Horoscop. Cum ştii că te place, în funcţie de zodie. Micile detalii care dau de gol orice semn îndrăgostit

Data publicării:
Sursa pixabay/ autor aliceabc0
Descriere foto: Sursa pixabay/ autor aliceabc0

Cum poți să afli dacă cineva te place înapoi sau dacă este pur și simplu prietenos? Din fericire, astrologia este aici pentru a vă ajuta. Pentru că, deși unele semne zodiacale fac o treabă bună în a-și ascunde atracția, altele tind să fie mult mai evidente în privința asta. Potrivit astrologilor, există anumite lucruri pe care fiecare semn astrologic le va face atunci când vor avea o pasiune în secret. Află semnele la care trebuie să fii atent.

Unele semne zodiacale sunt destul de nepricepute în a-și ascunde interesul pentru altcineva. Chiar și atunci când nu spun nimic, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Semnele de foc, cum ar fi Berbecul sau Săgetătorul, nu ar avea nicio îngrijorare în a păstra deloc secret ce simt.

Fiecare semn zodiacal este diferit, astfel încât fiecare semn își va dezvălui sentimentele în modul lor special. Acestea fiind spuse, iată la ce ar trebui să fiţi atenţi să vedeți dacă cineva vă place înapoi, în funcție de zodia sa.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): vor fi pe față

Nativii Berbec nu sunt timizi. Fiind unul dintre cele mai dezinvolte și încrezătoare dintre semnele zodiacale, este rar ca un Berbec să păstreze secret dacă are o pasiune. Sunt cei mai avansați dintre semnele zodiacale, așa că veți ști imediat dacă vă plac sau nu. Aceste semne de foc tind să se îndrăgostească destul de repede, nu au nicio problemă la prima mișcare și, de asemenea, se bucură cu adevărat de urmărirea 'prăzii'. Berbecul este un semn astrologic condus de dorințe, care face tot ce se simte bine pe moment. Deci, dacă un berbec te urmărește, știi doar că interesul lor este autentic.

Înainte ca un semn zodiacal Berbec să-și facă abordarea, vor fi siguri că vor arăta cât mai bine. Berbecului îi place să câștige. Vor depune eforturi pentru a-și spori șansele de a câștiga persoana care le place. Vor fi plini de zâmbete și o sclipire în ochi. Nu pierd prea mult timp în conversație.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai): Vor face o glumă

Taurul este un semn fix de pământ condus de Venus. A fi un semn zodiacal fix înseamnă că aceștia tind să rămână la locul lor. Dacă nu ar fi fost Venus, planeta care reprezintă dragostea, romantismul, frumusețea, printre altele, dorinţa de dragoste a Taurului ar fi destul de redusă. Din fericire, au simțurile fin reglate și simt profund, așa că, dacă au găsit pe cineva de care sunt interesați, există semne revelatoare.

De exemplu, atunci când un Taur vede pe cineva cu adevărat demn de urmărit (pentru că va aștepta pe cineva pe care îl consideră demn), își va face mișcarea. Se vor apropia de tine și vor spune o glumă pentru a sparge gheața. Ei sunt, de asemenea, stăpâni în flirtul subtil. Un semn evident că le place de tine este dacă inițiază contact fizic. În general, Taurilor le place spațiul. Dacă îți dau mici apăsări pe braț sau pe umăr, este clar.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Ei ar putea acționa fierbinte și rece

Gemenii sunt unul dintre cele mai fermecătoare și mai prietenoase semne din zodiac. Sunt adaptabile și tind să se înțeleagă foarte bine cu tot felul de oameni. Din această cauză, nu poți spune întotdeauna dacă un Gemeni este atras de tine sau nu.

Dualist din fire, uneori nu știi dacă vii sau pleci cu un Gemeni. Gemenii sunt comunicatori cu șanse egale. Adică vor vorbi cu oricine. Dar dacă un Gemeni începe să simtă o atracţie pentru cineva, lucrurile pot deveni confuze. O parte din ei va fi caldă cu tine, în timp ce cealaltă va fi rece.

Un Gemeni nu este pentru toată lumea. Deși natura dualistă a Gemenilor poate fi foarte confuză, este de fapt un lucru bun. Când un Gemeni acționează în contradictoriu, asta înseamnă că au sentimente pentru tine şi vor fi din ce în ce mai creativi și expresivi. Fiind un semn aerian, Gemenilor le place să vorbească. Vor vorbi și cu limbajul corpului lor. Se pot flexa inconștient mai mult, își trec degetele prin păr sau pot clipi mult. Când îţi vor cere prima întâlnire, ochii lor se vor lumina, limbajul corpului va fi și mai evident, iar zâmbetul lor va fi până la urechi după ce te vor auzi spunând da.

 

Citește restul zodiilor pe STIRIDIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel