Horoscop cu Neti Sandu, duminică, 31 decembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile în ultima zi din an

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 31 decembrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Se pare că o să acceptați un ajutor din partea familiei, poate chiar o să fie reciproc și o să vă vedeți de programul vostru ca să ajungeți la timp la petrecere.

TAUR

Se observă o sumă de bani, poate pentru că accesați rezervele, că vreți să pășiți mai stăpâni pe voi în noul an și o să cheltuiți cât e nevoie ca să vă distrați.

GEMENI

O să cunoașteți și altă lume pe care o să vreți să o mai întâlniți că pot ieși niște colaborări consistente și poate vă mai intersectați pe la evenimente mondene.

RAC

Or să vă invite cei dragi să petreceți revelionul împreună și dacă nu aveți alt program, vă duceți, dacă nu, o să ajungeți mâine, poimâine pe la ei.

LEU

Apare și acel cineva alături de care să fiți în noaptea dintre ani și poate începeți o viață nouă împreună, că vreți să fiți în doi și fericiți, pe deasupra.

FECIOARĂ

O să fiți gata la timp cu toate pregătirile, poate și pentru că vă mai ajută cineva, dar și pentru că n-ați lăsat lucrurile grele pe ultima sută de metri. Surprize de tot felul.

BALANŢĂ

Păreți destul de flexibili și n-o să vă dea peste cap un musafir, doi în plus, mai ales dacă sunt din cei scumpi la vedere și o să vă bucurați de o atmosferă pe sufletul vostru în noaptea dintre ani.

SCORPION

O să puneți punct unor neînțelegeri din relația de cuplu și o să vă luați angajamente pe viață - dacă nu sunteți căsătoriți, că se fac jurăminte sub vâsc.

SĂGETĂTOR

E posibil să alegeți în ultima clipă alt loc în care să petreceți revelionul și să nu fie cea de pe urmă surpriză pe anul acesta, să mai apară cineva la care nu v-ați fi așteptat.

CAPRICORN

O să vă bucurați de surprizele pe care o să vi le facă cei dragi și de ceea ce mai apare din senin, o invitație prin țară pe undeva să vă duceți în aceste zile.

VĂRSĂTOR

O răscolire la banii din cont și o să vă puteți deplasa fără probleme spre o destinație de minivacanță că poate mai rămâneți o zi acolo unde petreceți revelionul.

PEȘTI

Poate s-au mai schimbat datele întâlnirii cu grupul cu care vă duceți la revelion, dar oricum, o să vă convină în orice formulă ar rămâne. Dispoziție de party aveți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel