Horoscop- DRAGOSTE, 22-28 mai 2023. O ZODIE trebuie să nu renunțe niciodată la dorințele inimii sale

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop săptămânal: 22-28 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 25 mai 

Venus trece în prezent prin Gemeni, activând toate temele din jurul valorii și a respectului de sine. În săptămâna 22-28 mai 2023, Venus în Gemeni se aliniază cu Uranus în Taur, aducând schimbări pozitive în această zonă a vieții tale.  

Ceea ce înveți este că, cu cât te simți mai bine în legătură cu tine însuți, cu atât mai bune sunt deciziile romantice pe care le iei. Este timpul să eliberezi povestea că nu meriți tot ceea ce îți dorești, astfel încât să poți începe în sfârșit să iei măsuri pentru a le crea.  


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi de dragoste: Luni, 22 mai  

Marte s-a mutat săptămâna trecută în pasionalul Leu, concentrându-se pe casa, familia și vindecarea ta. Fie că este timpul să schimbi lucrurile acasă sau să recunoști cât de profund ai crescut, săptămâna 22-28 mai 2023 îți oferă șansa de a lua niște măsuri drastice. 

Atunci când aduci conștientizarea adevărului tău autentic, poți crea mai bine o relație care să-l onoreze. 


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Sâmbătă, 27 mai 

Deciziile pot fi o provocare pentru tine, mai ales atunci când ai impresia că nu mai există cale de întoarcere dacă iei una. Acestea sunt alegeri supreme care îți vor schimba pentru totdeauna viața și, deși necesare, te pot aduce într-un loc în care indecizia te face să lași frica să preia controlul. 

Pe măsură ce Luna în primul sfert în Fecioară are loc în săptămâna 22-28 mai 2023, este timpul să îmbrățișezi răscrucea în care te afli în ceea ce privește casa și familia ta. O decizie trebuie luată, iar aceasta nu mai poate fi prelungită.  


Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Luni, 22 mai  

Nu îi poți lăsa pe ceilalți să îți determine valoarea de sine. Poți face ca întreaga ta viață să se rezume la alții, dar asta nu înseamnă că ei ar trebui să poată controla ceea ce simți despre tine. În săptămâna 22-28 mai 2023, Marte în Leu se unește cu Soarele în Gemeni, Jupiter în Taur și Pluton în Vărsător - Este timpul să-ți recapeți puterea.  

Îmbrățișează-ți valoarea și amintește-ți că tu decizi ce fel de viață trăiești și, mai ales, pe cine iubești.  

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi de dragoste: Luni, 22 mai  

Dragostea este un echilibru între a te onora pe tine și a fi capabil să faci compromisuri în ceea ce privește cele care sunt importante pentru partenerul tău. La începutul săptămânii 22-28 mai 2023, Marte în Leu se aliniază cu Pluton în Vărsător, permițându-ți să găsești un echilibru între idealurile tale și schimbarea pe care o cere relația ta.  

Poți continua să faci lucrurile așa cum le-ai făcut până acum sau poți risca și încerca ceva nou. Doar un singur gând se va încheia cu tine în relația pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Sâmbătă, 27 mai 

Uneori, trebuie să te întorci acasă la tine însuți. Acesta este spațiul tău, cel al adevărului și al înțelepciunii infinite. Acesta este, de asemenea, spațiul din care își au originea cele mai importante decizii ale tale. Folosește energia Lunii din primul sfert de lună în semnul tău de Fecioară pentru a decide în inima ta ceea ce știi că este corect. 

Nu contează ce spun alții sau ce se întâmplă în jurul tău. Dacă nu simți că ceva este menit pentru tine, înseamnă că nu este. Folosește-ți discernământul și nu ezita să faci alegerea pentru care sinele tău viitor îți va mulțumi.


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Joi, 25 mai 

Venus, planeta iubirii, se deplasează prin sectorul tău de intimitate, ajutându-te să vezi și să înțelegi noi modalități de relaționare și de înțelegere a partenerului tău. Pe măsură ce Venus în Gemeni se unește cu Uranus în Taur în săptămâna 22-28 mai 2023, vei avea ocazia unei noi evoluții majore în cadrul relației tale.  

Această schimbare se construiește de la începutul anului și este una prin care trebuie să treci și tu ca parte a creșterii tale. Nu te feri de ceea ce este inconfortabil, deoarece adesea este exact ceea ce ai nevoie să experimentezi.  

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Joi, 25 mai 

Dragostea este în aer, iar în săptămâna 22-28 mai 2023 vei experimenta ce înseamnă acest lucru pentru tine. Lucrurile se vor îmbunătăți mereu, indiferent cât de dificilă pare viața ta sentimentală. Doar că ele se întâmplă în cel mai neașteptat moment.  

Folosește această energie pentru a te deschide către o nouă relație sau către o schimbare bruscă a uneia existente. Asigură-te că rămâi suficient de deschis la minte pentru a primi surprizele minunate pe care ți le rezervă universul.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 25 mai 

Venus s-a deplasat prin semnul tău opus, Gemeni, aducând o mai mare atenție asupra relațiilor tale și asupra alegerilor care există acolo pentru tine. În săptămâna 22-28 mai 2023, când Venus în Gemeni se unește cu Uranus în Taur, ai putea fi surprins de direcția pe care inima ta te cheamă să o iei. 

Chestia cu dragostea este că, oricât ai încerca să planifici. Rareori va merge așa cum ai crezut că va merge. Fii suficient de deschis pentru a explora noi posibilități, chiar și într-o relație existentă, și nu te îngrădi niciodată să experimentezi bucuria pe care o reprezintă cu adevărat dragostea.  

 

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 22 mai  

Marte în Leu a activat sectorul din viața ta legat de intimitate și conexiune. Pe măsură ce începe săptămâna 22-28 mai 2023, va aduce un aflux intens de energie în această parte a vieții tale, deoarece Marte în Leu își intersectează drumurile cu Pluton în Vărsător, Soarele în Gemeni și Jupiter în Taur. 

O lecție aici reprezintă că tot ceea ce îți dorești și visezi este posibil. Trebuie să îți onorezi adevărul și să nu renunți niciodată la dorințele inimii tale.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 22 mai  


În zodia ta opusă, Leu, Marte te-a ajutat să te conectezi cu latura ta pasională și va continua să te ajute să îți dezvolți relația și mai profund în săptămâna care urmează, în perioada 22-28 mai 2023. Marte în Leu se va alinia cu Soarele în Gemeni, Jupiter în Taur și Pluton în Vărsător, ajutându-te să vezi adevărul frumos al conexiunii tale romantice și să creezi un angajament și o iubire mai remarcabile.  

Nu există niciodată un moment perfect pentru a duce lucrurile la nivelul următor. Doar disponibilitatea ta de a nu mai amâna riscul de a avea potențial tot ceea ce ai visat vreodată.  


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 


Cea mai bună zi de dragoste: Sâmbătă, 27 mai 

Fecioara este semnul tău zodiacal opus și deține domnia asupra sectorului tău romantic. În săptămâna 22-28 mai, pe măsură ce Luna de un sfert în Fecioară va răsări, va aduce o decizie puternică pe care trebuie să o iei. Deși s-ar putea să nu fie cea supremă de a rămâne sau de a pleca, ar putea avea la fel de multă greutate asupra viitorului tău.  

Deciziile deschid uși, nu le închid, iar în cazul iubirii, trebuie să decizi mai întâi ce îți dorești înainte de a o primi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel