Horoscop DRAGOSTE: 9-15 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy

Horoscop săptămânal: 9-15 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 14 ianuarie


Ultimul sfert de Lună care cade în sectorul tău romantic te ghidează să eliberezi ceva pentru a manifesta mai bine ceea ce a apărut în preajma Lunii pline în Rac. Deși Lunile Noi sunt un moment pentru începuturi, această Lună Plină, prima din an, a oferit un fel de bilanț pentru tine. Depinde însă de tine să decizi ce anume împiedică acel nou început în dragoste, iar săptămâna aceasta vei fi ghidat să faci acest lucru.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 12 ianuarie


Energia Gemenilor guvernează sectorul tău de valoare. Valoarea poate însemna multe lucruri diferite; cu toate acestea, se corelează puternic cu cine este cel mai valoros pentru tine. Partenerul tău romantic ar trebui să fie una dintre acele persoane care se simt neprețuite pentru tine și pentru viața ta. Cu Marte devenind direct în acest sector al vieții tale, în sfârșit avansezi în recunoașterea și crearea unei relații bazate pe acest lucru, care îți va oferi abundență în viitor.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 9 ianuarie


În timp ce Marte devine direct în semnul tău săptămâna aceasta, oferindu-ți spațiul și libertatea de a simți că în sfârșit te poți mișca, Uranus în Taur se armonizează cu Mercur retrograd în Capricorn. Există unele sentimente sau evenimente subiacente în legătură cu intimitatea, sexul sau chiar transformarea la care trebuie să reflectați și chiar să inițiați o conversație în jurul acestei săptămâni. Cu Marte direct, ești în sfârșit capabil să începi să abordezi toate sentimentele pe care le-ai avut.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 14 ianuarie


Ca Rac, nimic nu este rareori atât de important ca și casa ta, inclusiv spațiul tău și cei cu care îl împarți. Luna Plină de acum o săptămână ți-a oferit ocazia de a reflecta mai profund asupra a ceea ce înseamnă pentru tine aspectul de acasă. Săptămâna aceasta ți se cere să eliberezi spațiul pentru a face din acest aspect o realitate. Ultimul sfert de Lună este un moment de eliberare. Este vorba, de asemenea, despre recăpătarea unui sentiment de echilibru pe care l-ați pierdut anterior în Balanță.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 13 ianuarie


Călătoria în care te afli în prezent te ajută să îmbrățișezi numeroasele aspecte ale vieții tale, astfel încât să înveți cum și să devii cea mai sănătoasă persoană pe care o poți fi.

Acest lucru se corelează direct cu tipul de partener romantic pe care îl poți fi. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Neptun în Pești se armonizează cu Soarele în Capricorn, observi un mod mai sănătos de a relaționa, ceea ce duce la evoluții pozitive în cadrul relației tale.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 13 ianuarie

Neptun încă se mișcă prin Pești, semnul tău polarizator, creând noi viziuni și oportunități în dragoste. În această săptămână, deoarece vorbește pozitiv cu Soarele în Capricorn, poți vedea o șansă de a-ți aprofunda relația actuală sau chiar de a avea o întâlnire destinată cu cineva care va fi deosebit de important pentru tine.

Energia Peștilor guvernează dragostea pentru tine. În schimb, Capricornul guvernează adesea căsătoria și angajamentul profund, așa că este foarte probabil ca, dacă ești deja într-o relație, aceasta să primească un upgrade în această săptămână.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 13 ianuarie

Jupiter, planeta abundenței, a norocului și a expansiunii, se deplasează în prezent prin Berbec până în luna mai. Berbecul este semnul tău polarizator și energia care domină romantismul și relațiile.

Săptămâna aceasta, asteroidul Juno se alătură lui Jupiter în Berbec, aducând dulcea promisiune a unui angajament mai profund în lunile următoare. Juno guvernează angajamentul și căsătoria, așa că, chiar dacă o conexiune se mișcă mai repede decât se aștepta, ea se mișcă și în ritmul în care este menită să o facă.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 9 ianuarie

Energia Taurului domină sectorul relațiilor și al romantismului tău. Cu Uranus care încă se mișcă prin acest semn pentru încă câțiva ani, aduce multe schimbări în viața ta. Este vorba despre eliberarea ta de restricțiile pe care le-ai simțit aici, astfel încât să poți trece la o mai mare libertate.

Săptămâna aceasta, Uranus în Taur se conectează cu Mercur retrograd în Capricorn, activând teme legate de relații și comunicare. Așteaptă-te la noi perspective sau chiar la conversații importante în săptămâna care urmează.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 12 ianuarie
Săgetător a fost o călătorie lungă, dar doar o parte din ea s-a terminat. De la sfârșitul lunii august, Marte, planeta acțiunii, a ambiției, a pasiunii și a sexului, se află în Gemeni. Gemenii este semnul tău polarizator și cel care reprezintă relațiile tale romantice.


Te-a făcut să te gândești diferit la lucruri, făcându-te să reflectezi la schimbarea totală a drumului tău. Pe măsură ce Marte devine direct în Gemeni în această săptămână, acea restricție sau imposibilitate a situației se va ridica în sfârșit. Acest lucru înseamnă că nu mai există scuze și toate acele schimbări la care te-ai gândit pot fi în sfârșit puse în aplicare.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 13 ianuarie

Iunona, zeița iubirii și a căsătoriei, se schimbă în Berbec în această săptămână, activându-ți viața de familie și de cămin. Acest lucru poate însemna că tu și partenerul tău romantic semnați un nou contract de închiriere a unui loc împreună sau chiar că începeți să vă schimbați relația într-un loc care să permită o mai mare intimitate domestică.


Jupiter este, de asemenea, aici, ceea ce ar putea denota o expansiune generală a acestei părți a vieții tale, inclusiv cumpărarea unei noi case sau o sarcină. Este vorba despre a vă duce relația la nivelul următor.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 9 ianuarie

Uranus în Taur activează temele din jurul casei și familiei tale, exact în timp ce vorbește cu Mercur retrograd în Capricorn, trezindu-ți gândurile și dorințele inconștiente. Această zonă a fost și va continua să fie în centrul atenției pentru tine, pe măsură ce înveți mai profund cum să creezi un cămin și o relație angajată care să îți onoreze cu adevărat nevoile, în loc să urmezi orice plan despre ceea ce face o relație grozavă. Dacă ești sincer cu tine însuți, dragostea va continua să crească.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 12 ianuarie

A fost o perioadă interesantă pentru tine ca Marte, în timp ce planeta acțiunii și a pasiunii este retrogradă în Gemeni, semnul zodiacal care îți guvernează casa și familia. Fie că ai fost chemat să reflectezi mai mult asupra a ceea ce înseamnă căminul sau chiar să iei în considerare posibilitatea de a te muta într-unul care să o facă, au fost multe idei și sentimente în ultima vreme, dar nu atât de multă acțiune.


Toate acestea încep să se schimbe în această săptămână, când Marte devine direct. Marte direct va dura până la sfârșitul lunii martie, așa că așteptați-vă la niște schimbări uimitoare și dramatice care vor avea loc în această parte a vieții voastre.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel