Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile până pe 6 iulie

Data publicării:
Captură video: YouTube/Canal33
Descriere foto: Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Este o perioadă în care multe nevoi personale sunt împlinite. Pentru unii Berbeci poate fi vorba de casă și confort, iar pentru alții este vorba de timp petrecut cu ei înșiși, de calm, liniște, pace și reîncărcarea bateriilor. Simt nevoie să-și ofere atenție și energie.

Taur

Această perioadă este aducătoare de cunoaștere, cunoștințe. Pentru unii este vorba de studii, cursuri, iar pentru alții este vorba de discuții care le pun la punct cunoștințele, deci fac ordine în cunoașterea pe care o au. Este o perioadă de testare a valorilor și crezurilor lor.

Gemeni

Această perioadă este aducătoare de calcule, opțiuni, calcularea opțiunilor de viață, de muncă și financiar. Sunt foarte conservatori și foarte zgârciți. Nu vor să investească în orice și își fac calcule. Unii își pot face griji financiare pentru că nu au de lucru, dar chiar și cei care au de lucru nu înseamnă că acceptă ușor.

Rac

Această perioadă este aducătoare de autoevaluări. Poate mulți se întreabă cum de sunt în acest punct al vieții, bun sau rău, cum au ajuns aici. Aspectele sunt tensionate pentru ei în această perioadă, în special pe 27-28 iunie. Nu vor ști ce să facă. Au responsabilități și nu știu cum să le ducă la bun sfârșit, se simt stângaci.

Leu

Perioada aceasta este aducătoare de reverii, contemplații. Le-ar prinde bine să fie în concediu sau într-un loc știut doar de ei în care să-și petreacă timpul, să-și încarce bateriile. Au nevoie de tihnă și de liniște.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte exigente și poate că în ultimele luni au avut sentimentul că nu fac destul, nu fac ce trebuie, nu sunt la înălțime. Lecția acestei perioade este de a-și accepta locul și rolul atât cât îl pot ocupa.

Balanță

Perioada aceasta aduce responsabilități familiale, cu aspecte destul de tensionate. Verifică în acest fel ce a mers și ce nu a mers în familie, ce formule au încercat de adaptare sau compromis. Pot să fie un pic nemulțumite de statutul lor, nu atât profesional, cât familial.

Scorpion

Această perioadă este aducătoare de împiedicare a unor piedici, care îi blocau să își afirme ideile, să își pună în funcțiune planurile. Tot amânau sau așteptau niște momente mai prielnice. Sunt îndemnați să nu mai aștepte trenul cel mai bun și să se urce acolo unde se poate.

Săgetător

Această perioadă este aducătoare de un interes pentru propria persoană. Își evaluează foarte bine forțele. Au două planete în zona muncii sau a grijii pentru sănătate și rutinei zilnice. Au foarte mult curaj să facă niște schimbări care îi scot din confortul lor.

Capricorn

Această perioadă este aducătoare de multe reflecții cu privire la propria persoană și propria viață, ce au, ce nu au, de ce sunt în stare, de ce nu mai sunt. 

Vărsător

Această perioadă este aducătoare de muncă. Își schimbă prioritățile, rutinele și se poate constitui o altă rutină de viață de acum înainte. Pot să-i preocupe alimentația, exercițiile fizice, stare fizică în general.

Pești

Această perioadă este aducătoare de pace și iubire sufletească. Le pasă de inima și de sufletul lor. Nu mai vor să se consume în lucruri inutile, chinuitoare și care, de multe ori, nu țin de ei, ci de relația cu ceilalți.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel