Horoscop cu Neti Sandu, luni, 22 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de luni, 22 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

BERBEC
Voi vă puteți croi un alt drum și să lucrați altceva, să vă schimbați meseria, să urmați o facultate, un masterat, să începeți un business și deocamdată să pregătiți terenul.

Se anunță o sumă de bani care să vă dea o lejeritate în mișcare și o să luați tot ce v-ați propus de anul trecut.


TAUR
O să puteți legaliza un act și să vă continuați demersurile care țin de școală, de examene, de transferul în altă grupă, sau ca să faceți niște investiții.

Vă scoate cineva în oraș ca să luați pulsul relației că vă aflați într-o altă etapă și puteți ajunge la căsătorie dacă vă doriți acest lucru.


GEMENI
O să dați de oameni care să vă susțină și să vă atingeți niște obiective importante, că or să fie niște ocazii pe care ar fi bine să le ratați.

E bine să vă îngrijiți de sănătate și să aveți grijă și de ai voștri să fie cu analizele la zi! Să fiți cu toții buni, sănătoși.


RAC
Poate aveți un gând cu banii din cont și o să vă consultați cu ai vostri ca să știți în ce să-i investiți, într-o casă, ori vă luați altă mașină. Sau ca să plecați în vacanțe.

O să fiți mai implicați în viața socială și o să petreceți mare parte din timpul liber în cadrul preocupărilor extraprofesionale.


LEU
Vi se propune ceva nou de lucru care vă poate aduce și un beneficiu de imagine, un titlu, o funcție, cu condiția să excelați în domeniul respectiv.

O să faceți rost de bani în plus, poate pentru că o să lucrați în paralel cu serviciul și veți putea colabora cu diverse persoane.


FECIOARA
Poate o să primiți răspunsuri la cererile adresate șefilor, autorităților și o să știți ce aveți de făcut, cum să vă organizați timpul să rezolvați toate treburile.

O să faceți rost de bani în plus, poate pentru că o să lucrați în paralel cu serviciul și veți putea colabora cu diverse persoane .


BALANȚA
O să primiți vești bune, vă invită cineva la distracție în weekend prin țară, sau chiar în afara și o să mai schimbați peisajul.

O să întâlniți în drumurile voastre pe cineva care va fi o foarte bună companie și poate deveniți un cuplu stabil.


SCORPION
Poate vă interesați de un job în străinătate, sau ca să vă duceți la studii, iar unii dintre voi poate vă căsătoriți pe acolo.

O să aveți o mai bună comunicare cu șefii și e momentul să le cereți și voi niște înlesniri, un alt proiect care vă place mai mult.


SĂGETĂTOR
O abordare în forță și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani, beneficii și o să vă bucurați de un plus de vizibilitate.

Sunteți puși pe fapte mari și o să faceți unele schimbări care să vă asigure o viață și mai bună.


CAPRICORN
Se poate să luați niște bani și să cumpărați diverse lucruri pentru casă că or fi lucruri pe care vi le-ați propus de anul trecut, dar nu v-ar fi ajuns banii.

Poate o să luați mai în serios un hobby care să vă destindă în timpul liber ca să vă mai scuturați de tensiuni.


VĂRSĂTOR
Se poate să semnați un contract avantajos și să dați drumul unui proiect care o să vă pună în valoare niște calități despre care nici voi nu știați.

O să perfecționați niște acte, le reactualizați, că or fi expirate unele, și o să vă ocupați și de învățat, de studii, de examene.


PEȘTI
E mult de lucru la serviciu, dar vă puteți găsi ceva bine plătit și în particular, că putere de muncă și niște bani în plus v-ar prinde bine.

O să vă implicați într-o activitate colaterală în cadrul unui grup și o să dispuneți de resurse ca să meargă treaba ca lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel