Horoscop DRAGOSTE: 24 septembrie - 2 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop săptămânal: 24 septembrie - 2 octombrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 27 septembrie

Planeta care te guvernează, Marte, campează în Gemeni până la începutul anului 2023, aducând schimbări și un mare beneficiu pentru viața ta sentimentală.


Chiar dacă una dintre cele mai bune calități ale tale este că poți merge înainte cu determinare, se pare că te-ai lăsat pradă mulțumirii în viața ta amoroasă.

Profită de alianța ușoară de astăzi dintre Marte în Gemeni și Saturn în Vărsător pentru a decide ce vrei și a merge după asta.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 28 septembrie

Uranus este cunoscut ca marele trezitor. Este planeta care guvernează schimbările bruște și neașteptate și care te ajută să îți reorganizezi viața în cel mai bun mod posibil.


Luna următoare va aduce schimbări romantice, odată cu sezonul eclipselor. Pentru această săptămână, opoziția în curs de desfășurare dintre Saturn în Vărsător și Uranus în Taur îți va arăta unde sunt fisurile din relația ta și unde vor începe aceste schimbări.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 septembrie

Căminul este esențial pentru tine, chiar dacă nu împărtășești întotdeauna acest lucru la fel de deschis cum o faci cu alte aspecte ale vieții tale. Familia, cu care îți împarți spațiul și acel sentiment de stabilitate, de împământenire, de structură iubitoare este necesară pentru tine.


Săptămâna aceasta Ceres, asteroidul care guvernează casa, se schimbă în Fecioară, semnul care guvernează această parte a vieții tale. Așteaptă-te la mai multă grijă și timp de calitate cu cel cu care îți împarți viața.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 2 octombrie

Fie că începi o nouă iubire extraordinară, fie că pui capăt unei relații care și-a găsit deja un final, asigură-te că nu renunți în această săptămână.

Cu astrologia actuală, schimbările și evenimentele din viața ta amoroasă vor parcurge tot spectrul, dar asta nu înseamnă că vei avea senzația că totul merge ca pe roate.


Aceasta este ultima săptămână de energie retrogradă majoră, ceea ce înseamnă că lucrurile vor deveni mai ușoare. Trebuie să te asiguri că nu renunți între timp.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 30 septembrie

Saturn în Vărsător îți activează viața sentimentală, în timp ce Uranus în Taur îți aduce un val de noutăți. Pentru tine, se simte că se întoarce o pagină și ajungi în spațiul în care vei avea ocazia unui nou început.


Atunci când nu simți că este o garanție că poți avea succes în dragoste, ai tendința de a sta deoparte. Dar, de asemenea, nu obții ceea ce îți dorești cu adevărat făcând asta.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 septembrie

Nu poți ști cum se simte o relație la tine acasă până nu-ți faci un cămin în tine. Ceres este asteroidul care guvernează spațiul sacru al căminului, al păcii și al înțelegerii.


Aceasta este șansa ta de a te reconecta cu această parte din tine și de a te asigura că alegerile tale romantice nu sunt cele care te fac să sacrifici părți esențiale din ceea ce ești.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 septembrie

Venus este planeta iubirii. În Balanță, înseamnă că se întoarce în Semnul tău solar, care este semnul zodiacal care îți guvernează simțul de sine și propriile convingeri. Venus în Balanță îți poate îmbunătăți relația cu partenerul tău, deoarece acesta ar fi mai apt să îți înțeleagă nevoile sau perspectivele.


Cu toate acestea, te poate face, de asemenea, dureros de conștient de faptul că ești de acord sau cel puțin că rămâi tăcută în legătură cu ceva care este o problemă. Procedează încet în această săptămână, până când îți vei da seama ce parte va scoate la iveală acest lucru.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 29 septembrie

Luna se află în Scorpion, permițându-vă să vă reconectați la cele mai profunde sentimente. În același timp, Uranus din Taur a trecut din nou în opoziție cu Saturn din Vărsător, agitând apele schimbării. Povestea ta nu este terminată.


Felul în care este viața ta acum, în acest moment, nu este cum va rămâne, și există bucurie și uimire pentru tine. Există noi începuturi și momente mărețe pe care nici măcar nu ți le poți imagina. Tot ce trebuie să faci este să nu pierzi din vedere cât de repede se pot schimba lucrurile doar pentru că, în această situație particulară, nu sunt.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 1 octombrie

Luna în Săgetător îți permite să vezi cum te simți după o perioadă atât de lungă de reflecție și introspecție.


În relația romantică cu Marte în Gemeni, această planetă a pasiunii și ambiției te împinge înainte în viața ta, dar cu atâtea planete retrograde, încă simți că ai frânele puse atunci când acționezi.

Sentimentele tale din acest moment au valoare, deoarece îți reafirmă munca interioară și ceea ce ai de gând să faci, chiar dacă nu poți face mișcări bruște.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 2 octombrie


Lunile din primul sfert de lună sunt o șansă de a-ți aminti ce este important, de a te realinia la ceea ce îți dorești și de a te asigura că nu-ți permiți să renunți.

În timp ce tinzi să fii perseverentă în chestiuni legate de muncă și finanțe, de multe ori renunți mai devreme când vine vorba de relațiile romantice. Uneori, singurul lucru pe care îl poți face este să te îndepărtezi, dar în alte situații, trebuie să rămâi în preajma celor incomode pentru a ajunge la ceea ce este uimitor. Acesta ar putea fi unul dintre acele momente.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 30 septembrie

Energia Taurului îți guvernează mediul domestic, ceea ce înseamnă că schimbările energetice dominante de anul trecut ar trebui să se simtă din nou pentru ceea ce pare o continuare.

Saturn se află în prezent încă în semnul tău zodiacal, ceea ce înseamnă că finalizezi niște lecții importante care vor rămâne cu adevărat în urmă după acest moment.

Oricât de mult ai putea fi văzut ca un rebel care își urmează mereu propriul drum, ar putea fi benefic pentru tine dacă, în loc să încerci să controlezi atât de mult despre viața ta sentimentală sau situația de acasă, ai lăsa să vezi ce se întâmplă.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 2 octombrie

Aceasta este șansa ta de a spune tot ce ai gândit și simțit. Mercur a intrat pentru prima dată în Fecioară la începutul lunii august, stimulând conversații aprofundate în viața ta sentimentală.

S-a strecurat în Balanță, a devenit retrograd, iar acum devine din nou direct în Fecioară. Așteaptă-te ca unele teme de la începutul lunii august să apară din nou, dar de data aceasta, atât tu cât și partenerul tău veți avea o perspectivă unică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel