Horoscop DRAGOSTE: 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy

Horoscop săptămânal: 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 26 decembrie

S-ar putea să nu ți se pară atât de romantic, dar Chiron în Berbec în această săptămână, alături de Nodul Nord în Taur, te va ajuta să aduci vindecare în interiorul tău. Chiron s-a mișcat prin propriul tău semn al Berbecului, aducând tot felul de îmbunătățiri și oportunități de a te ajuta pe tine însuți, ceea ce va ajuta relația ta. Săptămâna aceasta se concretizează pe măsură ce te poți apropia de destinul tău și de dragostea care ți-a fost mereu destinată.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 26 decembrie

Nodul Nord, care reprezintă soarta, se află în prezent în propriul tău semn. Acest lucru te face să te gândești diferit la lucrurile din viața ta și la alegerile pe care le faci în relația ta. Preferați lucrurile stabile, pașnice și liniștite. Cu toate acestea, în această săptămână, Chiron, vindecătorul rănit, în Berbec, menționează unele dintre acele gânduri și sentimente care trebuie abordate pentru a îmbunătăți lucrurile. Nu-ți fie teamă să înfrunți întunericul, pentru că de cealaltă parte a lui este mai multă lumină.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 decembrie

Energia Capricornului domină temele legate de intimitate și transformare în viața ta. Acesta este adesea un domeniu cheie pentru tine, deoarece intimitatea, în special cea fizică, este un lucru de care ți se cere adesea să înveți adevărata valoare. Fiind un semn care tinde să se concentreze mai mult pe aspectele pozitive și plăcute, faptul că înveți că intimitatea poate aprofunda o conexiune te ajută să extinzi modul în care iubești și cum primești această iubire din partea celorlalți. Pe măsură ce Mercur, planeta comunicării, devine retrograd aici, sunteți pe cale să începeți o reflecție mai profundă asupra acestei chestiuni care vă poate transforma relația.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 decembrie

Toate lucrurile la care te-ai gândit sau pe care le-ai simțit, dar despre care nu ai vorbit, sunt pe cale să iasă la suprafață. Mercur, planeta comunicării, devine retrograd în Capricorn, punând în evidență viața ta romantică și tot ceea ce trebuie să discutați pentru a vă asigura că viitorul va fi diferit de trecut. Ai învățat foarte multe despre tine și despre ceea ce ai nevoie de la un partener care te poate ajuta acum să stabilești noi parametri în cadrul iubirii.

Leu
(23 iulie - 22 august)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 28 decembrie

Luna reprezintă eul tău emoțional și sentimentele. Săptămâna aceasta înoată prin apele romantice ale Peștilor sporindu-ți nevoia de conexiune și profunzime. Este posibil să prioritizezi timpul de calitate cu partenerul tău într-un mod nou sau să realizezi că nu poți continua să te concentrezi pe muncă dacă speri să îți împarți viața cu cineva. În timp ce Luna se află în Pești, vei îmbrățișa mai multe dintre sentimentele tale autentice și te vei reconecta la adevăratele tale dorințe de iubire și conexiune.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 decembrie

Energia Capricornului guvernează sectorul din viața ta care guvernează dragostea, căsătoria și chiar copiii. Pe măsură ce Mercur începe să devină retrograd aici în această săptămână, este o șansă de a învăța ceva nou și de a gândi lucrurile diferit. Mercur este cunoscut ca fiind stăpânul minții tale, conducătorul modului în care îți procesezi și îți comunici gândurile și sentimentele. Acum este șansa de a purta multe dintre conversațiile importante pe care le-ai amânat, asigurându-te că noul an care urmează este cu adevărat un pas mai aproape de visele tale.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 decembrie

Jupiter tocmai s-a mutat recent în Berbec, care reprezintă viața ta romantică. Acum, că Chiron este direct, ești încurajat să iei decizii pornind de la vindecarea ta versus rana ta. Ești îndrumat să îmbrățișezi tot ceea ce ai trăit pentru a te ajuta să te îmbunătățești pe tine și relația ta. Acum, în această săptămână, pe măsură ce Luna din primul sfert de lună în Berbec te îndeamnă să iei o decizie majoră cu privire la acest domeniu al vieții tale, este pur și simplu timpul să spui da.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 26 decembrie

Taurul este semnul tău polarizator. Cel care aduce energie complementară în viața ta și care reprezintă viața ta romantică. În prezent, Nodul Nord se află în Taur, ceea ce înseamnă că există un aspect al sorții sau al destinului care este în joc în acest moment.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu se simtă totul ca și cum ar fi înfășurat într-o fundă frumoasă, deoarece Chiron în Berbec este de asemenea implicat în prezent. Acest lucru înseamnă că există o cantitate imensă de vindecare pentru tine în prezent, care se referă la faptul că abordezi lucrurile într-un mod mai sănătos. Această schimbare din interiorul tău este cea care sfârșește prin a aduce o mai mare abundență în viața ta romantică.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 26 decembrie

Energia Berbecului domină zona din viața ta care guvernează căsătoria, angajamentul și chiar copiii. Jupiter este aici pentru o zi prelungită, aducând expansiune în această zonă a vieții tale și chiar probabil un angajament mai mare în relația ta.

Săptămâna aceasta Chiron este aici, deoarece se aliniază cu Nodul Nord în Taur, prezentând cu adevărat o schimbare mai sănătoasă în relații care coincide cu vindecarea ta. Chestia este că nu se va întâmpla pur și simplu, ci va trebui să faci un fel de alegere conștientă, deoarece Luna din primul sfert de lună are loc și în Berbec în această săptămână. 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 26 decembrie

Nodul Nord în Taur în această săptămână îți luminează sectorul angajamentelor pe termen lung, la fel cum Chiron în Berbec îți activează casa și familia. Este probabil că ai avut nevoie să vindeci ceva din trecutul tău pentru a putea profita de această nouă oportunitate și a începe pentru tine. Acum, că începe să apară o nouă perspectivă, te simți și tu mai pregătit să profiți de această nouă oportunitate în dragoste.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 28 decembrie

Ai tendința de a trăi după propriul set de reguli, chiar și atunci când vine vorba de dragoste. Săptămâna aceasta însă este un moment pentru a reflecta asupra acelor nevoi și sentimente pe care le ai în legătură cu relațiile pe care poate nu îți permiți întotdeauna să le recunoști.

Venus în Capricorn îți activează subconștientul, ajutându-te să scoți la lumină anumite sentimente sau nevoi, la fel cum dansează cu Neptun în Pești, ajutându-te să înțelegi mai mult din ceea ce prețuiești. Este în regulă să recunoști că poate îți dorești o relație mai convențională decât ai crezut la început. O schimbare de opinie înseamnă că a existat o creștere.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 26 decembrie

Există o mare activitate în Berbec chiar acum, ceea ce reprezintă o creștere în ceea ce privește ceea ce și pe cine prețuiești. În timp ce acest lucru va sfârși prin a aduce resurse materiale mai mari, se va adăuga, de asemenea, la cât de împlinit și satisfăcut ești și în relația ta. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Chiron din Berbec se alătură Nodului Nord din Taur, care aduce teme de comunicare, este timpul să îți împărtășești propriile sentimente, astfel încât să poți îmbrățișa această nouă perioadă de creație.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel