Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 20 martie. O ZODIE trebuie să privească în interiorul ei

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash, autor: Jonathan Borba
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash, autor: Jonathan Borba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Furia poate masca sentimentele rănite atunci când simți că trădarea a lovit viața ta amoroasă. Un pod poate fi reconstruit cu timpul, chiar dacă nu simți asta acum. Încrederea este un proces pe care îl parcurgi atunci când ești pregătit.

Taur

Când în sfârșit eliberați pe cineva de judecata și de nevoia de a fi corect, se întâmplă un lucru uimitor. Iertarea nu este un dar pe care îl faci altora și este un balsam vindecător care te ajută să găsești ceea ce ai nevoie în interiorul tău.

Gemeni

Ceea ce dai, primești în egală măsură. S-ar putea să nu ai întotdeauna suficientă dragoste sau afecțiune pe care să o împărtășești cu cineva drag, deoarece viața devine ocupată. Dar găsește mici momente și modalități de a demonstra că prețuiești persoana la care ții; să îți amintești un mic gest ajunge departe.

Rac

Odată ce te-ai decis că vrei să fii cu cineva, acel sentiment de confort și siguranță începe să se reverse, îți dă sentimentul că lumea va fi bine.Ești atât de aproape de a găsi un cămin în inima altuia și va fi perfect.

Leu

A fi singur nu este întotdeauna un lucru trist. Este posibil să tânjești după compania unei alte persoane, dar întotdeauna va fi mult loc și pentru tine să înveți despre tine însuți. S-ar putea să nu înțelegi unde te va duce această călătorie sau de ce a trebuit să călătorești atât de departe, dar în cele din urmă, odată ce vei întâlni persoana ta, vei vedea cât de mult a meritat.

Fecioară

Atunci când iubești pe cineva, este frumos să fii creativ în exprimarea grijii și preocupării față de el. Trebuie să încerci lucruri noi pentru a păstra interesul. Timpul pe care îl împărțiți împreună găsind noi modalități de a vă surprinde unul pe celălalt poate fi special și uimitor de memorabil.

Balanță

Limitele și standardele sunt atât de importante atunci când vine vorba de o dragoste sănătoasă. S-ar putea să nu înțelegi cu ce te confrunți acum în relația ta, dar nu te uita în exterior, Balanță. Privește în interior.

Scorpion

Pași mărunți, Scorpionule. Când vine vorba de îndrăgostire, s-ar putea să ai garda sus și nevoia de siguranță și mai mare. S-ar putea să nu fii încă pe deplin pregătită să îți arăți sentimentele, dar ele sunt reale și asta este tot ce trebuie să știi.

Săgetător

Dragostea schimbă oamenii, Săgetătorule. Dar, din nefericire, viitorul are un mod ciudat de a-și ascunde mâna înainte ca soarta ta să fi fost împărțită. așa că ai încredere în proces atunci când simți că viața ta amoroasă se îndreaptă într-o direcție diferită. Soarta ta s-ar putea să te întâlnească chiar după colț.

Capricorn

Învățând să accepți pe cineva pentru ceea ce este este o modalitate de a-ți dezvolta viața amoroasă într-un mod fantastic.Poți începe prin simpla apreciere a trăsăturilor și a personalității lor frumoase și să arăți că îi vezi, cu adevărat, din interior spre exterior.

Vărsător

Răbdarea este atrăgătoare, chiar dacă poți avea impresia că permiți cuiva să profite de tine. Trebuie să vezi că viața ta sentimentală se îndreaptă într-o direcție în care trebuie să renunți și să lași lucrurile să își urmeze cursul.

Pești

Aveți empatie pentru ceilalți. Când te pui în locul altei persoane, vezi că drumul lor nu este atât de ușor pe cât ai crezut cândva. Viața ta capătă o cu totul altă perspectivă, iar inima ta se înmoaie de dragoste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel