Horoscop cu Neti Sandu, miercuri, 27 decembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de miercuri, 27 decembrie 2023, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

Se poate să vă treziți cu un musafir de la drum, dar poate plecați împreună într-o stațiune de agrement și o să fie o distracție de milioane.

TAUR

Apare cineva care a tot încercat să-și facă curaj, dar n-a prea reușit și acum își ia inima-n dinți să vă abordeze, că poate vreți să petreceți Revelionul împreună, dacă n-aveți program.

GEMENI

E posibil să mai luați niște bani și chiar se poate să nu fie ultimii pe anul acesta și o să-i aveți pentru cumpărături, petreceri și plimbări.

RAC

O să vină cei pe care nu i-ați avut invitați la masa de Crăciun, și o să fie lume multă, poate aranjați niște întâlniri, petreceri și de Anul Nou și după.

LEU

E cineva care se străduiește din răsputeri să nu vă dezamăgească și să ajungă până de Revelion, dacă nu chiar mai devreme, să stați cât mai mult la povești.

FECIOARA

Poate le faceți o surpriză nepoților și vă duceți pe la ei, pe unde-or fi prin țară, pe-afară, și o să petreceți câteva zile împreună ca să vă bucurați cu toții.

BALANȚA

Se poate să mai aveți ceva de lucru, o să luați și bani și poate vă parvine și acel act pe care-l așteptați de luna trecută, sau chiar mai demult.

SCORPION

O confirmare că puteți pleca în vacanță acolo unde v-ați dorit și o să vă detașați de toate grijile, că o să fie distracție și o să vă întoarceți revigorați.

SĂGETĂTOR

O să faceți întâi monetarul ca să știți până unde puteți ajunge și cât vă ține buzunarul să stați într-o vacanță, că nevoia e cât universul de mare.

CAPRICORN

E agitație, aveți multă treabă, întâlniri, dar și rezolvări la care n-ați mai fi sperat și o să puteți pleca, dacă v-ați făcut rezervare pe undeva.

VĂRSĂTOR

O să se regrupeze prietenii în jurul vostru ca să vă puteți organiza pentru Revelion, că ați planuit un pare party și se poate să plecați la drum.

 PEȘTI

Aveți emoții că încă nu v-ați decis încotro să o apucați, că sperați la o surpriză din partea ființei iubite și tot așteptați momentul cheie, să vă spună unde petreceți Anul Nou.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel