Horoscop- DRAGOSTE, 24-30 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
sursa foto unsplash.com
Descriere foto: sursa foto unsplash.com

Horoscop săptămânal: 24-30 iulie,  2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 

Pentru a păși în focul transformării este nevoie de curaj și de credință că ceea ce te așteaptă de partea cealaltă va fi mult mai bun decât ceea ce lași în urmă. Deși ești cunoscut pentru că te arunci cu capul înainte în teritorii noi, asta nu înseamnă că ești imun la temeri sau îndoieli, mai ales în ceea ce privește cele mai importante părți ale vieții tale - casa și relația ta. Dar ai decis deja calea pe care o vei urma, iar ceea ce este diferit acum este că începi să ai încredere în faptul că, chiar dacă nu există garanții, în cele din urmă știi că nu poți rămâne acolo unde ești.  

Atunci când nimic nu pare să funcționeze, universul îți dă un semn divin să încerci ceva diferit. Este exact ceea ce vei face pe măsură ce Luna din primul sfert de lună răsare în Scorpion în săptămâna 24 - 30 iulie 2023, deoarece îți luminează sectorul de transformare și intimitate. Nu vă fie teamă să mergeți spre ceea ce este grozav doar pentru că vă faceți griji că veți pierde ceea ce v-a părut suficient de bun.  

 

Taur 
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 

Ai încercat să rămâi cu picioarele pe pământ în timp ce navighezi prin peisajul schimbător din fața ta. Chiar și în timp ce alții din jurul tău s-au cufundat în noaptea întunecată a sufletului sau în călătoria de o viață a devenirii, tu ai încercat să rămâi neclintit pe calea ta. Dar trebuie să începi să te întrebi: ce încerci să realizezi rezistând la schimbare? În loc să te îngrijorezi că te pierzi sau că ți se trage pământul de sub picioare, apleacă-te asupra motivului tău personal. Nu trebuie să fii întotdeauna cel care are totul sub control; acum, meriți să fii om la fel de mult ca oricine altcineva.  


Primul sfert de Lună în Scorpion îți activează sectorul romantic în săptămâna 24 - 30 iulie 2023, ajutându-te să reflectezi asupra a ceea ce trebuie să vindeci și să eliberezi pentru a începe să te concentrezi pe o nouă cale și un nou vis. Nu vă fie teamă să vedeți adevărul sau să luați atitudine. Nu are niciun rost să încerci să fii cel puternic pentru toți ceilalți dacă, în cele din urmă, vei sfârși prin a fi singurul rămas în picioare.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 iulie 2023 


Mercur este planeta care te guvernează, deoarece preferă abilitatea de a gândi rapid și de a comunica articulat; totuși, pe măsură ce intră în Fecioară și îți luminează casa casei, a familiei și a vindecării, vei începe să vezi un scop diferit să apară în viața ta. Nu este suficient să comunici, mai ales în relații, ci mai degrabă să o faci cu transparență și intenții sincere. Concentrează-te în această săptămână asupra aspectelor în care poți fi mai hotărât în comunicarea ta, într-un mod care să permită partenerului tău să dezvolte o legătură emoțională mai profundă cu tine. Doar pentru că s-ar putea să nu simți că ceva nu este în regulă, nu înseamnă că lucrurile nu se pot îmbunătăți.  

Chiar acum este momentul să vă duceți relația la un nou nivel. Discutați despre parcursul celuilalt și aduceți în discuție vindecarea, regretele și temerile. Toate subiectele care păreau inutile sau pur și simplu nu foarte amuzante sunt cele care vă vor ajuta să creați cu adevărat relația pe care v-o doriți.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 

Ca semn opus Capricornului, ai trecut printr-o transformare imensă în acest an, pe măsură ce Pluton a început să-și încheie perioada petrecută acolo și a testat noua libertate a Vărsătorului. Cu toate acestea, ca orice transformare semnificativă, ea nu se întâmplă dintr-o dată și este alcătuită din mici momente de schimbare. Nu te îndoi de progresul tău și nu te gândi că, pentru că temele sau chiar chestiunile practice vin la revizuire, cumva, ai deviat de la curs. Ceea ce apare acum are ca unic scop să rezolve orice problemă nerezolvată și să te ajute să afli mai profund de ce ai făcut anumite alegeri în viața ta sentimentală. 

Pe măsură ce Luna din primul sfert de lună atinge apogeul în Scorpion în săptămâna 24 - 30 iulie 2023, concentrează-te asupra a ceea ce trebuie să eliberezi pentru a face loc unei bucurii mai mari. Poate fi vorba de o relație sau de vina de a simți că trebuia să îți asculți inima măcar o dată. Meriți fericirea, dar mai întâi, trebuie să creezi spațiul pentru a o primi.

Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 

Îți place să privești viața ca pe o experiență, o comoară de aventuri și momente care îți taie respirația. Dar, sub toate aceste emoții, tânjești după un loc de pace, de hrănire, unde sufletul tău se poate simți în largul lui. Anul acesta a fost în principal despre întinderea ta în noi spații și teritorii, pe măsură ce ai îmbrățișat un scop mai semnificativ în cariera ta și un nou sentiment de intimitate în dragoste. Cu toate acestea, acum vei putea să te concentrezi asupra spațiului tău de acasă, cel care adesea uiți că contează cel mai mult.  

Primul sfert de Lună în Scorpion îți va activa sectorul casei, al familiei și al vindecării, ajutându-te să privești la ceea ce trebuie să eliberezi, să ierți și chiar să acționezi pentru a manifesta viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Nu te lăsa prins în vechile povești că poate unele lucruri nu sunt făcute pentru tine. Dacă este în inima ta, este o promisiune divină din partea spiritului; trebuie să găsești credința de a crede că o poți crea.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 

Urmează o săptămână incitantă pentru tine, deoarece Nodul Nord din Berbec îți activează sectorul intimității și al transformării, la fel cum Pluton în Capricorn te întoarce la lecțiile trecutului tău, deoarece aprinde toate temele legate de angajament, bucurie și chiar familie. Tot repeți ceva aici pentru că nu vezi o altă cale de urmat, dar există una; trebuie să devii suficient de liniștit pentru a îmbrățișa îndrumarea divină pe care ți-o trimite universul.


În loc să te angajezi să te simți fericit doar atunci când lucrurile sunt exact așa cum ți le-ai imaginat, recunoaște unde credințele tale și nevoia de perfecțiune îți fură bucuria pe care ai vrut să o creezi. Fiți dispuși să priviți lucrurile diferit și, bineînțeles, să acționați, de asemenea, diferit. Totul în viața ta conține promisiunea a ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna, dar mai întâi trebuie să fii capabil să o vezi.  

Concentrează-te asupra ta în această săptămână și prin ce lentilă îți privești viața romantică. Asigură-te că îți permiți să practici recunoștința pentru cât de departe ați ajuns tu și partenerul tău și, mai presus de toate, fii dispus să vezi că adesea; bucuria crește mai abundent în momentele neașteptate decât în cele pe care ai încercat să le planifici.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 

Nodul Nord s-a mutat recent în Berbec, guvernatorul sectorului tău romantic, și ți-a dat senzația că ești exact acolo unde te afli acum. Ai încredere și ești ghidat divin în această viață. În loc să te simți atașat de un anumit rezultat, ai încredere că, atâta timp cât îți urmezi inima și te asculți pe tine însuți, vei fi întotdeauna exact acolo unde trebuie să fii.  

Dar, mai există încă loc pentru lecții. Săptămâna aceasta, când Nodul Nord din Berbec se află în cuadratură cu Pluton din Capricorn, guvernatorul casei, familiei și al zonei de vindecare, vi se va cere să vă uitați la locurile în care încă trăiți în trecut. Oricât de mult ai crescut în ceea ce privește stima de sine și capacitatea de a avea încredere în sincronizarea divină, ceva este încă centrat în jurul casei tale sau al convingerilor tale, limitându-te să pășești în această nouă eră. Odată ce poți vindeca acest lucru, totul se schimbă și vei înțelege în sfârșit de ce totul trebuia să se întâmple așa cum s-a întâmplat.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 

Tot ceea ce ai făcut este despre a deveni mai bun. Dar a fi mai bun este, de asemenea, centrat pe vindecarea ta, ceea ce înseamnă că tu însuți, credințele tale și chiar interacțiunile tale cu ceilalți sunt toate ceva ce ai revizuit și ai făcut schimbări în interiorul tău. A te vindeca înseamnă să înțelegi de ce ai făcut alegerile tale, să te ierți pe tine și pe ceilalți și să găsești grație și compasiune pentru călătoria pe care a trebuit să o faci pentru a ajunge aici, în acest moment.  

În săptămâna 24 - 30 iulie 2023, Nodul Nord din Berbec activează teme de vindecare, în timp ce Pluton în Capricorn declanșează piese de comunicare referitoare la trecut. Poate fi vorba de recurgerea la un model sau la un mod de gândire vechi sau chiar la modul în care ți-ai comunicat anterior nevoile sau sentimentele cu partenerul tău. Fii atât de angajat să faci lucrurile diferit încât să nu-ți permiți să revii la o versiune veche a ta atunci când ești declanșat. Iubirea te va ajuta întotdeauna să te vindeci în sinele tău superior, dar trebuie să te angajezi să te dezvolți, chiar și în cele mai dificile momente.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 

Ai învățat cum valoarea ta de sine guvernează deciziile pe care le-ai luat în viața ta sentimentală. Uneori, a fost ceva cu care te-ai simțit provocator să te confrunți, pentru că, în cele din urmă, asta înseamnă că nu înseamnă că anumite relații sau chiar niveluri de viață nu sunt destinate ție, ci că trebuie să te simți demn să le primești. Observă în această săptămână cum începi să înțelegi corelația dintre persoanele pe care le-ai atras și cum te-ai simțit în legătură cu tine însuți în acel moment. Nu ești menit pentru totdeauna să te mulțumești cu dragostea, dar mai întâi trebuie să fii capabil să intri în ceea ce într-adevăr meriți.  


Nodul Nord în Berbec, în săptămâna 24 - 30 iulie 2023, va forma un punct culminant cu Pluton în Capricorn, permițându-ți să înțelegi cum alegerile pe care le-ai făcut își au rădăcinile în creșterea ta. Berbecul îți guvernează sectorul fericirii, în timp ce Capricornul guvernează valoarea și stima de sine. Pentru a păși în viața veselă și romantică pe care o cauți, trebuie mai întâi să revizuiești unele dintre lecțiile tale din trecut. Nu există timp pierdut, mai ales dacă te ajută să te dezvolți în persoana care trebuie să fii.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 iulie 2023 


Ești în pragul noutății și al împlinirii, deoarece Pluton în Capricorn se aliniază cu Nodul Nord în Berbec, arătând cât de aproape ești de tot ceea ce ți-ai dorit vreodată. Mai întâi, însă, trebuie să te privești sincer pe tine însuți. Încă mai este ceva de învățat sau de adus la capăt în ceea ce privește alegerile sau convingerile tale despre dragoste și relații. Odată ce poți întruchipa lecțiile lui Pluton în semnul tău, vei vedea Nodul Nord în Berbec țintind spre cele mai mari vise ale tale.  

Berbecul îți guvernează casa, familia și sectorul de vindecare. Această nouă eră este abia la început; ea promite următorii doi ani plini de oportunități pentru a crea relația și viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Nu te simți ca și cum trebuie să te grăbești; în schimb, reflectează asupra creșterii tale personale și dacă faci lucrurile diferit. Poate fi greu să accepți această lentilă a adevărului și să o înclini spre tine, dar răsplata este că vei putea, în sfârșit, să ai încredere în acest nou capitol al vieții tale.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 iulie 2023 


Venus este în prezent retrogradă în Leu, stăpânul sectorului tău romantic, ajutându-te să reflectezi și să te concentrezi asupra modului în care ți-ai urmat inima cu curaj sau, în schimb, ai încercat să urmezi calea sigură a iubirii. Acest lucru te va ajuta să înțelegi unde încă mai dai putere rănilor din trecutul tău. Atâta timp cât există o teamă cu privire la faptul că lucrurile vor ieși cum au fost înainte, le lași să-ți conducă viața. În schimb, devine vorba de a te concentra asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat și îți dorești pentru relația ta, indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecut și, mai mult, de ceea ce ar putea spune oricine despre ea. 


Tu ești vizionarul. Ești pentru un motiv și, deși poate fi greu să nu fie înțeles de toată lumea, nu înseamnă că te înșeli vreodată. Pe măsură ce Mercur revine în Fecioară în săptămâna 24 - 30 iulie 2023, activând sectorul tău de intimitate și transformare, ia acest lucru ca pe un semn din partea universului pentru a începe să te lămurești cu privire la ceea ce vrei și ai nevoie de la partenerul tău. Tot ceea ce îți dorești îți este oferit. Cu toate acestea, dacă încă permiți temerilor sau opiniilor să-ți dirijeze calea, nu vei putea primi întreaga sferă de bucurie și iubire care îți este destinată în mod divin.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 iulie 2023 

Fecioara este semnul tău opus și stăpânul sectorului tău romantic. Pe măsură ce Mercur se deplasează pe acest teren orientat spre detalii împământenite, te poți concentra pe părțile mai logice și pragmatice ale iubirii. Nu vă lăsați să vă pierdeți spiritul de romantism; este vorba de a aduce echilibru în creșterea voastră. Dragostea ar trebui să fie mai mult decât chimie și cer înstelat; trebuie să aibă rădăcini pentru a continua să crească.  


Mercur în Fecioară îți va permite să începi să reflectezi asupra aspectelor logice ale vieții tale romantice și să începi să faci planuri pentru cum vrei să mergi mai departe. Pentru tine, a fi capabil să îți iei capul împreună cu inima este o lecție romantică esențială, deoarece, în trecut, a trebuit să înveți ce se întâmplă atunci când nu o faci. Atunci când poți să vezi clar trecutul așa cum a fost și să îmbrățișezi planurile pe care ți le oferă momentul prezent, simți un sentiment mai puternic de încredere în inima ta. Pentru a crește cu adevărat într-o relație, trebuie să fii dispus să rezolvi detaliile vieții și nu-ți face griji; odată ce o vei face, vor fi o mulțime de momente pentru romantism pe parcurs.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel