Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Schimbările pe care le aduce opoziția Marte-Neptun. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Planeta Mercur se pregătește să fie în opoziție cu Neptun, fenomen astrologic care va avea loc pe data de 12 august și va aduce schimbări majore în viețile zodiilor, după cum prezintă Camelia Pătrășcanu la Astro Fanatik

Berbec

Pentru Berbeci, opoziția poate aduce blândețe și iertare, mai ales în relațiile profesionale, în relațiile de lucru, dacă cineva nu-și face treaba. Pot aprecia valoarea unui om pe care nu îl mai au, care a plecat, iar atunci realizează valoarea importanței sale. Trebuie să fie ei foarte harnici și poate că ei sunt cei care trebuie să țină și locul cuiva. De asemenea, să fie atenți la efectele pe care le produc cu munca lor în timp și la sănătatea lor.

Taur

Opoziția Marte-Neptun este legată de activitățile lor curente, tot ce gândesc, acționează, fac, produc și ecourile pe care aceste activități le pot avea în timp, pentru că pot schimba, cumva, viitorul prin ideile, soluțiile pe care le au, atât pentru ei, cât și pentru cei din jur. Unii pot fi implicați prin activitățile sociale, mai ales dacă îmbunătățesc ceva, inventează ceva, corectează ceva ce nu s-a mai făcut până la ei. Își dau seama că au un impact mare și se gândesc, analizează efectele acestui impact. Apoi, poate fi vorba de faptul că sprijină persoane care au un drum în față.

Gemeni

Pentru Gemeni, opoziția Marte-Neptun vorbește le spune că trebuie să fie prudenți. Să nu își asume sarcini sau funcții, responsabilități care pot fi obositoare, chiar dacă par copleșitoare. Mulți sunt preocupați mai mult de viața privată, de confortul de acasă și pot lăsa deoparte alte activități profesionale pentru confort și pentru viața privată. Mulți se întreabă care e locul lor și care e căminul lor. Se poate declanșa un dor de casă, de intimitate cu adevărat și sunt în căutarea acestui loc. 

Rac

Racilor li se aduce protecție divină, mai ales celor care călătoresc, dar e bine să fie mai atenți la drum. Protecția divină vine și pentru cei care schimbă vorbe rostite, scrise, acte. Intuiția lor proprie îi avertizează, poate chiar ăn ultima clipă cântăresc, trebuie să cântărească tot ceea ce fac, trăiesc situații care sunt la limită. Au o intuiție de ultim moment, clarifică, avertizează, ajută, lămurește, îndrumă corect lucrurile. Trebuie să fie mai atenți în legătură cu autoritățile.

Leu

Opoziția vizează banii, care pot fi câștigați din mai multe surse, găsesc soluții, dar apar și cheltuieli. Cheltuirea unor bani poate acoperi niște găuri nu ale lor, ale altora, simt nevoia să ajute. Dacă oferă un ajutor material, trebuie să clarifice scopurile, să știe la ce folosește. Poate e mai bine să dea o undiță decât un pește și pun întrebări în acest sens. Unele activități, prin care mai mult pierd, pot fi întrerupte printr-o decizie curajoasă.

Fecioară

Fecioarele îl au pe Marte în semnul lor zodiacal și această prezență le dă aplomb, energie, vitalitate, vigoare, dinamică. Au gesturi, răspunsuri mai rapide, sunt mai prezente, au inspirație, acționează mult mai aplicat. Opoziția cu Neptun le atrage atenția că felul în care se comportă în acest moment poate să îi contrarieze pe cei din jur, care comentează, care poate văd distorsionat lucrurile. Unele pot simți nevoia să explice, pentru a mai ascunde din daune și sunt foarte istețe din acest punct de vedere.

Balanță

Marte în Fecioară e foarte terapeut și pune accent pe sănătate, e o temă care le preocupă pe Balanțe și pot face multe lucruri bune pentru ele. Elimină lucrurile toxice din comportamentul lor, este un aspect care le poate tăia de la rădăcină un viciu nesănătos. În zona profesională, Marte le poate descoperi jocuri ascunse, intenții necinstite, neglijențe, pericole, capcane. 

Scorpion

Marte le atrage atenția că oamenii au exigențe, sunt foarte preocupați de imaginea lor publică și au șansa să aibă impact în mediul în care trebuie să facă noi cunoștințe, să ajungă la sufletul oamenilor. Aud că se vorbește de ei, deci sunt interesați de aspectele publice, de imaginea lor. Marte e indicatorul faptului că oamenii au exigențe, Scorpionii află dacă în mintea oamenilor sunt eligibili, buni pentru a fi considerați prieteni. Opoziția îi ajută să-și regleze cumva pasul, astfel încât să nu disoneze prea mult cu anturajul în care se află, să-și corecteze imaginea.

Săgetător

Pentru Săgetători, opoziția Marte-Neptun provoacă multe reflecții legate de funcție, muncă și responsabilități. Parcă nu prea ar mai avea chef de ele, de sarcini, de muncă. Chiar dacă sunt onorante atribuțiile pe care le au, parcă sunt obositoare. Își dau seama care sunt daunele pe care responsabilitățile mari le provoacă în viața lor. Au nevoie de tihnă și confort. Au de negociat ce sarcini abandonează, câte își mai asumă.

Capricorn

Capricornii investighează pe cineva în legătură cu planurile de viitor și descoperă că persoana e cam poetă, visează, nu știe în ce se bagă. Analizează riguros oamenii și acțiunile lor. Pot deranja prin ceea ce spun, dar sunt foarte realiști.

Vărsător 

Vărsătorii au opoziția Marte-Neptun în legătură cu cheltuirea banului. Se gândesc cum e mai corect: să dea mai mult sau mai puțin? E o temă morală pe care și-o propun în legătură cu dăruirea în generală, nu doar a banilor. Își mai pun și întrebarea dacă merită ceea ce primesc, dacă persoana care le oferă o face cu îndreptățire sau ca să îi cumpere.

Pești

Pentru Pești, fenomenul astrologic vine cu îndemnul de a fi mai conștienți de valoarea lor. Trebuie să își arate talentele și darurile, înzestrările. Neptun îi poate face rușinoși, căci le e teamă să nu greșească precum altădată. Marte îi face mai îndrăzneți, le și promite succesul dacă se mobilizează și trec peste trac. Asta nu înseamnă că trebuie să blufeze, dar nici să se lase inhibați de stângăciile lor trecute.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel