Horoscop DRAGOSTE: 24 octombrie - 30 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop săptămânal: 24 octombrie - 30 octombrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 octombrie


Acum, că energia Scorpionului este în centrul atenției și nu a Balanței, aduce accentul pe intimitate, pasiune și schimbare în viața ta. Acest lucru vă permite să înțelegeți mai clar ce are capacitatea de a se schimba și ce nu.

Văzând această claritate, te poți concentra mai mult pe ceea ce îți va da rezultate, ceea ce înseamnă că este, de asemenea, timpul să iei niște decizii importante cu privire la relația ta, deoarece dacă acea conexiune intimă nu există, atunci ar putea fi timpul să mergi mai departe.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 octombrie

Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Scorpion îți luminează relația romantică cu noi oportunități și creștere pentru tine. Pentru că este vorba de o eclipsă de Soare, este posibil ca acest lucru să însemne schimbări bruște în ceea ce privește statutul tău de angajament, mutarea sau chiar venirea unui nou partener.

În această perioadă, veți fi mai capabili să vă îmbrățișați mai bine propriile dorințe și adevărul despre această parte a vieții voastre, ceea ce vă permite să faceți pașii pentru a o crea efectiv.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 octombrie

Astăzi, Luna se află în Săgetător, ceea ce îți oferă posibilitatea de a fi mai în contact cu sentimentele tale emoționale în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme.

Marte în Gemeni ți-a oferit cu adevărat timp pentru a evalua ce îți dorești cu adevărat și ce te motivează să faci aceste schimbări în viața ta. Dar astăzi este timpul să încetinești și să pășești până la capăt în sentimentele tale, astfel încât să nu pierzi ceva important.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 27 octombrie

Pluton în Capricorn intră în cuadratură cu Mercur în Balanță astăzi, aducând discuții importante în jurul unei relații romantice și a casei. Ai fost pe marginea prăpastiei schimbării, deoarece acum recunoști și vorbești mai mult despre propriul adevăr.

Cu aspectul de astăzi, vei fi ghidat să ai unele conversații importante despre ceea ce urmează pentru tine și vei putea găsi o mai mare claritate pe măsură ce avansezi încrezător că, pentru prima dată, îți urmezi cu adevărat inima.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 octombrie

Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Scorpion luminează o lumină strălucitoare a adevărului în mediul tău familial. Se simte că te gândești de ceva vreme la o mutare, dar nu ți-ai luat încă angajamentul de a lua această decizie.

Această energie care vine va fi despre încrederea în direcția în care te conduce inima ta, fie că este vorba de a te muta cu cineva sau de a te muta undeva unde te simți mai aliniat. Dacă dragostea se simte ca și cum ar fi fost provocatoare sau inexistentă în ultima vreme, poate însemna că dragostea la care visezi va fi găsită doar atunci când vei decide să te muți într-un loc nou.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 octombrie

Jupiter este planeta abundenței și a norocului, pe măsură ce se mută din nou în Pești săptămâna aceasta, ca parte a retrogradării sale, îți va oferi noi perspective. Chestia cu dragostea este că uneori trebuie să treci prin momentele mai grele pentru a le putea îmbrățișa pe deplin pe cele uimitoare.

Asta nu înseamnă că dragostea trebuie să fie o provocare, ci că scopul este să înveți din aceste momente pentru ca în cele din urmă să poți învăța. Săptămâna aceasta îți oferă această oportunitate care, în cele din urmă, va aduce schimbări pozitive în relația ta.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 24 octombrie

Chiron din Berbec se aliniază cu Nodul  din Taur astăzi, activând atât relația ta romantică, cât și simțul intimității și al transformării.

Nu este o surpriză faptul că această săptămână are schimbări scrise peste tot, deoarece recentul punct stelar Venus a inițiat un nou nivel de autoapreciere în tine. Cu cât te cunoști mai bine pe tine însuți, cu atât mai mult poți ști ce îți dorești și de ce ai nevoie de la relația ta, ceea ce reprezintă fundamentul pentru a o putea crea.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 octombrie

Eclipsa de Soare de Lună Nouă este cu siguranță un punct luminos al săptămânii pentru tine. Săptămâna aceasta aduce, de asemenea, o uniune vindecătoare între Chiron în Berbec și Nodul Nord în Taur, ceea ce afectează în mod pozitiv relația ta romantică și modul în care abordezi dragostea.

Pe măsură ce cele două energii se întrepătrund, vei putea avea un restart în viața ta care se bazează pe cât de mult ai crescut și te-ai vindecat. Atunci când te schimbi pe tine însuți, schimbi totul în rest.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 octombrie


Acasă chiar este acolo unde este inima, dragă Săgetătorule, dar rămâne întrebarea dacă și tu poți spune același lucru. Săptămâna aceasta Jupiter, stăpânul abundenței, se îndreaptă din nou spre Pești, ca parte a fazei sale retrograde, aducând din nou în centrul atenției mediul tău familial.

Peștii domnesc peste această zonă a vieții tale și cum Jupiter abundența este în acest semn înseamnă că este pe cale să facă totul mai mare. Fie că este vorba de o mutare sau chiar de un copil pe drum, aceasta este o zonă a vieții tale care este pe cale să înceapă să crească.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 24 octombrie

Chiron în Berbec aduce o mare cantitate de energie vindecătoare în relația ta romantică angajată. Este ca și cum aceasta este una în care fie trăiți împreună în totalitate, fie chiar cu jumătate de normă. În această energie, ți s-a cerut recent să intri mai mult în sentimentele tale emoționale, astfel încât să îți poți înțelege partenerul și să îi păstrezi mai mult spațiu.

Uneori se simt ca o a doua coardă pe lângă munca ta sau alte probleme, în această săptămână este timpul să îți exprimi cele mai profunde sentimente, pentru ca ei să știe cât de importanți sunt pentru tine.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 octombrie

Energia Peștilor guvernează ceea ce și pe cine prețuiești cel mai mult. Pe măsură ce Jupiter, planeta abundenței, se intersectează din nou cu acest semn zodiacal, va aduce în discuție teme legate de abundență în cadrul conexiunilor tale, în special în relația ta sentimentală.

Îți place să faci lucrurile diferit, astfel încât să te asiguri că trăiești cât se poate de autentic, totuși, este important să te asiguri că îmbrățișezi pe deplin prezența celorlalți care îți îmbogățesc viața. Nu-ți face griji cu privire la ceea ce face altcineva, lasă-te să te îndrăgostești din nou fără să te gândești că asta îți va răpi cumva din propria viață.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 30 octombrie

Marte se află în Gemeni din 20 august și va sta aici până în martie 2023. Marte în Gemeni îți activează mediul familial și de acasă, aducând schimbări în această parte a vieții tale. Săptămâna aceasta, Marte devine retrograd, oferindu-vă șansa de a lucra împreună pentru a aduce aceste transformări importante.

Marte retrograd înseamnă că ești ghidat de univers să mergi un pic mai încet în construirea acestui următor capitol al vieții tale. Amintiți-vă că în acest moment căutați doar veșnicia și ceea ce va dura, luându-vă viața vă veți asigura ambele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel