Horoscop cu Neti Sandu, duminică, 21 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 21 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

BERBEC

E cineva care și-a pus toate speranțele în ajutorul vostru și o să vă dați peste cap să nu o dezamăgiți pe această persoană și să fie o foarte bună colaborare.

E un grup care vă scoate la plimbare și o să vă întoarceți până la noapte că e doar un dus-întors, din scurt așa.

TAUR

O să vă bucurați de vizita unor prieteni care or fi în trecere prin oraș, prin cartier și o să puneți la cale un eveniment care va avea loc în scurt timp.

Se poate să vă pregătiți de examene, sau aveți altceva de pregătit pentru școală și o să vă și deplasați, probabil în țară, în afară.

GEMENI

O prezență dorită, plăcută, și ziua voastră o să arate altfel că aveți multe de povestit, de împărtășit și o să umpleți golul sufletesc, o să vă completați frumos.

O să vă invite cineva la un prânz, o cină în oraș și o să vă bucurați de vești bune, poate că veți avea niște preocupări comune.

RAC

Puteți ajunge la o reuniune amicală programată cu ceva timp în urmă și o să vă asigurați că vin și cei cu care vă înțelegeți cel mai bine.

Se poate să faceți cunoștință cu niște oameni care o să facă parte din proiectele în care o să vă implicați.

LEU

O să vă încercați curiozitatea cu privire la un sector de viață pe care l-ați putea explora - poate descoperiți un hobby și o să vă petreceți timpul liber acolo, în compania unor persoane agreabile.

Apare o persoană importantă în viața voastră și poate faceți cumva să vă armonizați, că e de viitor, persoana.

FECIOARĂ

Poate apare acel cineva care vine din străinătate și o să vă evaluați șansele de a fi împreună că intenții serioase sunt la mijloc.

Vi se face curte să ajungeți la un party prin țară, pe undeva și n-o să ziceți nu că e cineva care contează pentru voi.

BALANȚĂ

O să întâlniți în drumurile voastre pe cineva care se va apropia din ce în ce de voi că există o atracție, dar așteaptă să răspundeți și voi gesturilor acestei persoane.

O să cheltuiți din fondurile secrete ca să le faceți o surpriză alor voștri și o să aprecieze tot ce faceți pentru ei.

SCORPION

Se poate să luați o decizie referitoare la viața de cuplu și să i-o și comunicați partenerului la capătul unui tête-à-tête, că ați ajuns la niște concluzii clare.

Poate prindeți din zbor un pont despre un job care v-ar avantaja, și pe care n-ați vrea să-l ratați.

SĂGETĂTOR

Apare un domeniu față de care o să simțiți fascinație și poate deveni o preocupare permanentă că o să descoperiți că vă place foarte mult.

E posibil să vi se prezinte o persoană care se mulează pe felul vostru de a fi și o să vreți să cultivați această relație.

CAPRICORN

Poate luați o decizie spontană să ajungeți într-o stațiune de agrement ca să petreceți câteva ore în compania unor localnici la care țineți foarte mult.

Se poate să vă treziți cu o vizită, dacă nu sunteți plecați pe undeva și să vă facă plăcere să împărtășiți amintiri de neuitat.

VĂRSĂTOR

E cineva care vrea de multă vreme să vă întâlnească și o să vă scoată la cafea să vadă în ce măsură vă asortați ca să existe posibilitatea unei relații.

Se poate să ajungeți la un târg, o expoziție, la un concert și să trăiți o emoție intensă, ceva care vă poate schimba - cu totul - starea interioară - de bine.

PEȘTI

O să dați curs invitației la o aniversare, o zi de naștere, de căsătorie poate și o să vă bucurați de revederea unor oameni dragi, că poate nu v-ați fi văzut cine știe de când.

O să vă faceți noi prieteni, cu care ați putea încropi o colaborare la o adică și o să fie un câștig pentru toată lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel