Horoscop cu Neti Sandu, vineri, 29 decembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 29 decembrie 2023, la știrileprotv.

 

 

BERBEC

Se întâmplă ceva care să vă pună în valoare și să vă aducă o recompensă financiară, poate și un titlu - vi s-or fi făcut niște promisiuni de către șefi.

TAUR

Poate-o să aveți de ales între a fi gazde și a fi musafiri, ca niște rude, prieteni care se invită la voi, dar sunt și alții care zic să treceți pe la ei - vedeți cum vă împărțiți.

GEMENI

O să puteți repara o relație care nu mai mergea și s-o reactivați, că o să vă puteți încărca frumos, sufletește, să vă ajute să trăiți în armonie.

RAC

Contează pentru voi să fie familia în jurul vostru și fericită și atunci o să faceți tot ce vă stă în putință să le pregătiți tot felul de surprize care să aducă bucurie în cămin.

 LEU

Vi se confirmă o rezervare și că o să luați o ultimă tranșă de bani și o să știți că aveți cu ce să plecați în vacanță și să petreceți Anul Nou acolo unde vă doriți.

FECIOARA

Se poate să vă apucați de reamenajarea interiorului, curățenie și alte treburi casnice, să vă pregătiți de Revelion, asta dacă nu plecați în concediu. Sau sunteți deja.

 BALANȚA

E un grup care vrea să vă ia cu el prin țări îndepărtate și dacă aveți resurse financiare și zile libere poate vă încumetați! C-o să vă placă.

SCORPION

Se observă cheltuieli, dar și bani care o să intre că ați fi intervenit să-i recuperați de pe unde au fost rătăciți, mai mult sau mai puțin intenționat.

 SĂGETĂTOR

Poate vă faceți cadou de Anul Nou o excursie în țară, în afară, asta în funcție de posibilități și o să vă distrați de minune, că asta e reteta fericirii voastre.

 CAPRICORN

Apar noutăți care vă dau alte idei de plimbări, petreceri și de revăzut niște oameni care v-au fost aproape cândva, dar dispăruseră. Acum o să-i reactivați.

VĂRSĂTOR

O să vă caute prietenii cu care ieșiți, de obicei pe la petreceri, că ați rămas datori cu o plecare în vacanță și e momentul ideal să vă duceți cu ei la distracție.

 PEȘTI

O reușită în planul comunicării și o să vă puteți înțelege cu cineva care e tot timpul în contradicție cu voi și o să ajungeți la un consens referitor la petrecerea de revelion.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel