Horoscop- DRAGOSTE, 20 - 26 februarie 2023, pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop săptămânal:  20 - 26 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai romantică zi a ta în această săptămână: Luni, 20 februarie

Săptămâna aceasta, Luna Nouă în Pești luminează cea mai profundă parte a vieții tale, aducând în sfârșit adevărul la lumină. Ai trecut și vei continua să treci prin niște transformări profunde în viața ta romantică în acest an, dar fiecare moment - și fiecare tranzit astrologic, contează. Săptămâna aceasta este timpul să lași adevărul să înceapă să te conducă, în loc să încerci să controlezi totul atât de mult.

 

Taur

(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai romantică zi a ta: Joi, 23 februarie

Mercur în Vărsător activează temele din jurul reputației tale și a cercului tău social în săptămâna următoare. Pe măsură ce Mercur în Vărsător se aliniază cu Marte în Gemeni, ar putea fi important să te asiguri că nu lași opiniile altora să dicteze alegerile pe care le faci în viața ta romantică.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai romantică zi: Luni, 20 februarie


Pluton se deplasează prin ultimul grad al Capricornului după o călătorie excepțional de lungă de cincisprezece ani. Acest lucru înseamnă că acolo unde atinge Pluto este pe cale să se treacă printr-o transformare majoră și de schimbare a vieții.

Întrucât evidențiază partea din viața ta care guvernează transformarea și intimitatea, înseamnă că acesta este cu adevărat un capitol important care se încheie. Este un moment valoros pentru a te asigura că deciziile tale sunt cu adevărat ale tale.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)


Cea mai romantică zi: Luni, 20 februarie

Pluton în Capricorn va continua să vă activeze sectorul relațiilor până în martie, până când se va muta în cele din urmă în Vărsător. În acest timp, o transformare masivă în propria ta viață va continua să se desfășoare. Oricât de înfricoșător ar putea părea, în această săptămână, pe măsură ce Pluton în Capricorn se unește cu Venus în Pești, subliniind expansiunea și norocul care se întâmplă în prezent în viața ta, ar trebui să simți un calm general și o ușurință față de viață și față de schimbările pe care le va aduce în mod inevitabil.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)


Cea mai romantică zi: Joi, 23 februarie

Saturn este stăpânul timpului și al karmei, în Vărsător, te ajută să pui la punct credințele învechite din viața ta romantică care te-au ținut pe loc. Pe măsură ce Saturn dansează în interiorul lui Chiron în Berbec în această săptămână, aducând un pic de grație și vindecare, te vei simți mai apt să riști spre o nouă dragoste sau o nouă relație. Trebuie să ai încredere că de data aceasta chiar va fi diferit.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Cea mai romantică zi: Luni, 20 februarie

Luna Nouă din Pești aduce în această săptămână conștientizarea atât a sfârșiturilor, cât și a începuturilor în cadrul relației tale. 

Romantismul nu va apărea în această parte a vieții tale. Nu înseamnă neapărat că se anunță o despărțire, dar ar trebui să fii atent la continuarea a ceea ce nu te ajută să obții rezultatele dorite.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai romantică zi: Joi ,23 februarie

După câțiva ani lungi în care ai învățat lecții și ți-ai permis să primești treptat mai mult, nu doar de la viață, ci și de la un partener, acum ești gata să faci următorul pas. Ai încredere în locul unde te-a adus universul, chiar este exact acolo unde ești menit să fii.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai romantică zi: Miercuri, 22 februarie

Taurul este semnul tău zodiacal opus, deoarece Uranus se mai mișcă în prezent prin acest semn pentru încă câțiva ani, înseamnă că schimbările din viața ta romantică vor continua. Nu va trebui să aștepți până când Uranus se va muta pentru a vedea rezultatele, dar înseamnă că, cu doar câțiva ani înainte, intri într-o fază mai interesantă a acestei transformări.


Ești acum în faza de reconstrucție și, pe măsură ce Mercur în Vărsător se conectează cu Uranus, este timpul să ai unele conversații importante despre casă și vindecare, care te vor ajuta să creezi legături mai profunde.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Cea mai romantică zi: Miercuri, 22 februarie

Cu atât de multe planete în acest sector al vieții tale, ceva important se va întâmpla în cadrul relației tale romantice și a nivelului de angajament pe care îl aduci în ea. Orice este posibil cu această energie, dar garanția este că îți va arăta exact de ce momentul anterior nu părea potrivit.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai romantică zi: Joi, 23 februarie

Săptămâna aceasta, când stellium-ul atinge vârful, ceea ce înseamnă că șase corpuri planetare se află în Berbec, lucrurile pot merge într-adevăr în ambele sensuri.

Dacă ai simțit că aceasta nu mai este relația sau situația de viață pentru tine, atunci va fi imposibil să negi acest adevăr. Dacă, în schimb, a fost mai degrabă sentimentul durerilor de creștere, atunci această săptămână va fi una care te va ajuta să realizezi de ce a meritat să lucrezi pentru asta. Fii precaut, dar rămâi vulnerabil.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai romantică zi: Miercuri, 22 februarie

Uranus este cunoscut ca marele trezitor, ajutându-te să te scuturi de tot ceea ce te reține sau te-a reținut. Pe măsură ce Mercur în Vărsător activează această energie, este o șansă de a vorbi despre ceea ce îți dorești și de ce ai nevoie cu adevărat atunci când vine vorba de intimitatea pe care o împărtășești cu partenerul tău.

Chiar dacă nu vă mutați complet împreună, este în regulă să vă găsiți propriul mod de a împărți spațiul astfel încât să puteți împărtăși mai mult din viața voastră unul cu celălalt.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai romantică zi: Joi, 23 februarie

Marte este planeta acțiunii și a ambiției. De la sfârșitul verii trecute, Marte a făcut o călătorie prin Gemeni, evidențiind teme din viața ta de familie și de acasă. În Gemeni, Marte a prezentat spațiul deciziilor și al alegerilor.

Pentru tine, aceste decizii s-au concentrat în jurul a ceea ce definește căminul, unde locuiești și chiar cu cine împarți acest spațiu. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Marte în Gemeni se aliniază cu Mercur în Vărsător, ajută la scoaterea la lumină a unor adevăruri mai mari care te ajută să creezi căminul și relația visurilor tale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel