HOROSCOP. Cum reacționează fiecare semn zodiacal când are parte de un moment de tristețe

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

HOROSCOP. Iată cum reacționezi la tristețe în funcție de semnul tău zodiacal, potrivit astrologiei. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecii se pot simți pierduți atunci când trec prin momente triste. Au impresia că nu mai dețin controlul asupra vieții lor, așa că pot începe să fie mai impulsivi, orbiți de furie și nu se mai pot concentra asupra obiectivelor profesionale. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Tristețea și depresia pot avea un mare impact asupra acestui semn zodiacal. Taurii se izolează și se refugiază în mâncare și spațiul lor personal. De obicei, au un sentiment de "eu împotriva lumii", ceea ce îi poate face să se simtă neajutorați atunci când depresia îi lovește.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Când Gemenii sunt deprimați, mintea lor începe să se rătăcească și se gândesc prea mult la orice. Vor deveni tăcuți și vor părea să fie "în altă parte" în loc să încerce să se ocupe de ceea ce îi deranjează.


Sunt destul de intolerabili la tristețe și se disociază de sentimentele lor atunci când este posibil.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racul este cunoscut pentru sensibilitatea lui, și va plânge chiar și după evenimente nesemnificative, chiar dacă își dau seama cât de prostesc s-au comportat după aceea.


Leu (23 iulie - 22 august)


Leul nu este genul care să își ascundă sentimentele și le va arăta tuturor atunci când este trist sau nervos. Sunt irascibili și sunt predispuși să se transforme într-un martir dacă știu că asta îi va ajuta. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioara se tranformă într-o ființă de nerecunoscut și impulsivă atunci când este supărată sau nervoasă. 


De asemenea, pot deveni insensibili în conversații, făcând aproape imposibil să te înțelegi cu ei atunci când sunt deprimați.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanțele sunt cunoscute ca fiind cele mai echilibrate semne zodiacale, dar atunci când sunt triste sau deprimate ele preferă să se izoleze și devin foarte instabile. 


Adesea, se pot simți deznădăjduiți, dar fac tot posibilul să rămână calmi și optimiști.


O Balanță preferă să pună sentimentele celorlalți pe primul loc, înainte de ale lor.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Pasiunea Scorpionului poate deveni negativă atunci când se simt triști sau deprimați, făcându-i să devină ostili, izolați și să aibă schimbări violente de dispoziție.


Din nefericire, le poate fi greu să își țină aceste emoții înăuntru, așa că cei din jur trebuie să stea departe de acest semn zodiacal. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Personalitatea spumoasă și extrovertită a Săgetătorului este pusă în așteptare atunci când sunt deprimați, făcându-i să se simtă triști și pierduți în propria lor lume. 


Ei devin mai serioși și mai tensionați, mai puțin toleranți și sunt chinuiți de sentimente de îngrijorare atunci când se gândesc la viitor.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricornul hotărât și echilibrat poate deveni complet opus atunci când este deprimat. Ei devin nemotivați, fără speranță și încep să se gândească prea mult la orice.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorii își pot ascunde uneori emoțiile pentru a se salva de o multitudine de inimi frânte și de tristețe, dar atunci când depresia îi lovește, cei din jur pot vedea cu adevărat o diferență în comportamentul lor.


Pot deveni neliniștiți și tăcuți, foarte diferiți de ei înșiși, mai ales în preajma prietenilor lor. Ei se izolează și încep să se detașeze, chiar dacă încearcă în continuare să pară fericiți.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Peștii, de obicei lipsiți de griji, pot intra într-o stare de melancolie și tristețe atunci când sunt triști. Ar putea avea o gândire obsesivă și să-și amintească fiecare eveniment rău care li s-a întâmplat, chiar și învinovățindu-se pentru cele mai inofensive lucruri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel