Horoscop cu Neti Sandu, miercuri, 3 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de miercuri, 3 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Sunt ceva noutăți care să vă pună pe un făgaș din punct de vedere profesional, și o să vă mobilizați să faceți lucrurile la alt nivel, să fie o upgradare. E un eveniment festiv la care o să fiți invitați și poate va trebui să faceți un drum lung, prin țară.

TAUR

O să faceți progrese la slujbă, la școală, poate câștigați un plus de vizibilitate pe scena socială, și viața voastră o să capete culoare, strălucire. O să vă treziți cu o invitație la mondenități care v-ar deschide o nouă perspectivă socială, v-ați alătura unui grup și puteți deveni o voce.

GEMENI

Poate reluați niște negocieri ca să ajungeți la o înțelegere, să bateți palma pentru un contract care v-ar aduce beneficii - trebuie doar să vă decideți. O ieșire diseară cu cineva de care vă e dor o să vă redea tonusul sufletesc de care aveți nevoie, ca să dați refresh stării de spirit.

RAC

Vi se rezolvă niște chestiuni mai vechi, primiți un accept, poate e vorba despre un job și o să fie un volum mare de muncă, cel puțin la început. Se conturează o apariție în public, poate e o campanie, o gală, și o să aveți un cuvânt de spus, contribuiți cu ceva se pare.

LEU

Or să vă reușească inițiativele, și chiar trebuie să dați zor ca să porniți în forță, să doborâți concurența, că e competiție, nu glumă. Ați putea înțelege un parteneriat de afaceri ca să sporiți bugetul familiei și să vă asigurați o constantă financiară.

FECIOARĂ

Se poate să luați niște bani și să-i investiți în casă, poate pentru că n-ați apucat înainte de sărbători, c-au intervenit diverse. Se poate să vă invite cineva la sfârșit de săptămână la o cabană, undeva, să vă odihniți, să schimbați peisajul.

BALANȚĂ

Ieșiți voi la rampă cu ceva care să vă crească valoarea, să vă impuneți pe o scenă anume și să fie un câștig de imagine și, bineînțeles, unul financiar. E cineva care apare, în sfârșit, după o absență care nu v-a picat bine și puteți continua relația dacă sentimentele sunt vii.

SCORPION

O să faceți un calcul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o plecare la sfârșit de săptămână, să luați o gură de aer și să vă vedeți cu cei dragi, cu care chiar rezonați sufletește. E un eveniment la care s-ar putea să vă facă plăcere să vă duceți - poate dați și voi o mână de ajutor.

SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniți în cercul de prieteni un proaspăt sosit care să se simtă atras de voi, și e de văzut dacă există o perspectivă de relație - că poate sunteți singuri, poate nu. Aveți un proiect la orizont și o să puneți toate resursele la bătaie să iasă bine.

CAPRICORN

O să primiți o recompensă pentru ce ați muncit anul trecut și se adună bani în cont ca să vă puteți mișca, dacă vreți să plecați undeva la munte, la schi. E momentul să fiți ceva mai atenți cu sănătatea, ca să nu vă treziți cu surprize, și atunci poate reglați un pic alimentația.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă faceți cunoscute calitățile în societate, să primiți un titlu, să vă promovați în continuare munca, să vă faceți un nume, un renume. O să fiți cooptați de un grup, o fundație, ca să susțineți o cauză, să vă implicați cu ce se poate, că e mare nevoie de voi.

PEȘTI

Voi vă puteți pune la cale niște proiecte ca să vă asigurați baza financiară, dar să fie și unul de suflet, ca să vă aducă satisfacție în plan emoțional. O să recuperați niște bani și acele acte pe care le așteptați de ceva vreme să vină de la semnat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel