Horoscop DECEMBRIE 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Data publicării:
sursa foto: unsplash, autor Guneet Jassal
Descriere foto: sursa foto: unsplash, autor Guneet Jassal

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Găsește, mai jos, veștile pentru acești nativi.

Decembrie este ultima lună a anului, dar în 2022, astrele nu vor fi de acord. Pentru că vom termina 2022/începe 2023 cu Mercur și Marte retrograde. Vă recomand să evitați rezoluțiile/dorințele de Anul Nou. Retrogradările celor două planete ne vor obliga să înfruntăm proiectele de care am fugit, să ne asumăm responsabilitatea sau să acceptăm ce nu putem controla. În niciun caz noi planuri. Adică, decembrie va readuce în viața noastră neputințele noastre. Putem alege noi să ne ocupăm de datorii. Astfel încât Mercur și Marte retrograd să nu ne dea viața peste cap.

În plus, ultima zi a anului va "beneficia" de o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului. Deci vom trece prin numeroase îngrijorări pe plan financiar. 

Un test suprem al lunii decembrie va fi recâștigarea încrederii, a credinței sau a speranței.

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt gânditori în ultima lună din an și iau în calcul tot ce au făcut pe parcurs. Din cauza lui Marte retrograd, poți fi cam bulversat pe toată durata lui decembrie și nu știi încotro te îndrepți. Ar trebui să stai liniștit și să te ocupi de lucururile care-ți fac plăcere. De pe 21 decembrie, beneficiezi de o sursă suplimentară de încredere, mai ales că 2023 te așteaptă cu noi oportunități.

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Luna decembrie este pentru plimbări în zodia Taurului. Mergi în vizite, plimbă-te cu cei dragi, călătorește și relaxează-te. Toate aceste activități o să-ți facă plăcere și te încarcă de energie. În schimb, ultima lună din an vine și cu cheltuieli serioase. Vei da bani pe cadouri, iar acest lucru se va resimți în contul tău.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel