Horoscop DECEMBRIE 2022 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Roberto Nickson
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Roberto Nickson

Astrologul Daniela Simulescu discută despre previziunile lunii decembrie 2022. Iată care sunt veștile pentru nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

De obicei, așteptările de la luna decembrie sunt mari. Pentru că nu ne vom ocupa doar de rutina zilnică, ci va trebui să avem în vedere și sărbătorile. Și plecăm la drum gândindu-ne că nu are ce să se întâmple. Ei bine, Mercur va fi retrograd și parcă îl și văd rânjind așa ca Grinch. Pentru că nu va fi singur, ci acompaniat de Marte retrograd. Cei doi tovarăși ne vor da viața peste cap în ultima lună a lui 2022. Vă recomand să faceți cumpărăturile din timp, să vă apucați de organizarea evenimentelor mai devreme decât v-ați propus și să vă înhămați cu multă răbdare. 

În plus, toată luna se va afla sub influența unei opoziții între Pluto din Capricorn și Lilith din Rac. Se vor duce lupte interioare intense între varianta noastră din trecut și cea prezentă. Culmea, am vrea să fugim de trecut, dar ne ținem agățați de el și ne dezicem de prezent, care ne arată adevărul gol goluț. 

Mai jos previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. 

Previziuni pentru Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Săgetătorii trebuie să se pregătească pentru luna decembrie, pentru că vor fi puși pe cheltuieli serioase. Da, toată lumea cheltuie în luna cadourilor, dar acest semn va fi în vârful listei. Mai mult, pe final de an, o să fii hotărât să-ți plătești tot ce ține de facturi și impozite. În schimb, vei observa că poți fi și cel mai zgârcit. Acest lucru va depinde de tine, dar și de cei din jurul tău. Din cauza retrogradării lui Marte, te poți confrunta cu certuri în cuplu sau cu mici discuții în contradictoriu.

Previziuni pentru Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Este o lună bună pentru tine dacă te afli în semnul Capricornului sau ai ascendent în Capricorn. De ce? În decembrie, o să te bucuri de energie debordantă, de vitalitate și de multă carismă. Datorită retrogradării lui Mercur din 29 decembrie, vei avea și o mulțime de idei, dar mai ales soluții la probleme. La un singur lucru ar trebui să ai mare grijă: la promisiuni. Din cauză că pot apărea situații neașteptate, nu vei putea onora tot ce ai promis. Împacă-te mai bine cu familia și termină anul mai relaxat, nu mai fii supărat pe propria persoană.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience