Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 25 septembrie. o ZODIE trebuie să facă pace cu trecutul

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Brooke Cagle
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Brooke Cagle

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Veți dori să vă mențineți standardele înalte. Amintește-ți Berbec că atunci când te întâlneai cu cineva căutai perechea ta perfectă. Oamenii pot fi imperfecți, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți lași inima să se deschidă pentru a-i iubi într-un mod intim. Alege cu înțelepciune.

Taur

Definește de ce ai nevoie pentru a te îndrăgosti. Nu trebuie să te îndrăgostești, poți intra în relații cu ochii larg deschiși, conștient de nevoile tale. Scrie o listă cu ce te desparte și include o listă cu ce trebuie să ai. În acest fel, atunci când ieșiți cu cineva, veți ști dacă ați dori sau nu să continuați să îl vedeți din nou.

Gemeni

Oferiți-vă o șansă de a vă recăpăta încrederea. După o despărțire, poate exista o mică parte din tine care se simte lipsă. Așa că vei dori să petreci timp cu prietenii și familia pentru a te regăsi. Atunci vei putea alege din puterea ta în loc de slăbiciunea ta.

Rac

Discutați lucrurile și fiți receptivi la o comunicare deschisă. S-ar putea ca garda să fie ridicată, dar acum este timpul să îți permiți să asculți adevărurile inimii care provoacă intimitate. Dacă îți dorești să fii alături de cel mai bun prieten al tău, atunci fii deschis să auzi ce are de spus.

Leu

Fiți dispus să investiți timp suplimentar în rezolvarea problemelor cu partenerul dumneavoastră. Problemele amenință armonia unei relații, dar dacă investești doar un pic mai multă energie pentru a înțelege cum gândește celalalt semen, îți poate aduce înapoi mult mai mult decât timpul pe care ți-l ia în viitor. În plus, puneai bazele care vă ajută să lucrați împreună ca o echipă și să vă apropiați.

Fecioară

Dă-te la o parte când vine vorba de dragoste. Fiecare vine cu propriul set de reguli și relații. Uneori, aceste reguli trebuie redefinite. Atunci când îți descoperi capacitatea de a vedea punctul de vedere al celeilalte persoane, te va ajuta să iubești un pic mai puternic și cu mai puțină teamă.

Balanță

Întotdeauna este bine să faci o mini-revizuire a relațiilor tale din trecut. Cu fiecare relație, o parte din tine se schimbă și este bine să treci în revistă ce impact a avut în viața ta fiecare persoană pe care ai iubit-o. Vezi care sunt domeniile pentru care îți poți asuma responsabilitatea și renunță la regretele pe care le ai pentru lucruri pe care nu le-ai știut până acum.

Scorpion

Ascultă-ți prietenii, dar nu lăsa ca părerea lor să prevaleze asupra inimii tale. Cei din afară pot vedea în miezul problemei, dar fiecare persoană care intră în viața ta are o lecție pe care trebuie să o înveți. Este bine să asculți ce au alții de spus pentru că îți crește gradul de conștientizare. Totuși, ai liberul arbitru de a alege pentru tine însuți.

Săgetător

Lucrați la voi înșivă în timp ce vă aflați între două relații. De fiecare dată când renunți la o bucată din inima ta este nevoie de timp pentru a reconstrui ceea ce ai pierdut.Acesta este un moment minunat pentru tine să îți redescoperi interesele personale, și hobby-urile și să te întorci la cine îți place să fii atunci când ești singur.

Capricorn

Credeți în puterea iubirii, chiar și atunci când vă simțiți cinic în interior. Toată lumea se simte rănită la un moment dat, dar asta nu înseamnă că trebuie să devii blazată.Poți găsi cu ușurință un motiv pentru a nu crede că dragostea în exces sau poate fi a ta. Cu toate acestea, nu permiteți ca un moment să vă ia bucuria pe care o meritați în viața voastră.

Vărsător

Este greu să păstrezi un secret față de persoana pe care o iubești. Unele secrete nu sunt menite să fie repetate nimănui altcuiva. Nu trebuie să creezi intimitate bazată pe trecutul tău, în schimb, construiește pe viitorul pe care îl creezi cu noua ta iubire.

Pești

Angajamentul este ceva ce ți se pare corect, dar uneori ai îndoieli cu privire la cât de mult ești dispus să renunți. Nu este ușor să măsori valoarea unei relații în raport cu tot ceea ce crezi că ai putea pierde. Dar dacă ai putea avea tot ce îți dorești în timp ce ești cu altcineva?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel