Horoscop- DRAGOSTE, duminică, 30 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Amintește-ți că iubirea de sine este fundamentul oricărei iubiri. Așadar, fă-ți timp să te concentrezi asupra ta și să îți hrănești propriile nevoi. Este firesc să te simți înclinat să îți oferi timpul altora, dar nu uita să ai grijă și de tine. Oferă-ți șansa de a dormi până târziu, de a te conecta cu natura și de a savura puțină pace și liniște. Astăzi este vorba despre a vă oferi niște TLC bine meritat, așa că asigurați-vă că vă răsfățați cu puțină grijă de sine!

Taur

Dragostea adevărată pregătește scena pentru romantism fără niciun motiv egoist implicat. Astăzi descoperi ceva special despre tine și asta implică modul în care privești romantismul. Poate că ai privit dragostea ca pe un fel de listă de bifat în care vrei ca totul să fie bifat într-un anumit interval de timp. Cu toate acestea, dragostea poate fi foarte dezordonată și, în timp ce Luna se află în Fecioară, înveți să găsești un echilibru între ceea ce îți dorești și ceea ce are nevoie relația ta.

Gemeni

Se pare că nu ceri prea multe în acest moment, dar ceea ce îți dorești cu adevărat este un mediu de acasă liniștit și iubitor. Astăzi, natura ta hrănitoare strălucește într-un mod deosebit. S-ar putea să te trezești pregătind ceva delicios în bucătărie, în timp ce te bucuri de emisiunile tale criminale preferate, iar mai târziu, să te ghemuiești cu iubitul tău pe canapea. Astăzi este vorba despre prețuirea lucrurilor mărunte și vei descoperi că, fiind sincer cu tine însuți, îți vei găsi punctul dulce în romantism fără efort.

Rac

Ai ceva important pe care trebuie să îl spui cuiva din viața ta. Ți-ai ținut înăuntru un pic din durerea și tristețea ta? Ziua de astăzi îți permite să intri în tristețea ta și să vorbești despre sentimentele tale. S-ar putea să ți se pară util să-ți programezi un timp într-o locație neutră pentru a vorbi deschis despre ceea ce speri că îți va aduce viitorul și despre ceea ce simți că trebuie să se schimbe.

Leu

Astăzi, este o zi pentru a vă planifica viitoarea aniversare. Dacă ai un cadou pe care ai vrea să îl cumperi și care are o semnificație specială pentru tine și care trebuie personalizat, acum este un moment bun pentru a face acest lucru. Având în vedere că Mercur retrograd mai are loc încă două săptămâni, timpii de livrare și comunicarea pot fi puțin cam aiurea. Așa că planificați din timp și asigurați-vă că aveți ceea ce aveți nevoie. Nu așteptați până în ultimul moment.

Fecioară

Ești pregătit pentru dragoste, iar asta înseamnă să ai mai multă grijă de tine. Aveți câteva lucruri care trebuie organizate și restructurate. Poate că ai lăsat să îți cadă abonamentul la sala de sport și ai mâncat alimente nesănătoase. Știi cât de bine te simți atunci când dormi bine și ai grijă de tine. Așa că începe să faci din aceste lucruri o prioritate și valorifică iubirea de sine pentru a te ajuta să fii un prieten și un iubit mai bun pentru ceilalți.


Balanță

Lucrurile nu au fost pur și simplu sănătoase pentru tine în acest moment. O prietenie sau o relație a arătat niște semnale de alarmă. Din bunătatea inimii tale, ai ales să le ignori. Dar vine un moment în care trebuie trasă o linie în nisip și trebuie să spui că ți-a ajuns. Nu va fi o decizie ușor de luat, dar te vei simți mult mai bine după ce vei lăsa totul în urmă. Nu uita, Balanță, pune un picior în fața celuilalt, pas cu pas.


Scorpion

Este atât de frumos atunci când poți suna un prieten bun și să-i spui pur și simplu cum te-ai simțit. Aveți atât de multe de spus și timpul petrecut discutând cu un prieten cel mai bun, cu care nu ați mai avut legături de ceva timp poate fi un mod minunat de a încheia ziua. Astăzi dedică-ți dragostea prietenilor tăi. De altfel, Luna în Fecioară te încurajează să te bucuri de o companie bună și de conversații de calitate.


Săgetător

Munca pe care o iubești poate fi foarte terapeutică pentru tine în acest moment. S-ar putea să ți se pară benefic să te bagi cu capul într-o sarcină care îți dă un sentiment de bucurie odată ce este finalizată. Dacă ai trecut printr-o despărțire recentă sau ai multe pe cap, ia în considerare să muncești puțin mai mult astăzi doar pentru a-ți oferi un sentiment de împlinire care este în afara relațiilor tale romantice.

Capricorn

Ai încredere. Uneori, universul nu are sens și ai impresia că viața ta amoroasă scapă de sub control. Dar sunt momente în care trăiești lucruri nu pentru că sunt menite să te facă să te simți bine, ci pentru că sunt menite să te facă să crești. astăzi s-ar putea să faci unele schimbări importante în viața ta sentimentală, dar totul va avea sens mai târziu.


Vărsător

Secretele care îți sunt împărtășite de cineva pe care îl iubești (și care te iubește și pe tine) sunt menite să te facă să meditezi și nu să judeci. Un prieten bun sau un iubit bun ar putea decide să te lase să afli câte ceva despre ei înșiși și te-ar putea prinde cu garda jos. Încredințarea unui secret este un semn că relația voastră se apropie tot mai mult. Luați-l așa cum este.


Pești

Astăzi, deschideți ușa iubirii pentru tine. Cu Luna în sectorul tău de angajament, este un moment excelent pentru a lua legătura cu partenerul tău și a afla unde vă aflați amândoi. Dacă te-ai simțit nesigură sau nesigură, astăzi este o zi bună pentru tine să discuți lucrurile și să vezi cum poți îmbunătăți lucrurile și să revii pe aceeași lungime de undă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel