Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cum trebuie să comunici cu fiecare zodie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt principalele trăsături ale zodiilor, astfel încât să știi cum să le abordezi, când inițiezi o conversație cu ele. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum trebuie să comunicăm cu fiecare semn zodiacal în parte, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Despre Berbeci, e bine de spus că sunt foarte isteți. Disting foarte repede ce este esențial într-o anumită temă de discuție. Pot ignora anumite descrieri, pentru că nu îi duc la obiectiv, într-o clarificare. Pot fi sâcâiți dacă primesc prea multe explicații. Sunt foarte isteți. Pot opera cu multe date, pot jongla cu datele, într-un mod operativ. Pot avea mai multe obiective, deși le place să atingă fiecare țintă în parte. Trebuie să fie rapizi în comunicarea cu ei, chiar vorbesc repede, de multe ori.

Taur

Pentru Tauri, consecvența e foarte importantă. Putem schimba lucruri, dar aliniați la cauza principală. Nu suportă ușor răzgândirile. Nu reacționează bine dacă o persoană nu se ține de cuvânt sau nu este punctuală. Fiind semne fixe, nu excelează în adaptare. Preferă oamenii care își țin linia. Insistă asupra unor lucruri, chiar cu exemple diverse. Uneori pot repeta insistent anumite lucruri, care devin axiome.

Gemeni

Gemenii au o minte sclipitoare, pot urmări mai multe subiecte în același timp. Pot zăpăci și fermeca auditoriul. Rolul lor e să facă toate conexiunile între date, să lărgească orizontul. Comunică ușor cu persoane care pot urmări firele de discuție. Le plac persoanele informate, cele care vin cu informații inedite. Nu le place să fie bătuți la cap. Urmăresc bine un obiectiv, dacă există mici divagări. Cu cât au mai multe lucruri de rezolvat, se organizează mai bine.

Rac

Pentru Raci, comunicarea e minuțioasă, etapizată și foarte bine structurată. Lucrează bine după formule, după manuale, căci sunt semne cardinale. Revin la informațiile esențiale, chiar dacă pot transforma totul într-o poveste. Pot deveni prea conservatori și prea neadaptați. Dacă înțeleg esența unor principii, pot ține pasul cu vremurile. Le place să se comunice cu ei structurat, să există un protocol de comunicare.

Leu

Pentru Lei, comunicarea e elegantă. Folosesc formule bombastice, au multe exclamații. Folosesc cuvinte tari, cuvinte de stare, care exprimă o anumită dispoziție. Au multe semne de exclamare, de încântare, de uluire în limbajul lor. Niciodată nu te plictisești cu ei. Au un mod aparte de a-și comunica ideile. Formulele sunt foarte personale, se disting prin gestică, accent și intonație. Ce nu le place este este să fie foarte fixistă, să fie prea rigidă.

Fecioară

Pentru Fecioare, sunt importante detaliile, să se dea explicații și exemple, să se meargă în adâncime cu datele și detaliile punctate. Sunt foarte investigative, pun foarte multe întrebări. Au nevoie de multă răbdare pentru a se lămuri deplin asupra unor lucruri. Felul în care sunt abordate e foarte important, căci nu le scoți ușor din ale lor. Nu vor să dea totul peste cap.

Balanță

Pentru Balanțe, comunicarea e elegantă și intelectuală, cu multe surse, citate, pentru că sunt riguroase. Acești nativi pot fi buni consilieri, pedagogi și au pretenția ca omul cu care comunică să fie la fel de limpezi și de clari. Nu iubesc subiectivismele. Au nevoie de aducere la concret, de date exacte, date multe care susțin o anumită teză. Pun întrebări sau preferă să stea deoparte pline de prudență.

Scorpion

Pentru Scorpioni, comunicarea trebuie să fie precisă. Cred în specialiști, sunt atenți la sursa de unde vine informația. Se pot interesa de subiecte, unele mai extravagante. Au curiozități diverse, impalpabile, metafizice. Și Scorpionii pot fi profesori, dar sunt cam rigizi. Pot avea curiozități toată viața.

Săgetător

Pentru Săgetători, comunicarea e flamboaiantă, termenii sunt extravaganți. Fac niște conexiuni cam hazardate. Aceste conexiuni pot deschide niște orizonturi noi. Adoră subiectele și temele excentrice. Iubesc poveștile de viață aventuroase, irepetabile, unicate. Lucrurile banale și obișnuite le fac să își piardă interesul foarte repede.

Capricorn

Pentru Capricorni, grija e importantă când transmit o informație. Mulți se gândesc la impactul informațiilor pe care le oferă asupra celor din jur. Vor ca lucrurile pe care le comunică să fie verificate, utile și eficiente. Au groază de detalii inexpresive, irelevante. Nu acceptă întrebări aiurea, fără relevanță, să se vorbească prea mult despre stare, afect, cum li se pare ceva.

Vărsător

Pemtru Vărsători, este important ca persoanele să fie informate, chiar dacă ei nu rețin toate datele. Sunt dornici de experiență și vor să aducă ei argumente personale, din trăirile lor. Sunt foarte sinceri, nu pot ține secrete. E bine să nu li se destăinuie lucruri. Iubesc, până la urmă, o comunicare fără protocol, care e directă, rapidă, lămuritoare și care poate duce rapid la soluții. Au un nas fin pentru nesinceritate și o taxează imediat.

Pești

Pentru Pești, comunicarea trebuie făcută în etape. Nu fac față la o avalanșă de informări.  Pot suferi șocuri dacă li se dau prea multe date. Au nevoie ca informația să fie organizată, structurată, să fie oferită în etape. Au nevoie de precizie în datele cu care operează.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel