Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Este o perioadă minunată, de mare mobilizare, de mare entuziasm pentru o muncă pe care o fac sau un proiect la care lucrează și pe care îl încep sau l-au început, iar acum îi dau un imbold nou. De la 1 mai, Marte se instalează în semnul lor zodiacal, deci au și energie să facă lucruri. Simt curaj, că e momentul lor de a face bani dintr-o muncă nouă.

Taur

Poate fi vorba de o schimbare de atitudine. Firea lor se schimbă. Se produce o mare schimbare în bine de temperament, de atitudine, de implicare. Își deschid aripile, chiar dacă ei sunt de obicei prudenți, ezitanți fixiști, conservatori. Dintr-o uriașă încredere în ei, dintr-o mare nevoie de liberate, dintr-o mândrie foarte mare, Taurii pot face niște gesturi extraordinare.

Gemeni

Este o perioadă în care Gemenii își vindecă karma. Anumite bagaje pe care le purtau după ei au șansa ca acum să fie debarasate. Această debarasare se face dintr-un trecut din biografia lor sau trecut ce ține de istoria familiilor.

Rac

Această perioadă a abundenței ține mai mult de crezurile lor, viziunea lor, planuri, idei și se deschid niște orizonturi. Alți Raci au parte de beneficitate prin prieteni. Comunitate este foarte importantă în această perioadă pentru Raci și de acolo vin lucruri bune, sugestii, sprijin, grup cu care pot lucra, inspirații pe care și le pot lua, modele foarte bune din comunitate sau să facă ceva pentru comunitate. Au în vizor un anumit grup țintă cu care pot lucra.

Leu

Această perioadă aduce putere, puterea de a dicta de a hotărî, de a lua startul unor lucruri noi, de a-și manifesta responsabilitatea, experiența, maturitatea în diverse probleme, atât la muncă, cât și acasă. Este perioada lor de verticalizare. Unii se pot ridica în fața șefilor sau a oamenilor care s-au impus până acum. Leii își iau propria viață în mâini.

Fecioară

Studiile, examenele, diplomele sunt cele care le duc spre glorie. Aceasta este poate cea mai frumoasă perioadă din an și cea mai promițătoare pentru lansarea spre un drum de succes. Din iunie au aspecte foarte frumoase pentru carieră.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Balanță

Balanța are activată energia Taurului, mai ales în zona lui „Nu pot!”, care acum deschide un nou orizont, o rezolvare. Aceste rezolvări nu vin însă prin propriile forțe, ci mai mult prin alții pe care poate chiar Balanța îi roagă sau alții care reușesc și datorită eforturilor altor Balanțe. Este un moment de victorie pentru că li se ia o piatră de pe inimă.

Scorpion

Pentru Scorpioni relațiile sunt subliniate, ele sunt cele mai abundente și fertile. Imaginea publică, conexiunile sociale, reputația, faima pot fi foarte bune în acest moment. Poate că au lucrat la ele în ultimul an, iar acum culeg roadele.

Săgetător

Conjuncția Uranus-Jupiter spune că Săgetătorii pot să își aducă contribuția, să fie foarte inovativi în felul în care își organizează muncă, stăpânesc uneltele de lucru. Au un stil personal prin care lucrează cu aceste unelte și munca lor are ceva în plus față de a celorlați. Ideea este să-și simplifice munca.

Capricorn

Este o perioadă de îndrăgosteală, de deschidere, libertate, exuberanță. Abundența este mai mult afectivă. Ceva se trezește în ei, mai ales în cei trecuți de prima tinerețe. Acolo se vede mai bine această trezire.

Vărsător 

Abundența este legată de cămin și viață personală. Aici lucrurile înfloresc prin lucrurile materiale care se realizează în casă și pentru care au un interes deosebit, confortul.

Pești

Planetele din Taur se adresează minții. Există o prosperitate intelectuală, multe idei, conexiuni foarte creative pe care le fac, dar sunt foarte practice. Folosesc foarte bine toate noțiunile pe care le-au acumulat, le pun cap la cap într-o coerență practică și logică astfel încât să pună la treabă tot ceea ce știu. De asemenea, această perioadă aduce experimentare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel