Horoscop DRAGOSTE: 8 august - 14 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Caleb Ekeroth
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Caleb Ekeroth

Horoscop săptămânal: 8 august - 14 august. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi a iubirii: Miercuri, 10 august

Planeta care te guvernează, Marte, se află în prezent în Taur, ajutându-te să iei decizii care aduc mai multă stabilitate și pace în viața ta. Astăzi, această planetă se aliniază cu Neptun în Pești, ajutându-vă să vă amintiți ce ați visat cu adevărat să fie dragostea.

Chiar dacă ai tendința de a fi mai pragmatic când vine vorba de relații, acesta este un semn din partea universului de a te întoarce la acele viziuni pe care le aveai pentru viața ta amoroasă și de a te asigura că faci alegeri care să ajute la crearea lor, în loc să fie pur și simplu o stagnare a acesteia.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 11 august

În timpul Super Lunii pline în Vărsător, uniunea dintre Uranus și Nodul Nord în Taur se va reactiva. Acest tranzit puternic, care a fost exact pe 31 iulie, te-a ajutat să vezi adevărul din viața ta romantică, precum și deciziile pe care trebuia să începi să le iei pentru ca lucrurile să progreseze la nivelul următor.

În timpul acestei lunatiuni, așteaptă-te ca lucrurile să devină intense ajutându-te să te împingi spre acel următor capitol al vieții tale, nu-ți fie teamă să renunți la ceea ce este bun pentru a face loc pentru ceea ce este uimitor.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 13 august

Marte în Taur se va alinia astăzi cu Pluton în Capricorn, aducând în discuție teme în jurul intimității. Aceasta poate fi intimitate emoțională, mentală și chiar fizică. În timp ce viața devine ocupată, este important să te asiguri că ești disponibil să te conectezi cu partenerul tău, creând spațiu pentru ca amândoi să simțiți că vă dezvoltați în relația cu celălalt. Relația ta ar trebui să fie sursa ta de pace și confort, dar pentru a realiza acest lucru, trebuie să faci loc și pentru ca acest lucru să se întâmple.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 9 august

Venus în Rac se conectează astăzi cu Pluton în Capricorn, dezvăluind ceea ce a fost ascuns până acum. Aceste două planete împreună evidențiază teme de revelații în relațiile tale. Fie că este vorba de a afla despre ceva ce nu știai până acum sau doar adevărul despre propriile tale sentimente.


Energia de astăzi este una care te va ajuta să valorifici profunzimea propriului tău adevăr, astfel încât să îl poți folosi pentru a-ți transforma relația. Pentru unii, ar putea însemna o despărțire, iar pentru alții, ar putea fi un angajament mai profund. Fiți doar conștienți și asigurați-vă că nu vă compromiteți adevărul de dragul altcuiva.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 11 august

Vărsătorul este semnul care pune în evidență teme din viața ta sentimentală. Această Super Lună Plină se conectează cu Saturn în Vărsător, precum și cu Uranus în Taur, ajutându-te nu doar să creezi schimbări în acest domeniu al vieții tale, ci să faci acest lucru datorită lecțiilor importante învățate.


Nu este niciodată prea târziu pentru un nou început sau pentru a decide cu adevărat să începi să faci lucrurile diferit, dar începe cu a face acel singur pas înainte, ceea ce vei fi încurajat să faci în această săptămână. Nu există cale de întoarcere, ci doar înainte.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi de dragoste: Vineri, 12 august

Marte se află în prezent în Taur, aducând un sentiment de stabilitate în toate alegerile și acțiunile pe care le întreprinzi. Astăzi, această planetă se va alinia cu Neptun în Pești, ajutându-te să faci pașii necesari pentru a-ți transforma visele în realitate.


Amintește-ți ce ai crezut că poate fi dragostea înainte de a ți se frânge inima sau de a fi făcut să crezi că nu este posibil. Reconectează-te la acel adevăr și speranță, astfel încât alegerile pe care le faci să se bazeze pe ceea ce știi că ar trebui să fie dragostea, mai degrabă decât pe ceea ce nu este.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 9 august

Venus în Rac se unește cu Pluton în Capricorn și aduce în discuție teme de romantism aproape de casă. Acest lucru activează teme legate de angajament, casă și familie. Venus reprezintă dragostea, în timp ce Pluton guvernează adevărul și transformarea. Dacă v-ați pus la îndoială adevărul sau scopul relației actuale sau al vieții pe care ați creat-o împreună, acesta este momentul să începeți să luați decizii diferite. Ignorarea oricărui lucru nu îl va face să dispară, în schimb, onorează-ți profund propriile sentimente, astfel încât să te asiguri că ești aliniat cu viața pe care o creezi.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 11 august

Super Luna Plină în Vărsător activează uniunea dintre Uranus și Nodul Nord în Taur. Semnul de pământ al Taurului este unul care are o mare importanță pentru viața ta romantică și, deși a fost exact pe 31 iulie, această lunare va declanșa teme similare care au apărut în acea perioadă. Aceste două planete te ajută să îți transformi viața romantică, astfel încât să poți crea mai mult spațiu pentru ca soarta să intervină, în locul rănilor tale. Întâmpină totul cu inima și mintea deschise, astfel încât să poți crea exact relația pe care ți-o dorești.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 12 august

Marte în Taur se aliniază cu Neptun în Pești, aruncând lumină asupra acțiunilor pe care te simți îndemnat să le întreprinzi în ceea ce privește angajamentul și casa pe care o împarți cu partenerul tău romantic. Peștii îți guvernează casa și familia, așa că atunci când se conectează cu Marte în Taur, este vorba despre luarea unor decizii diferite pentru a crea o viață care se aliniază mai profund cu adevărul tău.

S-ar putea să fii mai lent în a face alegeri, dar totul face parte din punerea în aplicare a lecțiilor pe care le-ai învățat, astfel încât să nu mai fie nevoie să continui să repeți anumite lecții romantice.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 8 august

Venus din Rac se unește cu Neptun din Pești în această săptămână, aducând în prim-planul atenției tale teme legate de relații și conversații. Racul guvernează tot ceea ce are legătură cu romantismul în ceea ce te privește și, cu doar câteva zile rămase în acest semn, este timpul să începi să ai acele conversații importante pe care le-ai evitat.

Neptun în Pești te ajută să te readucă la propriul simț al sinelui, inclusiv la viziunea ta pură asupra iubirii și la pacea pe care știi că ar trebui să o aducă în viața ta. Asigură-te că abordezi orice lucru care te îndepărtează de acest lucru sau care te îndepărtează de el, deoarece acum este cu adevărat momentul să începi să faci schimbările pe care le-ai căutat.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi de dragoste: Joi, 11 august

Venus, planeta iubirii, se schimbă în Leu activând relațiile tale romantice în cel mai bun mod posibil. Este o perioadă fantastică pentru iubire și vei simți schimbarea aproape imediat, deoarece ești capabil să simți că poți străluci din nou în acest domeniu al vieții tale.

Vei putea spune adevărul cu mai multă încredere, precum și să discuți despre intensitatea sentimentelor tale și să acționezi pentru a crea un sentiment mai profund de angajament. Nu există limite în această perioadă, ci doar iubire.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 8 august

Neptun în Pești se aliniază cu Venus în Rac astăzi, în timp ce Portalul Poarta Leului atinge apogeul. Acest lucru aduce laolaltă simțul tău de sine cu modul în care te exprimi în dragoste. Există o creștere spre a fi capabil să aduci în discuție chestiuni și să te exprimi în mod autentic și mai sănătos în relații.

Acest aspect înseamnă că este mai puțin probabil să vă sacrificați propriile sentimente pentru cele ale celuilalt, chiar dacă îl iubiți. Adevărul capătă un nou sens în această perioadă, deoarece înveți în sfârșit ce înseamnă să nu renunți la propriul sentiment de pace pentru cel al altcuiva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel