Horoscop cu Mihai Voropchievici. Punctele slabe și punctele forte ale zodiilor: „Ele sunt caracterizate de ambiție”

Data publicării:
 Mihai Voropchievici. Captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură video YouTube

Mihai Voropchievici a făcut câteva previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte, unde a scos în evidență principalele caracteristice ale tuturor semnelor zodiacale.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale, pe care le-a împărțit în patru categorii principale: semne de pământ, de foc, de aer și de apă. Pentru fiecare categorie în parte, celebrul numerolog a prezentat atât punctele forte, cât și minusurile care s-ar putea să tragă în jos nativii respectivi, la un moment dat. 

„Avem semne de foc, zodii de pământ, semne de aer și zodiile de apă. Zodiile de foc sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul. Ele sunt caracterizate de ambiție, dorința de a deschide drumuri. Sunt zodii curioase și sunt aplecate spre cercetare.

Punctele forte ale semnelor de foc sunt curajul, dinamismul și entuziasmul. Punctele cu minus sunt agresivitatea, repezeala, graba în a lua decizii și dificultatea de a rămâne constanți în deciziile luate.”, spune Mihai Voropchievici, potrivit Fanatik

VEZI și: Horoscop RUNE pentru luna mai 2023. Mihai Voropchievici: „Ei sunt cei mai norocoși din zodiac”

Previziuni pentru semnele de pământ

În continuare, numerologul a vorbit despre zodiile de pământ, adică Taurul, Fecioara, dar și Capricornul. Și aici există câteva trăsături definitorii pe care trebuie să le știe orice nativ în cauză, dar și oamenii care urmează să interacționeze cu ei. 

„Mergem la zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn. Este triada celor care mișcă mai ușurel, dar o fac cu eficiență. Puncte forte: încăpățânare pentru atingerea scopului, forță de muncă fantastică și realism. Când veniți în contact cu o zodie de pământ, aveți senzația că v-ați lipit de un zid.

Ele nu vor face ce vrei tu. Punctele cu minus: unidirecționalitatea. Nu acceptă compromisuri. Nu vor să fie limitați, îngrădiți, să li se interzică tot ce vor să facă singuri. Dau dovadă de încăpățânare ieșită din comun.”, a continuat numerologul. 

Citește și: Norocul în funcție de ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici. "Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi"

Caracteristicile zodiilor de aer

Semnele de aer pot face o echipă extrem de bună cu cele de pământ, având foarte multe puncte forte care le ghidează viață, la orice pas. 

„Ne mutăm la triada semnelor de aer. Este o triadă volatilă și importantă, compusă din Gemeni, Balanță și Vărsător. E triada gânditorului, a mentalistului, a mentalului total, care construiește idei pe care alte semne le vor pune în practică. Lucrează fantastic de bine cu semnele de pământ, care au pragmatismul și forța în a executa lucruri. Nu de multe ori, zodiile de aer pot face parteneriate strălucite cu semnele de foc.

Reprezentanții acestor triade nu sunt executanți, ci vizionarii, cei care planifică, organizează, au curajul de a vedea dincolo de aparențe. Sunt oamenii care pot aduce viitorul în prezent. Nu de multe ori, în aceste semne de aer, se întâlnesc nu clarvăzătorii de duzină, ci aceia de marcă.

Punctele forte ale zodiilor de aer sunt imaginația, creativitatea, comunicarea, puterea de negociere și puterea de a media conflicte. În această triadă se nasc de obicei politicienii de marcă. Punctele mai puțin plăcute: nu sunt bun executanți, nu suportă să fie băgați în grupuri care acționează la comandă.

Nu suportă autoritatea altora și nu acceptă sclavagismul, servilismul. Sunt superficiali de multe ori și din cauza asta nu sunt buni executanți. Uneori, fac promisiuni pe care nu le pot ține. De dragul armoniei, pot să facă și niște compromisuri, dar nu din cele neonorante.”, a continuat acesta.

Citește și: Horoscop cu Mihai Voropchievici. Ce semn ești în cel mai vechi zodiac românesc

Zodiile de apă

Nu în ultimul rând, Mihai Voropchievici a dezvăluit și trăsăturile cheie ale zodiilor de apă, care sunt cele mai emoționale dintre toate semnele zodiacale.

„Triada de apă e formată din Rac, Scorpion și Pești. Este triada empatică, emoțională, cea care simte, care percepe, care se gândește cum reacționează ceilalți și cum pot folosi în beneficiul lor reacția oamenilor. Sunt un pic profitori. Punctele lor forte sunt clarviziunea, intuiția, sensibilitatea și abilitatea de a vedea dincolo de măștile oamenilor. Pe un astfel de nativ n-ai să-l poți minți niciodată.

Punctele negative: impresionabili și manipulabili, dar sunt și manipulatori. Sunt cei care se victimizează cu ușurință și au predispoziție spre anxietate. Sunt zodii care aparțin mai mult zonei de trecut. Nu sunt de prezent sau de viitor. Sunt cei care acționează în conformitate cu lucrurile care li s-au întâmplat în trecut, în viața asta sau în viețile anterioare.”, a conchis numerologul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel