Horoscop DRAGOSTE al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 1 - 31 octombrie 2022

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Milan Popovic
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Milan Popovic

Horoscop lunar. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi a iubirii: Luni. 10 octombrie

Este timpul să începem să vorbim despre Berbec. Pe măsură ce Mercur se întoarce în Balanță, semnul care guvernează relația ta romantică, ești ghidat să începi să vorbești despre ce trebuie să faci de acum înainte.

Acest lucru ar putea reprezenta o energie de apropiere sau chiar de separare, dar indiferent de faptul că Mercur aici va face ca compromisul să meargă mult mai ușor.

Amintiți-vă că tranzițiile se întâmplă tot timpul în viață, ignorarea lor nu le va face să dispară.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 25 octombrie

Luna nouă și eclipsa de Soare reprezintă un punct de cotitură uriaș pentru tine în viața ta sentimentală din această lună.

Scorpionul îți luminează relația romantică și, având în vedere că astrologia aduce un nou început și o schimbare în viața ta exterioară, înseamnă că ești înzestrat cu exact ceea ce ți-ai propus.

Chiar dacă ți se pare că încă mai sunt lucruri de rezolvat, asigură-te că mergi până la capăt în această oportunitate romantică pentru dragoste.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 8 octombrie

Luna trecută a fost o perioadă interesantă pentru tine, deoarece nu ai avut senzația că nimic nu era cu adevărat în neregulă, dar nici că ceva nu era chiar în regulă.

În această lună, pe măsură ce Pluton se întoarce direct în Capricorn, subliniind teme legate de intimitate, ar trebui să te simți mai conectat la partenerul tău. S-ar putea să vă dați seama că sentimentele pe care le-ați avut erau pur și simplu dureri de creștere și că, de fapt, vă aflați într-un loc mult mai bun decât credeați că sunteți cu doar câteva săptămâni în urmă.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 8 octombrie

Faptul că Pluton devine direct în Capricorn înseamnă că acum te poți simți liber să mergi mai departe cu repararea a ceea ce ți se pare greșit. Pluton guvernează întunericul, fie că este vorba de tine sau de relația ta.

Pe măsură ce devine direct în zona din viața ta care îți guvernează viața sentimentală, acum poți lua măsuri pentru a readuce lumina înăuntru. S-ar putea ca ceva important să trebuiască să fie abordat, dar acum universul te susține pe deplin în a face acest lucru.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi a iubirii: Miercuri, 5 octombrie

Vesta, asteroidul care îți guvernează lumina interioară, devine direct în Vărsător, evidențiind teme din viața ta romantică.

Această schimbare astrologică ar trebui să te ajute să te acordezi mai mult cu ceea ce îți dorești și ai nevoie de fapt de la un partener romantic, deoarece vei fi sincer cu tine însuți. Este ușor să spui uneori că nu ai nevoie de nimeni, dar nu înseamnă că acesta este adevărul.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi de dragoste: Vineri, 28 octombrie

Jupiter, planeta care guvernează abundența reintră în Pești ca parte a retrogradării sale care se concentrează pe sentimentele tale romantice. Orice iubire sau relație care a fost în dificultate sau pe care ai pus prea multe întrebări își găsește acum o mai mare pace.

Ar trebui să fii capabil nu doar să îți îmbrățișezi sentimentele, ci și să valorifici cu adevărat puterea pe care acestea o aduc în viața ta. Nu încercați să explicați de ce vă simțiți așa cum vă simțiți, ci doar să aveți încredere că totul are un motiv.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi a iubirii: Duminică, 9 octombrie

Luna Plină în Berbec îți luminează viața romantică și aduce la îndeplinire orice temă romantică care a fost în curs de desfășurare în viața ta începând cu 1 aprilie. Acesta este un moment în care trebuie să îmbrățișezi cât de departe ai ajuns și să recunoști importanța de a merge după ceea ce îți dorești.

Uneori poți gândi prea mult la lucruri până la punctul de a pierde sensul cel mai mare, înțelegând în schimb că dragostea ar trebui să fie ceva care pur și simplu este. Împreună, puteți găsi întotdeauna o cale de ieșire.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi de dragoste: Luni, 24 octombrie


Vindecă și eliberează-te Scorpion. Nodul Nord din Taur care se aliniază cu Chiron din Berbec îți permite să atingi un nou nivel de vindecare în situația ta actuală. Acesta este un lucru care este profund înrădăcinat în munca ta și care a fost motivul pentru care probabil nu ai avut parte de relațiile pe care ți le-ai dorit.

Această lună este noul început pe care îl așteptai, asigură-te doar că ești suficient de deschis la minte pentru a îmbrățișa ceea ce vine, chiar dacă este diferit de ceea ce ți-ai imaginat că va fi.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Cea mai bună zi a iubirii: Duminică, 30 octombrie

Următoarele câteva luni vor fi remarcabil de interesante Săgetătorule. Marte, planeta acțiunii, a ambiției și a dorinței, se află în Gemeni, dar astăzi devine și retrograd. Marte în Gemeni îți activează viața romantică și te va face să te concentrezi extrem de mult pe ceea ce ai nevoie, pe ceea ce îți dorești și, de asemenea, pe adevăratele tale sentimente.

În această perioadă, nu uitați că este mai bine să vă îmbrățișați sentimentele și să fiți sinceri decât să încercați să ascundeți ceva, deoarece este doar o chestiune de timp până când acestea vor ieși la iveală. Când ești sincer cu tine însuți, poți fi în sfârșit sincer cu ceilalți.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 17 octombrie

Ultimul sfert de Lună este un moment de a renunța și de a te elibera, deoarece acest lucru se întâmplă în Rac, va menționa ceea ce trebuie să lucrezi pentru a te simți mai fericit și mai satisfăcut.

În timpul acestei energii, s-ar putea să fie vorba de faptul că trebuie să renunți la un anumit partener sau poate că trebuie doar să eliberezi o credință care te-a împiedicat să îmbrățișezi dragostea. Încearcă să nu lași trecutul să te împiedice să mai fii fericit.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi de dragoste: Duminică, 2 octombrie

Mercur devine direct în Fecioară la începutul lunii, aducând un accent pe intimitatea din cadrul relației tale. Ar putea fi momentul să creați un timp sacru pentru conectare, să explorați ceva nou împreună ca un cuplu sau chiar să începeți potențial să vă gândiți la mutarea împreună.

Aceasta este șansa ta pentru o mai mare intimitate, trebuie doar să fii atent să te asiguri că ai parte de conversațiile care te conduc acolo.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi a iubirii: Duminică, 2 octombrie

Mercur este planeta care guvernează mintea, pe măsură ce devine direct în Fecioară, te ajută să te concentrezi asupra acelor chestiuni practice legate de relația ta.

S-ar putea să fi fost nevoie să puneți la punct unele lucruri pentru a putea crește mai profund împreună, sau poate a fost vorba de planificarea logică a acelor vise incredibile, astfel încât să devină realitate. Amintiți-vă doar că dragostea nu renunță niciodată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel