Horoscop cu Neti Sandu, sâmbătă, 30 decembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 30 decembrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Vă așteaptă cineva în altă țară, sau v-ați făcut rezervare la un hotel ca să aveți tot confortul, să petreceți câteva zile de vis.

TAUR

O să vă mai intre niște bani și veți face toate acele cumpărături de pe lista de lucruri obligatorii ca să nu vă lipsească nimic de Anul Nou.

GEMENI

Se poate să aveți vreun sărbătorit și să vă bucurați de prezența celor dragi și să vă faceți și noi cunoștințe - apare lume nouă.

RAC

Familia vă vrea prin preajmă, vi se lansează invitații să ajungeți la Revelion, la un Sf. Vasile pe 1, sau e o petrecere pur și simplu.

LEU

O reușită în planul comunicării, o să vă faceți în sfârșit înțeleși, după ce v-oți fi ciondănit cu cineva drag și nu vreți să lăsați lucrurile așa.

FECIOARĂ

O să vă faceți drum pe la rude, pe la prieteni ca să faceți turul de onoare să le mulțumiți pentru ce ați acumulat din punct de vedere emoțional.

BALANŢĂ

Vă invită prietenii să le faceți o vizită că or să țină tot într-o petrecere și vor să fiți și voi acolo, că oamenilor le-a fost dor de voi.

SCORPION

O să răsturnați pușculița ca să faceți rost de bani pentru cazare - în plus - la hotelul unde veți petrece Revelionul, că poate mai rămâneți o zi, două.

SĂGETĂTOR

Vă încântă invitația de undeva de la prieteni ca să petreceți Revelion, Sf. Vasile, Sf. Ion și să mai prelungiți, dacă doriți câteva zile de vacanță.

CAPRICORN

Vă faceți planuri să plecați pe undeva, dar nu înainte de a vă ocupa de treburile gospodărești, că vreți să lăsați casa - lună - ca să vă simțiți eliberați de griji.

VĂRSĂTOR

Vi se lansează tot felul de invitații, dar va trebui să le triați că nu vă puteți duce peste tot și poate plecați direct acolo unde o să petreceți Revelionul.

PEȘTI

Se rescriu niște filme din povestea voastră de dragoste și o să vă reașezați într-o relație stabilă ca să vă puteți bucura de viață în doi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel