Horoscop cu Camelia Pătrășcanu, până pe 20 iunie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate zodiile.

Urmează o perioadă cu multe schimbări pentru semnele zodiacale, ce sunt determinate de Jupiter și de Pluto și care se vor resimți până pe 20 iunie 2023. În acest sens, Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik.

Berbec

Pentru Berbeci, e o tensiune care indică faptul că Berbecii luptă pentru banii lor, cu autoritățile, cu persoanele care se impun. Sunt combativi, vehemenți, mai ales în iunie. Pot fi foarte recalcitranți și pot fi foarte independenți. Pot rupe niște legături. Nu trebuie să riște, nu trebuie să pluseze prea mult.

Taur

Pentru Tauri, cuadratura aduce spirit de independență. Caută situații mai libere în care să se manifeste. Libertatea asta o vor căuta timp de un an. Această cuadratură îi pune la analizat angajamente, discuții, promisiuni. Nu vor să mai aștepte după promisiunile altora. Vor să se elibereze și să se bazeze doar pe ei.

Gemeni

Gemenii pot avea parte de tristețe și nemulțumire. Se reactivează o situație mai veche în care au pierdut pe mâna cuiva. Ceva zgândăre acea situație. Au niște lipsuri cauzate de acea pierdere. Se reactivează un moment legat de o pierdere, iar pierderea asta a fost cumva karmică. Greu putea fi evitată.

Rac

Pentru Raci, e un Jupiter în cuadratură cu Pluto care vizează relația cu apropiații, cu partenerul de viață, dacă mai au ceva în comun, un viitor în comun. E posibil să descopere că nu prea au ce vorbi cu oamenii apropiați. Și caută un an, dar e acut acum, oameni asemenea lor. Sigur, unii vor spune că nu mai au cu cine, că oamenii nu mai sunt cinstiți și serioși. Au șansa să descopere o altă familie care le e mult mai potrivită. Se pot activa răni mai vechi, unele legate chiar de socri.

Leu

Leii au tensiuni legate de dorința de a se elibera de niște obligații sau de o corvoadă care îi supără sau îmbolnăvește. Vine și cu o temă medicală acest fenomen astrologic. Responsabilitățile nu le fac bine și caută un specialist. Poate că au nevoie de o altă abordare. Dacă e vorba de o problemă de muncă și de bani, vor constata că o responsabilitate onorantă pe care o primesc implică o muncă serioasă.

Fecioară

Fecioarele au o cuadratură care le invită să aibă mai mult curaj, să fie mai decomplexate. Trebuie să lucreze cu complexele lor. Au mai avut o șansă în 2020, dar poate atunci s-au cotit, au zis că nu se poate. De data asta, trebuie să accepte, pentru că le va deschide un nou drum în viitor, cu bani mai mulți. Trebuie să treacă peste ele, să se mobilizeze interior.

Balanță

Pentru Balanțe, tensiunile pot vorbi de pierderi financiare sau nu câștiguri sperate. Demobilizarea unei persoane le poate da peste cap. Unele își dau seama că aceste pierderi nu le-au văzut. Se trântesc niște adevăruri. Și Balanțele vor spune că unele lucruri erau sub ochii lor. În tot cazul, descoperă multe lucruri supărătoare mai ales sub aspectul prosperității.

Scorpion

Scorpionii se numără printre cele cinci zodii cu tensiuni, mai ales în relațiile apropiate. Revin în actualitate teme mai vechi, juridic-administrative din 2020. Se pot simți constrânși contractual. Pot încerca să se elibereze de aceste constrângeri. Atenție la promisiunile pe care le-ați făcut, căci acum trebuie onorate și vă prind pe picior greșit.

Săgetător

Săgetătorii sunt vizați în felul în care și-au organizat munca. Jupiter îi ajută să-și reorganizeze treburile ori chiar să scape de niște activități unde pierd timp și sănătate. Un anumit stil de viață poate fi cam nesănătos pentru ei.

Capricorn

Capricornii au tensiuni legate de propria lor persoană. Trebuie să țină pasul cu evenimentele și poate nici nu vor să se adapteze. Cumva, au sentimentul că trebuie să renunțe la încăpățânări, la a fi retrograzi, la a fi mai moralizatori decât este cazul. În plus, se deschide inima pentru noi pasiuni și noi activități mai împlinitoare pentru sufletul lor. Șansa asta o au mai ales cei peste 40 de ani.

Vărsător

Pentru Vărsători, cuadratura vine cu tensiuni în viața personală, chiar dacă poate nici nu vorbesc despre ele. Pot avea legătură cu persoane care sunt obositoare, de care trebuie să aibă grijă. Sunt niște sarcini pe care nimeni nu-i obligă să și le ia. Asta e una din teme. O altă temă e confortul. Nu își pot permite niște cheltuieli pentru confortul lor și iar trebuie să amâne și sunt mâhniți.

Pești

Peștii au frământări legate de popularitatea lor. Pot simți că sunt condamnați public pentru ideile lor. Acum nu mai tac și vor spune ce cred. Nu e rău, dar trebuie să-și asume că nu toată lumea va fi de acord cu ei. Pot simți nevoia să surprinsă, să șocheze, ori se întâmplă asta în mod involuntar. Comunitatea poate fi răscolită și tulburată de ideile, principiile, cuvintele Peștilor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel