Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fenomenul care are loc pe 16 mai și aduce mari schimbări pentru zodii: „Atenție la bani”

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale pentru toate zodiile. 

Pe 16 mai 2023 se anunță un nou fenomen astrologic important. Jupiter se pregătește să intre în zodia Taur, unde stă timp de un an, iar acest fenomen se va reflecta mult și în viața zodiilor, iar Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik

 

Berbec

Berbecii au chef de muncă, însă se poate reactiva o problemă cu autoritățile pe care au avut-o în 2019 sau 2020. Pot lupta pentru dreptatea lor, dar va fi obositor. Pot da ușa de perete, dar cu multe argumente: acte, martori, cifre, măsurători sau probe. E posibil să intimideze. Atenție la bani în octombrie-noiembrie!

 

Taur

Pentru Tauri, orgoliu, semeție, încredere în propriile forțe. Taurii parcă spun că s-au săturat, vor să fie și ca ei, vor să le placă viața lor, ce fac, să țină mai puțin cont de alții, să care mai puțin în cârcă pe alții. Sunt vehemenți și autoritari acum în lunile mai și iunie. Pot avea crize de orgoliu, mai ales în iulie-august și e bine să se tempereze un pic, căci orice inflamare îi afectează fizic.

 

Gemeni

Pentru Gemeni, Jupiter în zodia Taur poate aduce vindecare și consolare. Este un tranzit delicat pentru Gemeni, pentru ei mai mult decât pentru alte zodii. Au nevoie de libertate și nu știu cum să ajungă la ea. Poate au nevoie să stea pe bară și să observe lucrurile. Ori merg pe pilot automat și funcționează în inerție, ori simt nevoia să se extragă, să intre într-un an sabatic.

 

Rac

Pentru Raci, se deschide posibilitatea de a intra în alte grupuri de persoane. Pot fi persoane animate de aceleași idealuri sau un public care apreciază ce fac ei. Intrarea în grup poate fi ajutată de relațiile partenerului de viață.

 

Leu

Pentru Lei, Jupiter în Taur aduce mărire și vizibilitate, dar la nivel ierarhic, prin funcție, rol, responsabilități, respectabilitate. Unii Lei vor avea chef, alții vor declina o propunere pentru o funcție sau un post, chiar dacă e onorant și le place. În plus, e o perioadă cu multă muncă. Se reactivează o postură în care au fost puși în 2019 sau 2020.

 

Fecioară

Pentru Fecioare, fenomenul astrologic e bun sub aspectul actelor: examene, autorizații și avize. Sunt și propuneri din partea unor superiori, destul de onorante, pe care ar fi bine să le accepte. Se vorbește mult despre capacitățile și inteligența lor. Tensiunile sunt legate de faptul că le e teamă să se implice în ceva ce le consumă timp și energie care le dă programul peste cap. Se zbat mult pentru niște hârtii pe care trebuie să le obțină.

 

Balanță

Pentru Balanțe, Jupiter vorbește de avere, nu de câștig lunar. Toate investițiile pe care le-au făcut încep să își arate roadele. Balanțele încep să contabilizeze cât au dat: iubire, încredere, susținere.

 

Scorpion

Pentru Scorpioni, Jupiter în Taur vorbește de imaginea lor în fața celorlalți. Imaginea lor poate fi grandioasă, luminoasă, dar nu e ușor de ajuns la ea. Unii nu își doresc să își schimbe stilul, alura, gestica. Intră într-un an al relațiilor foarte fructuoase. Multă lume e impresionată de Scorpioni.

 

Săgetător

Pentru Săgetători, Jupiter e bun în zona activităților de zi cu zi. Jupiter le ușurează munca. Îi ajută să conștientizeze ce e esențial și nu. Rămân cu ce e prosper. Au șansa să se organizeze foarte bine. Nu le va fi ușor, mai ales dacă se lovesc de oameni încăpățânați când au de rezolvat lucruri.

 

Capricorn

Capricornii au bucuria vieții! Li se recomandă mai mult timp pentru iubire, pentru ei. Descoperă un hobby, un sport, o activitate nouă. E clar că trebuie să iasă din rutină, să învețe lucruri noi, de dragul lor. Rolul persoanelor tinere e foarte important. Prin întrebări și curiozități li se suscită și lor interesul pentru anumite domenii.

 

Vărsător

Vărsătorii își schimbă stilul de viață ca să aducă mai multă sănătate în corp. Își dau seama că dacă nu fac schimbări acum în mai-iunie, nu vor avea parte de sănătate sau vor îmbătrâni urât. Se ocupă de prima casă, corpul lor. Apoi se ocupă și de casa în care locuiesc, de confortul pe care îl au.

 

Pești

Peștii au parte de o abundență de idei. Jupiter în zodia Taur le face abundentă munca pedagogică, Învață de la alții, dar și ei pot preda altora. Dacă rezolvă niște chestiuni legate de acte în mai-iunie, pot da drumul la o activitate care se întinde pe un an. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel