Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Mercur în Berbec vine cu schimbări pentru zodii

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni, pentru toate semnele zodiacale. 

Pe 10 martie, Mercur în Berbec vine cu o serie de schimbări pentru zodii, potrivit fanatik.ro.

Berbec

Berbecii au aplomb. Sunt foarte verbali și spun dacă au vreo nemulțumire. Au mare claritate în legătură cu ce vor să facă, dar nu vor să facă. De aceea, mai ales în zilele de 20 și 21 martie, e posibil să aibă un puseu de claritate, ca și când ar cădea un val. Se conturează o imagine despre drumul în care ei ar trebui să meargă.

Taur

Taurii au un Mercur în Berbec care îi face observatorii vorbelor și gândurilor altora. Sapă, conectează informații și se dumiresc. Pot sesiza capcane, propuneri care nu li se potrivesc, acțiuni care pot avea consecințe neplăcute pentru ei. E o perioadă de autoavertizare, cumva.

Gemeni

Gemenii au un Mercur foarte social, comunicativ. Își transmit cu deschidere ideile, pentru cine vrea să îi asculte. Unii chiar vor să facă parte dintr-un grup unde își regăsesc ideile. Cumva, le lipsește un grup în care să se regăsească. Pot fi atrași de persoane care îi fascinează prin felul în care gândesc.

Rac

Racii au o perioadă care aduce multe discuții și dispute mai ales în jurul datei de 20 martie, cu autoritate, cu forță, cu fermitate, cu persoane care o țin pe a lor. Pot exista confruntări mari, nu se lasă intimidați, dau replica. Poate fi o perioadă tensionată unde se zgândăre ostilități mai vechi.

Leu

Leii au ambiții mari, gânduri mari, o viziune nouă, regeneratoare. Acum e o perioadă bună pentru deschiderea unui nou orizont. E bine să rămână registrul rațional. Își trag puterea din rațiune.

Fecioară

Fecioarele au un Mercur care aduce curajul de a diagnostica propriile lor limite, complexe, vinovății sau eșecuri. Așa vor ști exact cum stau, cine sunt, cât pot. Zona relațiilor e plină de planete, vor primi tot felul de oferte. E nevoie să se cunoască pe sine, să-și cunoască limitele.

Balanță

Balanțele au un Mercur cu multă vorbă. Vorbesc cu cap, vorbesc bine. Se clarifică și în legătură cu propria persoană, ce vor, cum vor. Poate veni multă independență, deși sunt foarte relaționiste. În plus, pot da un răspuns pe 20 sau 21 martie în legătură cu un parteneriat.

Scorpion

Scorpionii lucrează mult și Mercur le aduce idei creative, practice și rapide. Pot avea sentimentul că trebuie să se grăbească, că sunt contracronometru. Stabilesc cu cine colaborează și în ce termeni.

Săgetător

Săgetătorii au un Mercur în Berbec cu multe idei, dar în general sunt idei stimulate de recreație. Vagabondează și pot avea idei trăsnite, curajul de a gândi dincolo de idei, de bariere. Pot avea idei în orice, inclusiv în dragoste. Își exprimă sentimentele un pic cam brusc.

Capricorn

Capricornii au multe discuții în jurul unor planuri, tendințe, intenții ale lor, ale celor din jur. Pun întrebări foarte bine țintite. Dezbat, se implică mai mult decât de obicei în orice. Mercur le poate aduce îndemânări diverse, de a face lucruri pe care nu le-au mai încercat.

Vărsător

Vărsătorii au multe idei. E o perioadă de efervescență mentală, găsesc soluții foarte simple. Nu e cazul să comunice tot, căci nu toată lumea înțelege stilul lor de a gândi. Au o foarte bună intuiție, nu numai rațiune, nu doar logică. Zilele de 20 și 21 martie sunt foarte bune.

Pești

Peștii se gândesc cum să facă bani din ideile lor. Intelectul și experiența pot fi valorificate acum. Au curaj să ia o decizie, să adopte o atitudine, să inițieze o acțiune, să acopere o gaură financiară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel