Horoscop DRAGOSTE: 23 - 29 ianuarie, 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Shea Rouda
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Shea Rouda

Horoscop săptămânal:  23 - 29 ianuarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Sâmbătă, 28 ianuarie

Luna din primul sfert de lună în Taur te va ajuta să te eliberezi de distragerile din viața ta care te-au împiedicat să te bucuri de tot ceea ce ai. Energia Taurului guvernează ceea ce și pe cine prețuiești în viața ta. Aceasta va fi prioritatea ta în această săptămână, permițându-ți să te simți mai conectată cu tine și cu relația ta.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Sâmbătă, 28 ianuarie

Săptămâna aceasta, cu Luna de Ultimul Pătrar care are loc în semnul tău zodiacal, este vorba despre ceea ce încă te mai agață și care nu te ajută în relația ta sentimentală. Fie că este vorba de o credință veche sau de o trădare din trecut, poți renunța la ea înainte ca aceasta să vă afecteze negativ conexiunea.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Sâmbătă, 28 ianuarie

Primul sfert de Lună în interiorul Taurului luminează partea din viața ta care este guvernată de inconștientul tău. Marte tocmai a devenit direct în cadrul semnului tău zodiacal, așa că gândurile tale s-ar putea să se simtă mai mult dușman decât prieten. Această Lună te va ajuta să renunți la toate acele gânduri tăcute și credințe care îți sabotează relația.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Joi, 26 ianuarie


Venus este planeta iubirii; în cadrul semnului iubitor al Peștilor, ea activează toate aspectele norocului pentru tine. Aceasta este o perioadă incredibilă pentru a fi norocos în dragoste, Rac. Fie că este vorba de o nouă relație care se apropie sau de posibilitatea de a te reconecta în mod unic cu partenerul tău existent, această perioadă este despre a te bucura pur și simplu de tot ceea ce aduce dragostea.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Joi, 26 ianuarie

Pe măsură ce Venus, planeta iubirii, se deplasează în Pești în săptămâna care urmează, activându-ți sectorul intimității, lucrurile ar putea deveni puțin fierbinți. Peștii guvernează acest aspect al vieții tale, incluzând toate formele de intimitate; emoțională, mentală, fizică și chiar spirituală. Acesta este un moment fanatic pentru a vă reconecta și pentru a face puțină magie împreună.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Joi, 26 ianuarie

După ce Jupiter a părăsit Peștii în decembrie, s-ar putea să fi simțit că lucrurile s-au blocat în sectorul tău romantic. Fiind semnul tău zodiacal polarizator, Peștii guvernează această parte a vieții tale; lucrurile ar trebui să înceapă să se reia din nou acum că Venus se întoarce. Iubirea nu este doar în detalii, ci și în felul în care te simți.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 24 ianuarie

Soarele în Vărsător se aliniază cu Jupiter în Berbec și îți activează sectorul relațiilor romantice și zona din viața ta guvernată de bucurie și chiar de căsătorie. Acest lucru este crucial pentru a crea relația la care ai lucrat, dar trebuie, de asemenea, să ai încredere în iubire odată ce aceasta sosește, în loc să te gândești prea mult.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Sâmbătă, 28 ianuarie


Luna din primul sfert de lună în Taur în sectorul tău romantic te ajută să te eliberezi de teme din trecut care te-au ținut pe loc. Fie că este vorba de o relație veche care a expirat sau chiar de acele momente mai dificile din cadrul unei legături pe termen lung, eliberarea trecutului va crea întotdeauna mai mult spațiu pentru viitor.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Joi, 26 ianuarie


Venus este planeta iubirii; în Pești, ea îți activează sectorul casei și al familiei. Acest lucru ar trebui să ajute ca lucrurile să se simtă mai iubitoare și mai calme acasă sau chiar să te inspire să vrei să te muți cu un partener existent. În timpul lui Venus în Pești, planificați multe seri de întâlnire și petreceți timp de calitate împreună, deoarece acest lucru va deveni cel mai important pentru dvs.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 24 ianuarie


Soarele în Vărsător și Jupiter în Berbec vor activa teme de valoare în casa ta. Dacă în ultima vreme te-ai simțit provocată în acest domeniu, acesta ar putea fi semnalul de alarmă de care aveai nevoie. Nicio relație nu este perfectă, dar dacă nu prețuiești ceea ce ai deja, a obține mai mult nu te va ajuta. Folosește ziua de astăzi pentru a aprecia tot ceea ce ai.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Sâmbătă, 28 ianuarie

Primul sfert de Lună în Taur are loc în sectorul tău de casă și familie. Acest lucru te va încuraja să te eliberezi de modul în care ai crezut că trebuie să arate lucrurile în acest domeniu pentru a face mai mult loc bucuriei. Taurul a adus și va continua să aducă schimbări în această zonă a vieții tale în următorii câțiva ani, dar permițându-ți să te răzgândești și să faci următorul pas te va ajuta în acest proces.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Joi, 26 ianuarie

Venus în Pești ajută ca totul să pară în regulă cu lumea. Venus este planeta iubirii, care este exact cine ești tu. Când Venus este în Pești, te vei simți mai radiantă și mai vie. Vei putea să te exprimi mai natural și, în mod firesc, vei fi mai afectuoasă și mai afectuoasă cu partenerul tău. Este o șansă de a te îmbrățișa pe tine și tot ceea ce oferi în cadrul unei relații pe deplin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel