Horoscop, cu Camelia Pătrășcanu. Saturn se află în Pești pentru următorii doi ani. Cum afectează asta fiecare zodie, în parte

Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale.

Camelia Pătrașcanu a dezvăluit care sunt consecințele astrale pentru toate zodiile, a faptului că Saturn va sta în zodia Pești în următorii doi ani, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Pentru Berbec, pot fi probleme de conștiință pe care și le pun legate de credințele după care se ghidează. Berbecii au, totuși, un avânt, dar trebuie să lase trecutul în urmă, să ierte. Să analizeze dacă vechile principii le mai servesc acum în noul context. Să aibă curajul să se schimbe, să spună că le pară rău. Să nu poarte poveri sufletești.

Taur

Pentru Tauri, perioada lui Saturn în Pești poate aduce ceva bun din punct de vedere social. Vor avea alte realizări decât cele cu care și-au obișnuit apropiații. Vor fi mai activiști din punct de vedere social. E posibil ca gusturile, hobby-urile lor să se schimbe. Cei care sunt părinți pot avea dorința de a fi în acord cu vremurile datorită copiilor lor.

Gemeni

Pentru Gemeni, Saturn în Pești aduce o reconfigurare a carierei. E posibil ca mulți Gemeni, chiar dacă fac ce le place, cadrul în care o fac nu o să le mai convină. Sunt foarte critici și foarte lucizi, analiști, în legătură cu structura mare în care sunt prinși. Saturn îi tensionează, dar le creează și alte ambiții. Pot fi destul de consumați.

Rac

Racii au un tranzit favorabil, chiar dacă pentru restul zodiilor e dificil. Relația cu străinătatea va fi una aparte. Cei aflați în afară s-ar putea întoarce la ai lor. În cazul Racilor, se activează doruri nerostite și băgate sub preș până acum. Dacă rămân, totuși, în străinătate e bine să facă lucruri utile față de comunitatea căreia aparțin.

Leu

Leii au un tranzit care îi invită să dăruiască mai mult, să ajute. Mulți pot dezvolta tot felul de proiecte. Pentru alții, e o lecție, un test, de renunțare, de detașare de lucruri, situații, oameni, relații. Unii înțeleg că drumul lor de viață îi separă de alții, pentru că apar interese diferite. Dacă așteaptă onorarea unor promisiuni, s-ar putea să nu se întâmple lucrul ăsta.

Fecioară

Fecioarele au de câștigat ca imagine publică, dar și în relațiile cu lumea largă. Sunt invitate să aducă la suprafață toate trăsăturile lor de încredere: răbdarea, perspicacitatea, organizarea, minuțiozitatea. Se pot afirma prin calități și o anumită fermitate pe care nu au manifestat-o până acum. Nu-și mai ascund convingerile, crezurile și multă lume poate fi contrariată. Își poată ca un stindard în fața celorlalți adevărurile personale.

Balanță

Pentru Balanță, Saturn în Pești vine și organizează mai bine munca. În același timp, punctează dacă munca pe care o fac le e potrivită în acest moment, la vârsta pe care o au și cu sănătatea pe care o au. Balanțele reduc anumite activități care sunt nepotrivite. Sunt exigente și privind calitatea morală a colegilor de lucru. Multe Balanțe trebuie să ia în analiză dacă le priesc condițiile în care lucrează.

Scorpion

Scorpionii au parte de înțelepciune în iubire și nu vorbim doar despre romantism, ci și despre pasiunea pe care o pun în anumite proiecte. Saturn e lucid și reduce exaltările. În domeniile unde ei implică pasiune și au nevoie de duioșie, Saturn verifică sentimentele și îi fac lucizi pe nativii de apă în legătură cu sentimentele celor din jur ca să le respecte.

Săgetător

Săgetătorii au vizată casa de Saturn. Doresc să fundamenteze un cămin, nu doar o locuință. Se întreabă care este cu adevărat locul lor. Saturn îi face pe mulți să se gândească la bătrânețe sau la locul lor cu adevărat. Alții stau pe lângă casă pentru că au grijă de cineva. Poate fi un demers dificil, care îi tulbură. Relațiile de familie sunt importante. Apar nostalgii legate de locurile natale.

Capricorn

Pentru Capricorni, Saturn răscolește crezurile și credințele, ideile care le dirijează viața. Activitățile pedagogice sunt stimulate de acest Saturn. Li se cere sfatul și pot face o figură frumoasă. Au multă receptivitate din partea celor din jur, fără să facă nimic. Devin mai intuitivi și completează bine experiența cu sensibilitatea. Au meșteșug verbal. E o perioadă în care trebuie să fie mai atenți la acte.

Vărsător

Pentru Vărsători, Saturn aduce chibzuială financiară, bani câștigați pe merit de ei. Oricât ar câștiga, n-au voie să fie cheltuitori. Au ocazia să investească în casă ori în alte lucruri utile și durabile. Le sunt verificate abilitățile.

Pești

Pentru Pești, acest tranzit este unul istoric, având în vedere că se produce chiar în semnul lor. Saturn îi maturizează și de aici apar autoanalize severe, lucide. Cu aceeași luciditate își pot aprecia și calitățile. Unii se pot însingura sau alții pot căpăta încredere devenind mai puțin dependenți de cei din jur.  Sunt foarte bine organizați și pot realiza foarte multe lucruri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Dată: 17 Martie 2023, 20:03 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play