Horoscop cu Neti Sandu, marți, 26 decembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de marți, 26 decembrie 2023, potrivit  știrileprotv.

BERBEC

Se anunță vești bune, sunt oameni care v-au dus dorul și o să vă descoperiți preocupări comune și o să fie distracție, că toată lumea e binedispusă.

 TAUR

O cheltuială, dar o să scoateți din fondul alocat sărbătorilor și o să vă permiteți acele lucruri la care ați tot râvnit și acum e momentul să se le faceți surpriză alor voștri.

GEMENI

Răspunsul pe care-l așteptați de ceva timp sosește și poate e adus chiar de persoana de la care nu vă puteți lua gândul și o să vă bucurați de o încărcătură afectivă.

 RAC

Vestea bună de la cineva drag va fi un adevărat balsam sufletesc și o să luați o decizie legată de viitorul relației voastre, că vreți să fiți împreună.

 LEU

E bine să detensionați atmosfera din relația de cuplu ca să vă priască Revelionul și sejurul pe undeva prin țară, sau prin lume- par să fie niște accese de gelozie pe acolo.

FECIOARĂ

E o continuare a festinului de ieri și or să mai vină și alți prieteni, marii absenți de la Crăciun, sau din ultima vreme, e animație, nu glumă.

 BALANȚĂ

O să treceți în revistă rude, prieteni, le faceți o vizită și vă plimbați, mai intrați la o cafea, o gustare, că v-ați ghiftuit destul.

SCORPION

Se pare că v-a priit atmosfera în casă, de la masa festivă, cadourile au fost pe sufletul vostru și o să vă bucurați de încă o serie de musafiri.

 SĂGETĂTOR

Sunteți într-o efervescență care-i molipsește pe cei din jur și o să vă plimbați, poate plecați ca să petreceți revelionul în alt oraș, în altă țară.

CAPRICORN

Surprizele se țin lanț și o să vă întâlniți cu acei oameni de care vă era dor și pe care n-ați avut cum să-i vedeți că ați fost ocupați, prinși cu diverse treburi.

VĂRSĂTOR

O să vă puteți deplasa spre o stațiune turistică, sau vă duceți în alt oraș în vizită la prieteni c-o să luați parte la niște evenimente, pe lângă Revelion.

 PEȘTI

O invitație din partea unor prieteni și după ce luați masa împreună vă puteți duce la un spectacol, să vizitați târgul de Crăciun de pe lângă casă, sau din altă localitate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel