Horoscop DRAGOSTE. 14 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Charlie Foster
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Charlie Foster

Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Ai încredere în proces, Berbec. Adevărul este că dragostea care este menită să fie se va întoarce. Chiar dacă lumina relației tale pare să se fi întunecat, o relație care este reală va deveni mai puternică în cele din urmă. Lucrează la tine, dar nu aștepta cealaltă persoană. Timpul zboară atunci când te distrezi, așa că umple timpul cu iubire.

 

Taur

Investește în tine, Taur. Relația ta nu a fost menită să fie similară cu a altora și de aceea, atunci când împărtășești cu ceilalți ceea ce se întâmplă, s-ar putea să nu înțeleagă. Sunt acele mici detalii care îi încurcă, dar pe care dacă le privești cu adevărat tu însăți, le vei înțelege. Acest puzzle al iubirii este menit să îl rezolvi tu. Privește în interior.

 

Gemeni

Totul începe cu tine, Gemeni. Tu ești cel care trebuie să fii fericit, nimeni altcineva. Așadar, dacă ești îndrăgostit de o persoană care "nu este genul tău", dar care te face să te simți viu, nu este nimic în neregulă cu asta. Ai încredere în ceea ce simți.

 

Rac

Singurul lucru de care trebuie să te temi în dragoste este să nu încerci. Trebuie să te dăruiești un pic. Nu-ți poți proteja inima la nesfârșit. Uneori, trebuie doar să lași pe cineva să intre un pic, ca să te cunoască și tu să ajungi să îl cunoști. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Chiar dacă nu se dezvoltă nimic, ești cu un pas mai curajos spre locul unde vrei să fii.

 

Leu

Nu trebuie să găsești o scuză pentru un prieten. Când cineva face ceva greșit, asta este, greșit. Poți să îi iubești în continuare pentru ceea ce sunt, dar iertarea nu trebuie să însemne să uiți. Responsabilitatea este o formă de iubire și una care arată cum îți pasă de tine la fel de mult ca și de cealaltă persoană.

 

Fecioară

Acei fluturi în stomac ar putea fi un semn de avertizare. Ascultă-ți corpul atunci când îți spune că cineva ar putea să nu fie ceea ce pare. Nu vrei să te lași prinsă în iluzia iubirii. Aștepți ceva real. Nu te mulțumi cu mai puțin, Fecioară. Meriți mult mai mult!

 

Balanță

Nu trebuie să știi toate răspunsurile. Este cu adevărat important să știi unde te afli în acest moment? Uneori trebuie să lași lucrurile să se întâmple în mod natural. Nu încerca să impui ceva în agenda ta personală. Dragostea este vastă și nu trebuie să fie modelată de planurile tale. O relație este pieptănarea a două vieți. Lasă ca sincronizarea să fie organică.

 

Scorpion

Da, poate fi înspăimântător atunci când tu ești cel care s-a îndrăgostit primul. Sentimentele tale sunt intense și pot fi greu de gestionat uneori. Dar, aceasta este, de asemenea, o lecție de răbdare și de grijă necondiționată pentru o altă persoană. Ajungi să vezi frumusețea sentimentelor lor cum se întăresc din exterior și apoi să îi ții de mână când, în cele din urmă, se află acolo unde ești tu acum din punct de vedere emoțional.

 

Săgetător

Sunteți îngrijorat că ar putea exista ceva mai bun acolo? Atunci poate că este mai bine pentru tine să fii singur, Săgetătorule. Nu este corect față de cealaltă persoană dacă te gândești că inima ta nu este în ea.

 

Capricorn

Dragostea nu se termină întotdeauna cu veșnicia. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să spui că iubești pe cineva chiar acum. Viitorul poate părea atât de nesigur, dar asta nu face ca sentimentele pe care le împărtășiți acum să fie mai puțin reale. Ele sunt ceea ce sunt. Îmbrățișează și trăiește momentul. Prețuiți-l. Poate că ar trebui să ceri o pauză în relație până când îți vei rezolva emoțiile. Uneori trebuie să fii crudă pentru a fi bună.

 

Vărsător

Dragostea este peste tot, Vărsătorule. Este în familia ta, în prieteniile tale, împărtășești un anumit tip de iubire și cu oamenii de la serviciu, iar aceste momente te învață să ai încredere în lume. Chiar poate fi un loc sigur, chiar și atunci când te simți uneori speriat de direcția în care se îndreaptă lucrurile.

 

Pești

Nu lăsați bârfele despre persoana pe care o iubiți să vă descurajeze să vă urmați inima. Tu trebuie să fii cel care decide dacă este sau nu cu adevărat pentru tine. Și, dacă simți că acest om este persoana ta, atunci tu ești singura persoană care poate lua această decizie finală.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel