compasiunea și empatia.

Leu

Viața ta amoroasă se resetează și se activează atunci când Venus intră în semnul zodiacal al Vărsătorului.Este o perioadă minunată pentru a-ți explora libertatea de a fi, dar și pentru a lua în considerare întâlnirea, stabilirea sau reînnoirea unui jurământ față de partenerul tău.Este posibil să nu căutați dragostea sau să vă întrebați încă dacă veți găsi vreodată ceea ce căutați. Venus în Vărsător îți poate oferi un dar al existenței sale pentru a-ți reînnoi speranța.

Fecioară

Nu este niciodată greșit să investești în tine. Cu Venus în sectorul tău de sănătate, s-ar putea să ți se pară util să cumperi lucruri care încurajează o practică a iubirii de sine.De la a lua o carte pe care vrei să o citești până la a te înscrie la o aplicație care crezi că îți va da impulsul și motivația de a rămâne în ținta unui obiectiv personal, Această zi începe să se concentreze pe nevoile și dorințele tale și te încurajează să nu-ți faci griji cu privire la costurile pe care le-ar putea presupune acest lucru.

Balanță

Viața ta amoroasă primește un impuls romantic atunci când Venus intră în sectorul tău de creativitate și plăcere. Acesta este un moment minunat pentru a face lucruri care te fac să te simți bine pe dinăuntru și pe dinafară. S-ar putea să vă placă să vă dedați la arte creative sau să faceți ceva dulce și handmade pentru celălalt semnificativ. Cufundați-vă în deserturi decadente sau răsfățați-vă cu un film romantic care vă atinge inima.

Scorpion

Acasă este acolo unde se află inima, nu-i așa Scorpionule, iar acum, când Venus intră în sectorul familiei, privirile tale se îndreaptă spre familia ta. Acesta este un moment minunat pentru a vă reconecta cu cei dragi - atât aproape, cât și departe. Ridicați telefonul pentru a suna sau programați o călătorie la distanță pentru a vedea rudele pe care nu le-ați mai vizitat de mult timp.

Segetător

Scrie-ți gândurile și visele, Săgetătorule. O parte din tine ar putea simți că ai lucruri uimitoare de spus. de la scrierea unor povești romantice la scrierea câtorva poezii alese, acesta este un moment excelent pentru a-ți exprima natura artistică - de la cântece de dragoste la ceva mai îndrăzneț pentru a exprima ceea ce simți în inima ta.

Capricorn

Atunci când Venus se află în sectorul tău de bunuri personale, banii te urmează adesea. Acum este un moment excelent pentru a vă concentra atenția și atenția asupra proiectelor pasionale sau asupra unui loc de muncă pe care îl iubiți. este posibil să considerați că este o perioadă productivă care aduce și beneficii financiare pentru dvs. și pentru cei pe care vă place să îi răsfățați cu cadouri atunci când aveți siguranță financiară și un mic venit suplimentar pe care să îl cheltuiți pentru distracție.

Vărsător

Venus intră în semnul tău zodiacal, Vărsător, și este și întoarcerea ta pe Venus. Revenirea lui Venus este o perioadă de iubire și creștere. Este posibil să întâlnești pe cineva special și să te îndrăgostești. Dacă ești deja cuplată, semnele pot indica statutul relației tale care te aduce să vezi unde te afli în prezent și ce trebuie făcut pentru a-ți construi viața romantică.

Pești

Iubește-ți dușmanii, Pești, iar când Venus se află în sectorul tău de dușmani ascunși, s-ar putea să descoperi că este mai sigur să iubești și să adori oamenii de la distanță.Nu vei dori să ai rea-voință față de nimeni, dar va fi, de asemenea, dificil să nu strigi ceea ce vezi, mai ales dacă simți că ești tratat pe nedrept sau cu lipsă de bunătate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel