Horoscop DRAGOSTE: 19 decembrie - 25 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Pereanu Sebastian
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Pereanu Sebastian

Horoscop săptămânal: 19 decembrie -25 decembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 24 decembrie

Când vine vorba de iubire, săptămâna aceasta s-ar putea să fie mai degrabă despre a încheia mai multe lucruri nerezolvate decât despre a avea un nou început. Jupiter se mută în semnul tău zodiacal, ajutându-te să te concentrezi pe viitor.

În același timp, Mercur în Capricorn este conectat karmic cu Neptun în Pești. Să aprofundezi secretele care au existat în viața ta și ceea ce nu ai exprimat nu este întotdeauna în capul listei tale, dar în această săptămână îți oferă vindecare.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 22 decembrie

Uranus din Taur se armonizează cu Venus din Capricorn, ajutându-te să te extinzi mai mult în viața la care visezi. Pentru tine, romantismul este în cărți, dar s-ar putea să fie nevoie să mergi pe partea sălbatică pentru a-l descoperi. Nu vă fie teamă să vă rezervați acea călătorie în această săptămână în mod spontan; s-ar putea să sfârșească prin a duce la dragoste.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 23 decembrie

Săptămâna aceasta, Luna Nouă în Capricorn pune în evidență zona din viața ta care guvernează sexul, intimitatea și transformarea. Ar putea fi timpul să reevaluezi relația din viața ta dacă nu s-a simțit împlinită sau conectată. Întotdeauna poți îmbunătăți lucrurile, dar trebuie să fii sincer cu privire la locul în care se află acum.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 23 decembrie


Aceasta este o săptămână frumoasă pentru dragoste. Luna Nouă din Capricorn reprezintă semnul tău polarizator și sectorul romantic al vieții tale. Lunile noi aduc întotdeauna o perioadă de noi începuturi, așa că profită de această oportunitate și fie ai acea conversație, fie profită de șansa de a te lansa din nou. Oportunitățile există întotdeauna dacă te pui în mișcare pentru a le primi.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 24 decembrie


În săptămâna care urmează, există șanse de a aduce o perspectivă mai sănătoasă asupra temelor legate de intimitate și sex. Neptun în Pești este conectat karmic cu Mercur în Capricorn, ajutându-te să vezi și să înțelegi motivele tale și ale partenerului tău. Sexul este un plus fantastic pentru o relație, dar nu poate fi singurul lucru care vă ține împreună.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 24 decembrie

Neptun se află încă în Pești, activând semnul tău polarizator, care guvernează romantismul. În relație cu Mercur în Capricorn, în sectorul tău de bucurie, va aduce energia perfectă pentru a te bucura de sărbători. Fie că este vorba de a vă ghemui împreună și de a privi zăpada căzută sau pur și simplu de a radia energie care atrage un nou partener, veți străluci în săptămâna care urmează, pe măsură ce distracția va fi în centrul atenției.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 20 decembrie

Jupiter este planeta abundenței și a norocului. Pe măsură ce intră în Berbec în această săptămână, semnul tău polarizator, vei simți efectele acestuia în sectorul relațiilor tale. Jupiter va fi aici pentru o parte semnificativă a anului viitor, așa că s-ar putea să nu fie vorba de rezultate instantanee. Totuși, te va ajuta să construiești conexiunea romantică pe care o cauți. Orice este posibil cu Jupiter în acest plasament, chiar și neprevăzutul.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 22 decembrie

Uranus, planeta cunoscută ca fiind marele trezitor, îți activează relația romantică în această săptămână, pe măsură ce se conectează cu Venus în Capricorn. Venus este planeta iubirii, iar în Capricorn, înseamnă că temele din jurul comunicării și conversației ocupă un loc central. Uranus ar putea aduce câteva răsturnări de situație surpriză în viața ta amoroasă, dar încearcă să ai încredere că totul va fi pozitiv, indiferent de ce se va întâmpla.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 24 decembrie

Marte se află încă în Gemeni, retrogradând până la începutul lunii ianuarie. Acest lucru face ca deciziile și acțiunile legate de relația ta romantică să se simtă ca și cum ar fi fost puse în plan secundar pentru o vreme, chiar dacă pare în continuare să fie punctul tău central. Săptămâna aceasta, Neptun în Pești se aliniază cu Mercur în Capricorn, aducând împreună temele legate de casă și de ceea ce și cine prețuiești. Aici se vor lua multe dintre deciziile tale, așa că este vital să asculți adevărul atunci când acesta sosește.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 20 decembrie

Săptămâna aceasta începe un capitol nou-nouț în cadrul căminului tău, al familiei și al relației tale de angajament. Jupiter, planeta abundenței și a expansiunii, intră în Berbec, care guvernează acest sector al vieții tale. Jupiter vrea să facă totul mai mare, mai uimitor și mai vesel. Cea mai mare provocare pentru tine este doar să-ți amintești că meriți tot binele care îți vine în cale.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 22 decembrie

Uranus în Taur îți activează sectorul casei, în timp ce Neptun în Pești te ajută să reflectezi asupra a ceea ce prețuiești cel mai mult în această parte a vieții tale. Dacă ar exista o combinație perfectă pentru sărbători, aceasta este. Împreună vă veți simți mai recunoscători pentru ceea ce ați construit în cadrul relației voastre și veți fi deschiși la unele momente surprinzătoare de bucurie în această săptămână.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 23 decembrie

Cercul care te înconjoară este pe cale să se mărească în această săptămână, odată cu apariția Lunii Noi în Capricorn. Energia Capricornului domină asupra cercului tău social sau asupra celor care te susțin. S-ar putea ca întâlnirea, în sfârșit, cu familia partenerului tău să fie cea care creează acest sentiment sau chiar și doar prima dată când ați sărbătorit împreună sărbătorile. Este vorba despre a primi în sfârșit cu bucurie ceea ce ai sperat întotdeauna că tu și partenerul tău veți putea construi împreună.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel