Horoscop cu Neti Sandu, sâmbătă, 6 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 6 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

O reușită - o să-i aduceți la o masă festivă pe cei care au avut motive să absenteze și vă puteți vedea și pe vârf de munte, dacă e o bucurie comună.

Poate vi se face cadou o excursie care să încheneze frumos aceste sărbători de iarnă și o să vă întoarceți revigorați.

TAUR

O să tot scoateți bani din buzunar zilele astea ca să le faceți o bucurie alor voștri, că pentru asta munciți tot anul ca să vă puteți și distra.

E cineva care insistă să-i faceți o vizită și poate plecați din țară pentru o zi, două, ca să vă bucurați de o prezență pe sufletul vostru.

 GEMENI

Vi se reactualizează invitația să o porniți spre o zonă de vacanță, că aveți acolo cazarea asigurată și o să dați refresh stării de spirit.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care vrea să vă vedeți neapărat, că se poate să se fi interesat de voi această persoană.

RAC

Le-ați promis o vizită unor rude, dar le puteți convinge să vină ele pe la voi că sunteți gazde ospitaliere și o să vă înțelegeți până la urmă - care, la cine să vină.

V-ați lăsat cam mult așteptați și o să ieșiți la o petrecere chiar și în aer liber, că o fi un concert, sau un concurs al copiilor.

LEU

Vi se pregătește ceva și o să aveți resursele necesare să faceți ce e cel mai bine pentru voi, că sunt câștiguri în planul comunicării și o să stabiliți noi punți de legătură cu anturajul.

O să primiți o invitație la un spectacol, un eveniment monden, o nuntă, un botez; e ceva de sărbătorit.

FECIOARA

Poate vă scoate la cafea cineva care își dorește de multă vreme să vă cunoască mai bine și o să puteți sta de vorbă dacă sunteți și voi interesați.

O să fie simplu să dați o fugă prin țară, sau chiar și prin țările vecine, să ziceți un "La mulți ani" cuiva, sau casă de piatră.

 BALANTA

Sunteți în mare formă și vreți să vă oferiți în continuare o porție de distracție cu familia, cu prietenii, ca să vă mențineți starea de bună dispoziție.

O să plecați în plimbare spre o zonă de agrement să faceți mișcare, să vă distrați.

 SCORPION

Poate ieșiți la o discuție, la cafea, cu cineva care v-a propus un job și o să cereți detalii ca să știți dacă vă încumetați, sau nu.

Poate o să luați o decizie legată de o plecare cu treburi de serviciu și o să aflați părerea aiurii.

 SAGETATOR

Vă au rămas niște lucruri de pus la punct cu un prieten, e cineva la care țineți și nu vreți să vă pierdeți relația, investiția afectivă, că e cineva chiar valoros.

O să cheltuiți niște bani că vreți să le faceți o surpriză alor voștri, să ieșiți la plimbare, poate dați o fugă la munte.

CAPRICORN

O să vă duceți în vizită pe la cei care își serbează o aniversare, onomastică de mâine, sau vă duceți să petreceți împreună ultimele sărbători de iarnă.

O să vă deplasați cu ușurință, că vă este dor de niște oameni pe care nu i-ați mai putut întâlni de sărbători.

 VARSATOR

Poate plecați în gașcă pe la munte, vă duceți la schi, sau e vreo acțiune caritabilă, ori o fi un concert și vă faceți și voi simțită prezența.

O porție de minivacanță o să vă refacă forțele ca să o porniți cu avânt în noul an profesional.

PESTI

Încep să se adune prietenii care au lipsit de la întâlnirile din ultima vreme și o să vă faceți program zilele astea, că or mai fi și sărbătoriți printre voi.

O reuniune cu rudele apropiate, poate rămân și peste noapte la voi, dacă nu vă duceți voi în vizită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel