Horoscop- DRAGOSTE, 19-25 iunie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop săptămânal:  19-25 iunie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 22 iunie 2023 


Se anunță atât de multă pace pentru tine în săptămâna care urmează, încât te va ajuta și la vindecarea oricăror lupte relaționale recente. Te-ai mișcat prin vindecarea și creșterea ta imensă de la începutul anului, deoarece Jupiter a trecut prin semnul tău. Acum, că Jupiter este în Taur, îți rămâne să sortezi piesele pentru a da sens la toate și a ști ce vei păstra și ce trebuie să sacrifici.  

În săptămâna 19 -25 iunie 2023, asteroidul Ceres se deplasează în Balanță, guvernatorul sectorului tău romantic, oferindu-ți un sentiment mai mare de bunăstare și ușurință. Ceres îți guvernează capacitatea de a te simți confortabil și sigur pe tine însuți. În Balanță, vă va ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai confortabil în a lua deciziile și a face alegerile necesare - chiar dacă acest lucru implică sacrificarea a ceva sau a cuiva care vă este drag.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 21 iunie 2023 

O temă importantă care se conturează pentru tine presupune să îți spui adevărul fără teamă asupra consecințelor sau schimbărilor pe care le-ar putea aduce. Încă de la sfârșitul anului trecut, ai lucrat pentru a deveni mai sigur pe tine însuți pentru a naviga prin schimbări importante în viață și în dragoste. Ești pe deplin încurajat să pășești într-o mai mare transparență pe măsură ce Soarele trece în Rac, luminându-ți sectorul de comunicare.  

Niciodată nu ar trebui să vă fie teamă să vă împărtășiți sentimentele într-o relație; dacă vă este, această conștientizare spune mai multe despre conexiune decât despre dumneavoastră. Asumă-ți riscuri vorbind despre adevăratele tale sentimente și dorințe în această săptămână, având încredere că nu ai ști nimic greșit dacă este vorba de persoana potrivită.  


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 21 iunie 2023 

În acest an, dragostea a fost o călătorie interesantă, deoarece ai învățat cum să identifici și să ai încredere dacă o anumită persoană sau o relație este făcută pentru tine. O parte din munca ta a constat în stabilirea adevărului tău definitiv, chiar dacă acesta diferă de ceea ce vor alții din viața ta pentru tine sau chiar de acele capricii trecătoare. Este în regulă să ai un moment sau o zi în care ceva te cheamă, dar un adevăr fundamental este diferit - pentru că acesta nu se schimbă niciodată.  

Odată ce Ceres se va muta în Balanță, activând sectorul bucuriei, al angajamentului și al copiilor, vei simți o încredere și o conștientizare reînnoite asupra adevărului tău de bază, permițându-ți să îmbrățișezi pe deplin ceea ce ai fost pe muchie de cuțit. Nu vă puteți grăbi cunoașterea, dar meritați să vă bucurați de ea odată ce a sosit.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 21 iunie 2023 

Au avut loc multe transformări în viața ta sentimentală, deoarece Pluton și-a încheiat călătoria în Capricorn, stăpânul sectorului tău romantic. Multe relații și căsnicii s-au încheiat pe neașteptate, deoarece a devenit clară diferența dintre obligație și o conexiune romantică autentică. Acest lucru a fost o provocare, deoarece relația și căminul tău înseamnă totul pentru tine - dar ai fost, de asemenea, chemat să începi să îți dai seama cine ești în mod autentic, separat de oricine și orice altceva.  


Pe măsură ce Ceres se deplasează în Balanță, activându-ți sectorul casei și al familiei, vei simți un sentiment mai profund de încredere și capacitatea de a avea grijă de tine însuți. Acest lucru te va ajuta să iei sau să te ții de orice decizie pe care ai luat-o recent pe plan sentimental și va aduce o energie mai pașnică în viața ta. Pluton s-a mutat din nou în Capricorn pentru o nouă revizuire, așa că, dacă vezi că alegerile romantice anterioare se întorc în jurul tău, ai încredere în creșterea ta și încearcă să nu-ți pui la îndoială inima.  

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 21 iunie 2023 


Ai trecut printr-o creștere imensă, deoarece au existat atât de multe posibilități și oportunități care te-au înconjurat recent în fiecare fațetă a vieții tale. Uneori, este greu să știi care dintre ele este reală atunci când lucrurile se mișcă atât de repede, chiar dacă toate sunt pozitive. Te-ai luptat cu acest lucru, deoarece te-ai angajat să faci lucrurile diferit de data aceasta, dar trebuie, de asemenea, să îți acorzi spațiu pentru a vedea realitatea opțiunilor tale și ceea ce ai început deja să creezi.  

Miercuri, 21 iunie 2023, Soarele intră în Rac pentru a începe Sezonul Racului, o perioadă de creștere puternică și imensă pe măsură ce îți luminează sectorul secretelor, al intuiției, al viselor și al inconștientului. Aceasta este o energie deosebit de intensă pentru tine, deoarece îți va permite să vezi cu adevărat ce simți în legătură cu ceea ce s-a dezvoltat în viața ta și în relația ta. Folosiți această perioadă pentru a dezvolta o mai mare încredere în voi înșivă și în sentimentele voastre, permițându-vă în același timp să vedeți întregul adevăr al oricărei situații - deoarece aceasta va fi singura modalitate de a vă asigura că puteți aborda această perioadă în mod diferit.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 19 iunie 2023 

Saturn s-a mutat în Pești, aprinzându-ți sectorul romantic la începutul anului și aducând un sentiment mai mare de angajament sau dorința de a avea unul. Totuși, acest lucru a fost lent și, oricât de mult îți place să nu te grăbești, trebuie, de asemenea, să te asiguri că nu cauți probleme acolo unde nu există. Oricât de mult ar fi necesare planurile pentru iubire și pentru a îmbrățișa un sentiment de integritate și adevăr, trebuie, de asemenea, să realizezi că perfecțiunea există în capacitatea de a găsi grație în ceea ce este imperfect.  

În săptămâna 19 -25 iunie 2023, când Saturn în Pești se aliniază cu Jupiter în Taur, ți se oferă o perspectivă superioară care te ajută să vezi cât de departe ai ajuns și ce ai realizat în construcția cu partenerul tău. În timp ce Saturn îți evidențiază sectorul romantic, Jupiter în Taur îți luminează zona abundenței, a norocului și a cunoașterii. Folosiți acest lucru pentru a găsi o recunoștință mai profundă pentru a aprecia ceea ce aveți în loc să vă gândiți mereu că are nevoie de mai mult.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 19 iunie 2023 

Fiind semnul zodiacal care guvernează balanța dreptății, sănătatea unei relații vine adesea în discuție. Fie că este vorba de a deveni mai sănătos tu însuți, de modul în care abordezi relațiile sau chiar de tipul de parteneri pe care îi alegi, devine o parte importantă a călătoriei tale romantice. Acest aspect al sănătății îți implică corpul, mintea, inima și sufletul. Cu cât ești mai sănătos, cu atât mai sănătoasă va fi dragostea pe care o vei alege, ceea ce îți permite să simți că acea balanță a dreptății este fin echilibrată. 

Saturn s-a deplasat prin Pești, dând startul unei revizuiri a tot ceea ce este legat de sănătatea ta. În săptămâna 19 -25 iunie 2023, când se aliniază cu Jupiter în Taur, guvernatorul sectorului intimității și al transformării, vei simți o nouă conștiință și un nou echilibru care înflorește în viața ta și în relația ta. Deși acest lucru poate sosi într-un moment, rostogolește-te pentru a găsi cel mai mare beneficiu pentru tine și pentru relația ta. Uneori este nevoie doar de o ușoară schimbare de perspectivă pentru a vedea brusc lucrurile într-o lumină cu totul nouă.  

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Luni, 19 iunie 2023 

De când Jupiter s-a mutat în Taur, stăpânul sectorului tău romantic, ai văzut o creștere bruscă a evoluțiilor în cadrul vieții tale amoroase. Jupiter nu poate face altceva decât să sporească tot ceea ce atinge; în acest caz, este vorba despre dragoste și relații. De asemenea, îți permite să îmbrățișezi și să folosești lecțiile pe care le-ai învățat, astfel încât să nu fii doar inundat de cereri de întâlniri la cină, ci să fii cu adevărat capabil să creezi o relație întemeiată și pasională. 


Luni, 19 iunie 2023, Saturn în Pești, guvernatorul zonei tale de bucurie și angajament, se va conecta cu Jupiter în Taur, permițându-ți să te concentrezi pe fericirea pe care vrei să o creezi și pe relația pe care o dorești. Aceasta este o șansă minunată de a vă duce relația la nivelul următor sau chiar de a purta conversații importante, deoarece Pluton a revenit în Capricorn, activându-vă sectorul de comunicare. Nu te grăbi, construiește de la zero și nu există nicio limită pentru dragostea pe care o poți crea.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 22 iunie 2023 


Universul știe întotdeauna ce face, chiar dacă, uneori, te-ai putea simți pierdut. În momentul în care Pluton a revenit în Capricorn, ajutându-te să consolidezi acele lecții de stimă de sine și stabilitate, asteroidul Vesta se deplasează în Gemeni, luminându-ți sectorul romantic cu cunoașterea a ceea ce este cel mai sacru și special pentru tine. Fiind o persoană care trebuie să poată explora înainte de a ști care este adevărul tău, înțelegerea momentului în care cineva sau ceva este de neînlocuit este cu adevărat un schimbător de joc.  

În săptămâna 19 -25 iunie 2023, când Vesta trece în Gemeni, exact când Pluton s-a întors în Capricorn, poți vedea în sfârșit cum valoarea ta de sine este legată de alegerile tale romantice. Nu poți alege mai bine până când nu crezi în sfârșit că meriți, dar odată ce o faci, acea alegere odată mare care se profila amenințător la orizont devine brusc cea mai ușor de făcut. Aceasta este diferența dintre creștere și alegerea a ceea ce îți susține vindecarea în loc să contribuie la rănirea ta.  

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 22 iunie 2023 

În timp ce ești mereu în căutarea unui angajament, te lupți cu vindecarea după o inimă frântă. Desigur, este ceva ce toată lumea experimentează într-o anumită măsură. Totuși, din cauza modului în care faci parte integrantă din succesul unei relații pentru satisfacția ta de viață, atunci când una se termină, aceasta sfârșește prin a te face să te închizi și să abordezi totul dintr-o lentilă a fricii și a autoprotecției. Problema este însă că, ținându-te de acest lucru, ajungi să închizi și dragostea.  

Pe măsură ce Juno, asteroidul care guvernează căsătoria, se deplasează în Rac, iluminându-ți sectorul romantic în săptămâna 19 -25 iunie 2023, vei simți o chemare puternică de a-ți aborda altfel relația. Această energie vă va permite să vă deschideți mai mult inima, deoarece este intensificată și de trecerea Soarelui în acest semn de apă. Veți fi în sfârșit într-un loc în care veți putea găsi mai multă speranță și chiar veți beneficia de o nouă încercare. Fie că este vorba de dragoste sau chiar de o cerere în căsătorie, ești pregătită pentru acest nou capitol nou-nouț al vieții tale și îl meriți.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 22 iunie 2023

Venus, planeta iubirii, a trecut recent în zodia pasională a Leului, stăpânul sectorului tău romantic, declanșând o perioadă de mare plăcere și conexiune în viața ta romantică. Jupiter în Taur aduce expansiune și abundență în sectorul tău domestic, al casei și al familiei. Aceasta este cu adevărat cea mai bună dintre cele două lumi și lasă multe oportunități de creștere și angajament. Uneori, totul se reduce și la recunoașterea valorii partenerului tău sau a unei anumite relații.  


Asteroidul Vesta, guvernatorul a tot ceea ce este mai sacru pentru tine, se va muta în Gemeni, guvernatorul sectorului tău de bucurie și angajament, în săptămâna 19 -25 iunie 2023, dând startul unei perioade de adevăr și transformare. În timp ce Venus îți activează relația, Jupiter aduce abundența în casa ta. Vesta reprezintă flacăra sacră a adevărului, amintindu-vă că orice alegere pe care o faceți ar trebui să vă aducă o bucurie mai mare. Chiar dacă este vorba de o gratificare întârziată sau de o alegere dificilă pentru a obține un rezultat mai bun, fiecare dintre cele pe care le faci ar trebui să aducă o mai mare împlinire, fericire și chiar adevăr în viața ta. Cu cât îți amintești mai profund, cu atât te îndepărtezi mai mult de temerile tale din trecut.  

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 22 iunie 2023 


Ești în tranziție pentru că, deși ești exact acolo unde trebuie să fii acum, nu este și locul unde vei rămâne. Știi acest lucru intuitiv, chiar dacă uneori te lupți să ajungi la acea nouă destinație sau chiar te temi de ceea ce ai putea pierde pe drum. O parte din ceea ce faci acum este pur și simplu să înveți să accepți fiecare adevăr pe măsură ce îți iese în cale, fiind în același timp deschis la faptul că lucrurile se vor desfășura altfel decât ai anticipat.  

În săptămâna 19 -25 iunie 2023, Juno, guvernatorul căsătoriei, va intra în Rac, luminând sectorul tău de angajament, bucurie și familie pentru un rezultat surprinzător într-o situație cu care te-ai luptat. Rămânând deschis la modul în care se desfășoară lucrurile, fiind flexibil în privința planurilor și având răbdare cu sincronizarea, ți-ai permis să îmbrățișezi pe deplin sincronizarea divină a universului. Juno în Rac găzduiește posibilitatea unei schimbări semnificative în viața ta, deoarece poți înțelege pe deplin că cele mai bune lucruri au adesea nevoie de timp pentru a se uni în cele din urmă - dar odată ce o fac, nu mai există nici o separare între ele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel