Horoscop DECEMBRIE 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Kelly Sikkema
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Kelly Sikkema

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii decembrie 2022. Iată veștile pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

Evenimentele astrologice ale lunii decembrie au câteva lecții pentru noi. Și ca să vă faceți o idee despre aceste lecții, vă spun doar că 2022 se termină cu Mercur și cu Marte retrograde. Deci nici vorbă de rezoluții/dorințe/planuri gândite în noaptea dintre ani. Vom fi obligați să ne facem o recapitulare a reușitelor, dar și a eșecurilor. Cei care sunt dornici să își asume unele fapte, vor fi ajutați de către cele două retrogradări. Dar ceilalți vor trece prin teste suplimentare. Și să nu uităm că Jupiter se va întoarce în Berbec din 21 decembrie! Acest tranzit îi va împinge din spate pe cei care vor recunoaște că a greși este omenește. 

Acceptarea radicală este cea care provoacă adevăratele schimbări în fiecare dintre noi. 

Conjuncția lui Venus cu Pluto de pe 31 decembrie ne ridică la fileu mai multe întrebări referitoare la siguranța noastră financiară, dar și la stabilitatea din punct de vedere profesional. Două tematici întâlnite destul de des și în cele mai recente luni. 

Deși Mercur își va începe retrogradarea pe 29 decembrie, să știți că își va face simțită prezența încă de pe 7 decembrie. Deci organizărea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau discuțiile cu persoanele dragi vor trece prin tot felul de încurcături. Înhămați-vă cu multă răbdare! 

Previziuni pentru Leu/ Ascendent în Leu

Multă muncă în decembrie pentru nativii Leu sau cei cu ascendent în Leu. Mercur intră în Capricorn în Casa a șasea pe 7 decembrie și va retrograda pe 29 decembrie. Așadar, s-ar putea să fii contactat de la muncă și să ți se spună că mai trebuie să lucrezi. Acest lucru îți va crea neplăceri. Chiar dacă retrogradarea începe pe 29 decembrie, efectele se vor simți de pe data de 7. Pe 10 decembrie, intră și Venus, care-ți aduce chef de muncă și chef de cumpărături..

Cite;te continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel