Horoscop cu Neti Sandu, sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ PROTV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PROTV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

O să faceți niște cheltuieli extrabugetare, că nu o să vă puteți abține, asta ca să le luați celor dragi ce și-au dorit de mult și o să-i faceți fericiți.

Se pare că o să vi se ceară ajutorul, sunt niște oameni care nu se descurcă fără voi și o să-i susțineți cumva.

TAUR

Poate vă faceți remarcați printr-un eveniment anume și o să vi se mulțumească în cadru public, și poate fi un salt în carieră.

O să aveți grijă și de voi și de familie, să refăceți armonia de care aveți atâta nevoie, ca să puteți funcționa la cota maximă.

 GEMENI

Se poate să vă implicați într-un eveniment în care să vă puneți toată priceperea la bătaie și o să iasă ceva de calitate.

Se poate să reapară cineva care vrea să faceți echipă în relația de cuplu, să fiți împreună, să plecați pe undeva în altă localitate.

RAC

O să vă bucurați de prezența unor oameni care sunt pe lungimea voastră de undă și o să petreceți mare parte din zi împreună, să povestiți ce ați mai făcut.

Se poate să întâlniți pe cineva care să vă umple golul sufletesc și să vă inspire încredere că o să puteți fi fericiți.

LEU

Poate le-ați promis copiilor o escapadă turistică, să vă duceți într-o stațiune de agrement, la locurile lor preferate de joacă, ca să consumați acolo adrenalina fortă.

Poate e o aniversare în familie, se căsătorește cineva, pare să fie un eveniment festiv, posibil un botez.

FECIOARA

E cineva căruia îi e dor de voi și poate vă scoate la plimbare, poate fi continuarea unei povești de dragoste, dacă nu aveți pe nimeni.

O să faceți o tratație în cinstea cuiva fie acasă, fie acolo unde o să vă aflați în alt oraș.

BALANȚA

O să vă puteți cultiva un hobby care să vă scuture de monotonie și să vă activeze creativitatea, să fiți mai plini de viață.

O să întâlniți pe cineva care vă poate schimba viața în bine și să fiți fericiți, că va exista o conjunctură favorizantă.

SCORPION

Aveți ceva emoții la gândul c-o să revedeți o persoană dragă căreia s-ar putea să-i comunicați o decizie legată de relație, dar o să iasă bine.

Vi se lansează invitația să plecați pe undeva și poate rămâneți și mâine dacă o să vă simțiți în elementul vostru pe-acolo.

SĂGETĂTOR

E posibil să aveți cheltuieli neprevăzute, că poate vă iau prietenii pe sus și plecați într-o excursie, dar o să vă descurcați fără probleme.

Familia vă vrea prin preajmă, dar poate plecați cu toții pe undeva ca să vă destindeți.

CAPRICORN

Vă puteți elibera de tensiunile de la slujbă și să vă întâlniți cu rude și cu prieteni ca să petreceți frumos, poate e ziua cuiva de naștere.

E un eveniment care vă reunește rude și prieteni și o să fie distracție, o să vă placă, e animație, exuberanță la voi.

VĂRSĂTOR

O să ajungeți la diverse evenimente mondene și o să vă bucurați de revederea unor oameni care înseamnă mult pentru voi, o să vă încărcați frumos sufletește.

E posibil să apară cineva care să vă lipească de suflet, și dacă sunteți fără partener de viață, o să puteți cultiva relația. Vedem cum decurg astrele.

PEȘTI

O să găsiți niște preocupări deconectante ca să umpleți frumos timpul liber, să vă întâlniți cu prietenii pe care îi vedeți mai rar, să vă reconectați la resursele emoționale.

O veste bună, vine cineva care să vă scoată în oraș, vă duceți pe la târguri, expoziții, treceți în revistă ce e nou ca să știți încotro s-o apucați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel