Horoscop- DRAGOSTE, 1 - 7 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Cody Black
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Cody Black

Horoscop săptămânal: 1 - 7 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 2 mai 

Ai un spirit de luptător în ceea ce privește dragostea, dar te-ai tot convins să nu o îmbrățișezi. Ai lăsat prea multe îndoieli să te împiedice să acționezi în ceea ce vrei să faci. Nu mai este timp pentru scuze, deoarece Pallas intră în Leu săptămâna aceasta. Dacă îți dorești fericire și iubire autentică, trebuie să lupți pentru asta, chiar dacă asta înseamnă să pornești un război împotriva părților din tine care se îndoiesc de valoarea ta. 


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 5 mai 

Uneori, cel mai bun lucru pentru tine este chiar ultimul lucru pe care ți-l dorești. Ai tendința de a prefera confortul și stabilitatea în locul entuziasmului necunoscutului, care este adesea asociat cu schimbarea. Săptămâna aceasta, este timpul să privești totul prin prisma necunoscutului, ceea ce duce la ceva mai bun.

Există o oportunitate uriașă cu Eclipsa Lunară de Lună Plină în Scorpion, care îți va transforma relația romantică; indiferent de cum arată asta, amintește-ți că trebuie să faci loc pentru ca lucrurile mari să crească.  


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 6 mai 

A trecut mult timp de când nu te-ai mai simțit cu adevărat tu însuți sau chiar nu ai mai putut avea încredere în tine. Dar toate acestea au început să se schimbe, iar săptămâna aceasta devine clar că ești gata să mergi mai departe.

Tot ceea ce ar fi trebuit să plece din viața ta a plecat deja, iar acum te afli în spațiul necesar pentru a începe să creezi ceva nou. Pe măsură ce Ceres devine direct în Fecioară în această săptămână, este timpul să îmbrățișezi ceea ce ai plantat semințele și să ai încredere în dorințele tale de a te angaja și mai mult, deoarece creșterea și abundența sunt garantate.  

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 1 mai 

Schimbarea este rareori ușoară atunci când vine vorba de dragoste, dar de multe ori devine chinuitor de dificilă, deoarece rareori vrei să renunți la ceva - chiar dacă aceasta va duce la lucruri mai bune. Dar este timpul să vezi adevărul.

Este timpul să reflectezi asupra intențiilor tale și ale partenerilor tăi, să vezi dacă există vreo dinamică nesănătoasă a puterii și să permiți ca lucrurile să se transforme. Ai încredere că ai toată dragostea și siguranța de care ai nevoie în interiorul tău, ceea ce înseamnă că, indiferent de ceea ce se întâmplă în această săptămână, totul va duce la ceva mai măreț.  

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 1 mai 

Cu cât te poți transforma mai mult în sinele tău autentic, cu atât mai mult poți crea o relație mai aliniată. Deși este normal ca oricine, la un moment dat, să aleagă relații pe baza a ceea ce alții îți spun că este cel mai bine, este, de asemenea, o parte a procesului să începi să alegi pentru tine.

Eliberați idealurile cu privire la ceea ce ar trebui să faceți în viața voastră romantică și pe cine ar trebui să iubiți. În schimb, aplecați-vă spre ceea ce vă doriți. Acesta este începutul unei faze cu totul noi a vieții tale romantice, pe măsură ce Pluton își începe călătoria retrogradă în Vărsător, și te va ajuta să creezi exact ceea ce ți-ai dorit.  

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 2 mai 

Toate schimbările vor duce la lucruri mai bune, mai ales cele care își au rădăcinile în creșterea ta. Atunci când îți asumi riscuri și îți urmezi inima, permiți universului să se alinieze cu energia ta, astfel încât să poți co-crea împreună cu el. Deși nu vei fi imun la transformarea care sosește în această săptămână, aceasta va fi răsplata pentru munca depusă în trecut.


Este timpul să eliberezi orice apărare rămasă pe care ai putea-o avea ridicată și, în schimb, să îmbrățișezi succesul și fericirea pe care ai muncit atât de mult pentru a le crea. Uneori, cea mai mare transformare este pur și simplu să-ți permiți să iubești mare, fără teama de ceea ce se va întâmpla în continuare.  

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 2 mai 

Tot ceea ce ați traversat este pentru a aduce un mai mare echilibru și sănătate în relațiile dvs. Cu toate oportunitățile de creștere prezentate recent, s-ar putea să te fi simțit provocator să înțelegi care dintre ele te simți încă chemat să le urmezi și care nu se mai aliniază cu cine ești.


Săptămâna aceasta, te poți deschide din nou iubirii și poți crea acel nou început pe care ți-l dorești atât de mult. Îți dai seama că nu trebuie neapărat să ai o nouă relație pentru a realiza acest lucru. Cele mai bune relații de dragoste celebrează continuu fiecare nouă versiune a lor și a relației lor.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Luni, 1 mai 

Te-ai schimbat și acum tânjești după ceva diferit acum, ceva nou și incitant. Cu toată creșterea ta de când au început eclipsele în semnul tău de Scorpion anul trecut, viața trebuie să te ajungă din urmă cu ceea ce ai devenit.


Profită de acest timp pentru a îmbrățișa schimbările pe care le cauți și permite-ți să transformi orice și tot ceea ce nu se mai aliniază în viața ta romantică. Cea mai mare putere a ta este în capacitatea ta de a te reface continuu, pe măsură ce te debarasezi de ceea ce nu mai este necesar.


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 2 mai

Adesea, nu poți ști ce îți dorești cu adevărat până nu înțelegi ce nu-ți dorești. Cu toate acestea, învățând ce nu se aliniază cu tine, ajungi adesea să te îndoiești de capacitatea ta de a avea ceva diferit. Îți iei lecțiile ca pe o povară pe care trebuie să o porți, în loc să fie costul pentru a-ți întinde aripile și a zbura acum.


Pe măsură ce Juno sosește în Gemeni în această săptămână, capacitatea ta de a ști ce vrei și de a te angaja în acest sens crește foarte mult. Simți o mai mare încredere atunci când vine vorba de angajamentul în dragoste, iar faptul de a crede cu adevărat că ești demn de el face toată diferența, mai ales când este vorba de o conexiune care se întâlnește o dată în viață.  

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Duminică, 7 mai  


Sunteți mai mult decât credeți că sunteți. Capacitatea ta de a te conecta cu partenerul tău, de a te desprinde de ziduri și de a te deschide emoțional este ceva ce păzești îndeaproape. Cu toate acestea, te ajută să creezi cele mai stabile și iubitoare relații.

Pe măsură ce Venus, planeta iubirii, ajunge în Rac în această săptămână, vei simți toate bucuriile iubirii. Acest lucru îți permite să te bazezi pe munca depusă anterior și să te deschizi mai mult partenerului tău, în timp ce amândoi păstrați un spațiu emoțional sigur pentru celălalt. Racul te ajută să simți totul și să vezi lucrurile mai pozitiv, creând o intimitate emoțională mai profundă în cadrul relației tale și amintindu-ți că poți fi partenerul tău dorit.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 2 mai 

La un moment dat, trebuie să înțelegi că lecțiile din trecut s-au terminat. Te afli într-un capitol cu totul nou, pe măsură ce îți asumi un angajament mai mare și noutatea spre care ai lucrat. Dar, în acest moment, oricât de mult s-ar baza lecțiile tale pe iubire și nu pe răni, trebuie să lupți cu acele părți din tine care se tem.

Frica ta va fi mereu acolo, deoarece nicio cantitate de vindecare nu o va face să dispară. Dar, aliniindu-te cu adevărul tău, știind ce meriți și mergând în mod conștient spre ceea ce îți este cel mai frică, lupți pentru ceea ce meriți. Nu lăsați vechii demoni să vă fure bucuriile noi.  


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 2 mai 

Lucrurile se întorc întotdeauna când te aștepți mai puțin. Se întâmplă cât ai clipi din ochi și te ajută să te propulsezi mai departe în viața și dragostea la care ai visat întotdeauna. O mare parte din acest lucru în prezent este Saturn în semnul tău zodiacal, permițându-ți să iei o poziție mai serioasă față de acele idealuri romantice.

Săptămâna aceasta, intrarea lui Juno în Gemeni aduce angajamentul pentru care ai pus bazele. Juno este zeița iubirii și a căsătoriei, iar Gemenii aduce un angajament mai mare din partea partenerului tău și o iubire mai stabilă și mai sănătoasă. Singurul lucru de care trebuie să fii atentă este să nu te îndoiești atunci când se întâmplă lucruri bune; ai știut întotdeauna că le meriți.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel