HOROSCOP. Dacă te pregătești pentru o întâlnire romantică cu un nativ din zodia Gemeni, trebuie să afli aceste lucruri

Data publicării:
Zodia Gemeni, sursa unsplash/ autor José León
Descriere foto: Zodia Gemeni, sursa unsplash/ autor José León

Te întâlnești cu un Gemeni? Dacă da, s-ar putea să te întrebi cum să faci ca lucrurile să funcționeze într-o relație pe termen lung. 

Dacă te pregătești pentru o întâlnire romantică cu zodia Gemeni, află că te poți aștepta la o mulțime de surprize amuzante (sau înfricoșătoare), dar niciodată la un moment de plictiseală.

Cei născuți sub acest semn par să aibă o cantitate nesfârșită de straturi, iar tu va trebui să deslușești în mod constant fiecare strat pentru a ajunge la centrul lor.

Gemenii sunt persoane care își dorește să ajungă la destinație și nu se vor opri de la nimic pentru a obține ceea ce vor.

Gemenii vor obține întotdeauna ceea ce își doresc deoarece sunt foarte determinați. 

Unii ar putea spune, de asemenea, că Gemenilor din astrologie nu le place să lase garda jos. Poate pentru că văd adevărata față a celor care încearcă să intervină în planurile lor de succes.

Nu toată lumea este construită pentru a face parte din cercul intim al unui nativ Gemeni, iar asta este doar modul în care se fărâmițează prăjitura la sfârșitul zilei. S-ar putea să ai impresia că sunt inconsecvenți și că sunt peste tot, dar atunci vei ști cine poate face față comportamentelor lor neregulate.

Persoanelor născute sub acest semn zodiacal nu le place sentimentul de a fi prea sufocați și nu vor ezita să te anunțe ce se întâmplă. Îndepărtează-te câțiva centimetri și vei fi în regulă. Poate pentru că sunt mult prea sinceri în legătură cu totul... sau poate că tu nu poți face față adevărului!

 

Iată de ce să te întâlnești cu un Gemeni este atât de dificil, conform astrologiei:


1. Gemenii pot fi manipulativi.


După cum am menționat mai devreme, Gemenii nu se vor opri de la nimic pentru a obține ceea ce își doresc. Din păcate, acest lucru înseamnă că ar putea manipula pe cineva sau ceva pentru a le oferi ceea ce își doresc.

Din cauza acestui comportament toxic, îi poate alunga pe cei mai apropiați oameni din viața lor.

2. Gemenii sunt inconsecvenți. 


Într-o săptămână s-ar putea să vrea să meargă la plajă, iar în următoarea să vrea să devină președintele unei țări străine. Ideea este că nu vei ști niciodată ce carte va împărți și va trebui să te lași dus de val.

3. Gemenilor le place să fie singuri.


Îmi pare rău, dar această relație nu va fi una plină de îmbrățișări și sărutări 24/7. Gemenii își prețuiesc timpul petrecut singuri și, odată ce simt că depășești această limită, o vor face cunoscută și nu va fi frumos.

4. Gemenii sunt greu de înțeles.


Când își vor lăsa vreodată garda jos? Răspunsul este, probabil, niciodată.

Cei din Gemeni sunt niște cochilii foarte greu de spart; asta nu înseamnă că se vor comporta așa cu toată lumea. Până când nu-și vor găsi dragostea adevărată, mult noroc în încercarea de a ajunge la ei.

5. Gemenii sunt obsedați de control, ceea ce face ca întâlnirea cu ei să fie dificilă.


Este calea lor sau autostrada. Gemenii sunt unul dintre cele mai independente semne ale zodiacului și se bazează doar pe o singură persoană pentru a-și face treaba: ei înșiși.

6. Gemenii și întâlnirile nu funcționează întotdeauna pentru că nu iau viața în serios.


Dacă ești în căutarea cuiva care va păstra o față serioasă pentru fiecare glumă făcută, s-ar putea ca Gemenii să nu fie persoana potrivită pentru tine.

Ei sunt înclinați în mod natural să facă o glumă în momente nepotrivite pentru a ușura atmosfera și nu se vor lua niciodată în serios până la nevoie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel