Horoscop DECEMBRIE 2022. Cristina Demetrescu: „Este momentul adevărului”. Zodiile norocoase ale lunii

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii decembrie.

Cristina Demetrescu a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit care sunt predicțiile astrale pentru luna decembrie.

 

„Plantele sunt în zodia Săgetătorului, care este cea mai optimistă și mai pozitivă zodie. Este zodia sincerității, este momentul adevărului. (…) Adevărurile sunt foarte bune, numai că nu sunt bune cele care rănesc. Adevărul trebuie cumva îmbrăcat. Perioada aceasta este ca și cum am merge pe mare. Există și teritorii noi pe care le cucerim pentru că zodia Săgetătorului, Venus, Mercur, Soarele, ultima Lună Nouă, care a fost acolo ne împing departe și ne fac curioși să găsim lucruri noi, să citim lucruri noi, să aflăm lucruri noi.
Pe de altă parte, pe mare există și pirați, acesta este Marte Retrograd în Gemeni, chestii care atacă, care vor să te oprească din drum. Atunci e mult mai bine să fim mai secretoși. Există și naufragiați în această perioadă. Jupiter, Neptun, care sunt în zodia Pești, s-ar putea ca pe unii să îi poziționeze într-o zonă de izolare a vieții lor și să nu găsească o soluție cum să iasă de acolo, cum să se descurce. Răspunsul este, întotdeauna, în zodia unde nu sunt planete, pe această cruce dublă, și anume în zodia Fecioarei, ceea ce înseamnă că este o perioadă de ușor sacrificiu, puțină suferință, puțin mai multă muncă, puțin mai multă atenție. Uite și frica, despre care toată lumea spune că este un sentiment negativ. Până la urmă, frica ne leagă foarte mult de instinctul de supraviețuire” , a spus astrologul Cristina Demetrescu, la Pro TV.

Horoscop DECEMBRIE 2022 - Cristina Demetrescu


Berbec 

Berbecul este într-o perioadă bună și planeta din Săgetător îl ajută foarte mult să își facă planuri de viitor, poate de acum să se gândească ce face, ce învață  sau unde o să călătorească anul viitor. Pe de altă parte, perioada vine pentru ei cu vești de departe, cu iubiri de departe, s-ar putea să primească invitații, cadouri, vizite. Au și o perioadă foarte bună la locul de muncă. Venus, Mercur în această perioadă vor păși din Săgetător în Capricorn. Fac figuri bune, organizează bine și s-ar putea să primească ceva bonus din partea șefilor.


Taur 

Taurii trebuie să nu ignore oportunitățile materiale pe care le au. S-ar putea să primească niște bani care le dau puțin avânt și atunci încep să facă niște modificări undeva în capul lor, ba să vândă o casă, ba să cumpere altceva, ba să investească în anumite lucruri. Poate un mic împrumut. De la o placă de gresie schimbăm toată casa. Este ceva acolo referitor la bani și o planificare de călătorie în afara țării.

 

 Gemeni 

Gemenii au foarte multe lucruri de făcut. În același timp Marte retrograd s-ar putea să îi mai zăpăcească puțin, dar e bine să stea de vorbă. Au discuții salvatoare, aș putea să spun, constructive cu oameni care îi mai organizează puțin, le dau anumite ponturi, le atrag atenția că s-ar putea să cheltuie mai mulți bani pentru anumite lucruri. Se restabilesc, dar trebuie să își spună păsul, oful pentu că primesc soluții foarte bune de la ceilalați și atunci totul se termină cu bine pentru Gemeni.

 


Rac 

Racii își duc anumite afecțiuni pe picioare, nu este tocmai bine. Probabil au foarte mult de lucru, dar în același timp își fac și rău lor înșiși. Frigul, oboseala, alcoolul, țigările, stresul, grijile, care sunt mai mult decât este cazul, îi dau peste cap în momentul de față. Este foarte importantă munca, dar este importantă și sănătatea. Apar și tensiuni, dar se și echilibrează puțin balanța în plan conjugal și în relația cu partenerul.


Leu

Leii au mult foc în zona dragostei și este foarte bine pentru că s-ar putea să intre pe un teritoriu interesant, să se îndrăgostească, dar focul acesta poate să și părjolească. Este bine să nu facă ei primul pas. E bine să beneficieze de ceea ce li se întâmplă.

 

Fecioară

 Zodia Fecioarei revine acasă, sunt oameni plecați din țară, restabilesc relațiile cu părinții, rezolvă problemele administrative, au mai multă răbdare cu părinții, poate se mută sau îi iau cu ei. Este o perioadă bună, iar trecerea planetelor în Capricorn după 7 și 11 decembrie îi ajută și pe ei să fie mai creativi, să iubească și să spere la ceva bun.


 Balanță

 Balanțele se deplasează din orașul în care stau, ori au de gând să își cumpere o casă undeva la munte, la mare. Au ceva lucrări de făcut în afara orașului, poate au oportunități de muncă, poate se duc să dea un interviu, poate anumite întâlniri. E o perioadă bună pentru interviuri și câteva oportunități profesionale.

 


Scorpion

Scorpionii care scapă cheltuielile de sub control se reseatează, se reorganizează, renunță la câteva lucruri, fac puțină ordine pe acasă în așa fel încât să nu ajungă de sărbători fără bani de cadou. Spre finalul lunii decembrie se văd niște munți cu puțină zăpadă. Vin în vizită familia și prietenii.

 

Săgetător 

Săgetătorii sunt într-o perioadă de care trebuie să profite, e Venus care îi ajută să fie apreciați, să se bucure, să arate bine. Să facă anumite planuri pentru ei pentru că planetele în zodia fiecăruia vorbesc despre ce facem noi pentru noi. Poate niciodată nu au fost mai împrăștiați și mai superficiali. Dacă nu au chef să facă anumite lucruri, e bine să nu le facă.

 

 Capricorn

 Capricornii au o perioadă mai complicată puțin. Lucru care le scapă undeva de sub control. S-ar putea să se suprapună niște probleme de sănătate peste niște sarcini la serviciu și chestia asta îi dezorganizează puțin, dar intrarea planetelor în Capricorn, întâi Mercur, apoi venus, îi ajută să se organizeze. Până la urmă ajung la echilibrul cel bun și devin mai creativi.

 

Vărsător 

Vărsătorii au ceva tensiuni între relația de dragoste și prieteni. Există acolo viziuni diferite ceva nu se pupă. Ori prietenii se bagă prea mult, ori cineva nu e de acord cu anumite obiceiuri. Există acolo anumite tensiuni, chiar și legat de prietenii care le dau sfaturi legate de copiii.


Pești

Peștii sunt într-o perioadă foarte bună pentru că îl au pe Jupiter, marele benefic, ei sunt căpitanii de vas în momentul acesta, numai că sunt alții care încearcă se le taie avântul. Peștele, în momentul de față, dacă și-a setat o țintă trebuie să ajungă acolo indiferent de șantajul emoțional al celorlați care încearcă să îl țină pe loc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel