Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 12 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Nu există scurtături în dragoste. A fi într-o relație va costa ceva mai mult timp și bani decât ceea ce ai cheltui ca persoană singură. Este o investiție a ta, așa că nu te mulțumi cu cineva care nu-ți face inima să simtă iubirea într-un mod frumos. Fii pretențios. Investește din tine cu înțelepciune.

 

Taur
Este timpul să faci lucrurile în felul tău, Taur. Este în regulă să fii egoist uneori, chiar și atunci când vine vorba de dragoste. Dorințele tale contează și nu ar trebui să le dai la o parte pentru a avea pe cineva în viața ta. Anumite compromisuri nu ar trebui făcute, iar sacrificarea fericirii tale este unul dintre ele.

 

Gemeni
Există un motiv pentru care lucrurile cu o persoană nu au funcționat. Și chiar dacă îl iubești în continuare, există un motiv pentru care distanța te ajută să vezi lucrurile într-o lumină pozitivă. Inima ta se vindecă și se poate deschide către o altă persoană care este mult mai bună pentru tine.

 

Rac
O prietenie ar putea deveni ceva mult mai mult decât ai crezut vreodată că ar putea fi. Ai sentimente adevărate pentru o persoană care a fost darnică cu timpul și cu experiențele de viață. Poate părea imposibil să te gândești că adevărata ta iubire este și cineva pe care îl cunoști de ani de zile, dar uneori ești suficient de norocos pentru ca acest lucru să se întâmple.

 

Leu
Ați putea întâlni persoana visurilor la locul de muncă. Nu se știe niciodată când vei avea în sfârșit prima întâlnire cu "persoana" care va fi pentru totdeauna. Toată lumea caută pe internet sau prin intermediul prietenilor sau chiar se pune în evidență. Dar, uneori, persoana potrivită te găsește exact acolo unde te afli.

 

Fecioară
O cale spirituală este una dintre cele mai bune modalități de a atrage la tine persoana visurilor tale. Îți dorești o iubire care să se conecteze la toate nivelurile: mental, emoțional și spiritual. Așa că nu neglija această nevoie din tine. Alimentează-ți sufletul și observă cum calea pe care trebuie să o urmezi începe să se desfășoare în fața ta.

 

Balanță
Iubirea adevărată este ceva care necesită un efort reciproc. Dacă tu sau partenerul tău semnificativ dați doar jumătate din voi înșivă, s-ar putea ca lucrurile să nu funcționeze. Fiecare trebuie să dea tot ce are mai bun, iar atunci când nu poți face asta, trebuie să te întrebi dacă asta este ceea ce îți dorești? Este aceasta relația care este cea mai bună pentru tine?

 

Scorpion
Mergi pe un nor. Ai întâlnit, în sfârșit, pe cineva care îți face inima să tresară și îți împlinește orice vis. Aceasta este dragostea adevărată, Scorpionule. Nu-ți fie teamă să îmbrățișezi această relație pentru ceea ce este. Este a ta pentru a o lua.

 

Săgetător
Dragostea este în detalii. Dacă vezi că cineva îți arată semne de iubire, dar nu-ți spune cele trei cuvinte pe care îți dorești să le auzi, ai răbdare. S-ar putea să nu fie pregătit să spună ceea ce are pe suflet. Acțiunile vorbesc mult mai tare decât cuvintele. 

 

Capricorn
Este o zi pentru romantism. Fă ceva extraordinar. Găsește o modalitate de a-i arăta celuilalt semnificativ cât de mult îți pasă și ce înseamnă această relație pentru tine.

 

Vărsător
Ai atât de multe de spus. Deschiderea nu este întotdeauna ușoară pentru tine, dar atunci când ai ceva important de scos din piept, curajul te poate găsi. Începe să te gândești la cum te vei simți când secretele tale vor ieși la iveală. Imaginați-vă cât de magnific va fi să fiți cunoscut și să fiți în continuare iubit pentru tot ceea ce sunteți.

 

Pești
Acesta este momentul pe care l-ați așteptat. Unii așteaptă o veșnicie pentru a găsi o persoană în preajma căreia pot fi ei înșiși. Dar tu ai devenit unul dintre cei mai norocoși și este timpul să sărbătorești darul uimitor al iubirii care ți-a fost oferit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel