Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Luna Neagră produce schimbări mari în viața zodiilor: „Se pot elucida multe mistere”

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cu ce schimbări vine noul fenomen astrologic care are loc pe 15 august 2023.

Conjuncția Luna Neagră-Soare din zodia Leu va avea loc în perioada 15-23 august 2023, anunță Camelia Pătrășcanu, care face și noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale, potrivit Astro Fanatik.

 

Berbec

Pentru Berbec, pot fi situații în această perioadă în care simt nevoia să își ia puterea. Dacă nu au vrut să se bage într-o anumită acțiune, pentru că au considerat că nu vor, nu au curaj, această conjuncție cu Luna Neagră le spune că se elibereze de acest „nu pot”, spune că pot să facă lucruri, că au în ei energia, voința, geniul de a face niște lucruri. Că e vorba de muncă, că e vorba de iubire, pot spune, da, reușesc să fac asta, să-și recunoască o greșeală, să treacă peste rușine și să repare ceva.

Taur

Taurii au o conjuncție care pune pe tapet relația cu părinții și relația cu cei din casă, poate cu cei cu care au stat cândva în casă. Unele relații pot fi corectate, mai ales cele care au lăsat un gust amar. E bine să se uite mai adânc la toată situația prin care trec și acum au mai multă luciditate, mai multă detașare, pentru a analiza o situație stânjenitoare. De asemenea, e vorba și de confort și bunuri pe care trebuie să le distribuie mai corect și să împartă.

Gemeni

Conjuncția pune mare preț pe vorbe, pe opiniile pe care și le-au format despre oameni, situații și care au fost nedrepte și corecte din punct de vedere moral sau spiritual, decât factual. Poate faptele le-au tratat corect, dar în spatele faptelor stau oamenii și sufletele lor, intențiile și emoții. Dacă au analizat doar faptele, poate că au greșit iar acum privesc atent la felul în care au judecat, criticat și să corecteze multe lucruri.

Rac

Racii au o conjuncție Soare – Lună Neagră în zona potențialității, puterii. Au nevoie să creadă mai mult în ei, să creadă că pot face lucruri, că pot învăța, că pot fi în stare, că au vârsta și experiența necesară, iar asta îi ajută și pentru sănătatea lor. Își schimbă optica de viață și trec peste bariere. Renunță, mai ales, la teama și grija față de gura lumii sau de opinia celorlalți.

Leu

Pentru Lei, e o conjuncție care ajută în cazurile în care au fost reticenți sau timizi, au simțit mult dar nu au aut curajul să facă. Conjuncția cu Luna Neagră le dă curajul pe care nu îl aveau. Dacă au fost prea exaltați și au promis că fac unele lucruri, acum sunt onești cu ei înșiși. În general, Luna Neagră pună accent pe ce nu avem. În schimb, pot spune ce nu mai pot să facă și să aibă curajul să-și asume această sinceritate.

Fecioară

Stânjeneală sau rușine în relațiile afectuoase. Pot aduce la suprafață lucruri pe care le-au simțit și nu le-au spus, iar asta se poate întâmpla pentru oricine. Pot fi anumite părți din biografia lor stânjenitoare, apăsătoare pot fi vindecate.

Balanță

Pentru Balanțe, e o conjuncție Soare-Lună Neagră care le poate da putere în raport cu colectivitatea din care fac parte, cu membrii societății, grupul lor. Cumva, nu vor să le fie ștearsă identitatea numai pentru că fac parte din grup sau pentru că se supun gustului comun. Se verticalizează, iar unele chiar se extrag dintr-un grup. Spun că nu e ea însăși acolo.

Scorpion

Scorpionii analizează mai atent situațiile în care n-au fost la înălțime și poate că imaginea lor a fost știrbită. Conjuncția îi face foarte lucizi, pe de o parte, pe de altă parte, pot corecta unele lucruri dacă au sinceritatea perfectă și de a anula toate acele obiceiuri care îi fac de rușine.

Săgetător

Săgetătorii au o conjuncție cu Luna Neagră care îi poate ajuta să corecteze foarte multe situații în care au fost lăudăroși, au pus prea mult reflectorul pe ei, au promis, au spus mai mult decât trebuia. Cumva, au dat mai mult din casă și s-au prezentat într-o lumină mult prea fastuoasă. Dacă lucrurile nu stau chiar așa, acum e momentul să spună. Au de corectat lucrurile astea.

Capricorn

Capricornii fac o analiză a oamenilor foarte apropiați sau a partenerului de viață. În primul rând, trebuie să înțeleagă gusturile și plăcerile celuilalt. Apoi, e vorba de lucrurile pe care nu le pot face, pentru că nu sunt în stare, spun că nu au calități, virtuți și nu pot face lucruri, iar această perioadă îi face să reflecte asupra acestor lucruri.

Vărsător

Vărsătorii au o conjuncție care îi ajută să sesizeze mai detașat anumite trăsături care nu prea sunt în ordine. E bine să și le modereze și să și le educe. E bine să se analizeze mai atent cum dau ei în fața celorlalți.

Pești

Peștii trebuie să fie atenți la sănătate. Se pot elucida multe mistere în legătură cu felul în care se simt. Sănătatea are legătură și cu puterea, cu alura, cu tinerețea. Trebuie să investigheze elementele din viața lor care nu le fac bine.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel