Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu zodiile la începutul lunii septembrie

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni zodiacale. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni zodiacale pentru începutul lunii septembrie. Astrologul a explicat și ce fenomen va avea loc în următoarea perioadă, potrivit fanatik.ro

Berbecii au o perioadă marcată de foarte multă inimă și suflu. Simt nevoia să fie mai vizibili și fac gesturi mai curajoase, demonstrative. Dacă le place de cineva, declară asta. Vor să își declare sentimentele persoanelor importante pentru ei. În tot cazul, dacă le place de cineva, sunt tranșanți. Dacă nu le place ce a făcut cineva, apelează la umor, la o sinceritate inocentă cumva.

Pentru Tauri, e o perioadă sentimentală sau afectivă în care ei se orientează către activitățile benefice pentru ei. Unii pot delega sarcinile neplăcute, alții pot veni cu sugestii și propuneri și se găsește punctul comun. Au o disponibilitate foarte mare, de dragul eficienței, știu cum să pună problema, sunt destul de transparenți, dar într-un mod destul de acceptabil pentru cei din jur.

Gemenii au nevoie să se simtă curtați chiar și de persoanele cu care sunt deja într-o relație. Își readuc aminte cum e să fie îndrăgostiți, au nevoie să resuscite atenția asupra lor. Poate că unii se gândesc la activități noi sau la niște aventuri, alții sunt mai centrați pe ei.

Pentru Raci, pot apărea cheltuieli foarte bune. Pot fi niște bani care vin ori bani care au fost puși deoparte pentru lucrurile bune pe care voiau să le facă. Ies pe plus, găsesc obiecte mai ieftine decât ce au găsit alții, pun mâna pe niște reduceri.

Leii au o perioadă cu farmec personal. Gesturile sunt potrivite, chiar dacă sunt un pic intempestive și atrag atenția. Mulți își dau seama ce e fermecător, au umor, au cuvintele la ei. Atitudinea lor e foarte tonică. Sunt într-o formă excepțională din 6 septembrie până pe 23 octombrie.

Pentru Fecioare, dialogul Marte-Venus aduce o minte bună și foarte strategică atunci când e vorba de recuperarea banilor ori a face strategii financiare. Își calculează bine șansele, atuurile, avantajele. Pot profita de anumite momente, au foarte multe analize care le sesizează că pot obține niște bani, că pot rezolva niște lucruri.

Pentru Balanțe, se anunță o perioadă de flatare, poate că sesizează că li se fac ochi dulci. Nu spun că nu le place, ci evaluează foarte mult farmecul. Având Marte în semnul lor, le pică bine că sunt în atenția altora.

Scorpionii sunt într-un moment de putere. Pot profita de pe urma influenței lor, pot profita într-un mod fără efort, dar ca urmare a lucrurilor pe care le-au făcut cândva. Se rezolvă lucruri fără să ceartă ajutor, datorită jocului conjuncturilor.

Săgetătorii pot avea parte de călătorii, vorbe bune cu oamenii. Sunt foarte sociali pe acest tranzit Venus-Marte. Au parte de lucruri inedite, savuroase. Sunt atrași de persoanele intelectuale, cu o experiență deosebită. Sunt atrași de persoană de altă religie, altă rasă, altă etnie, mai exotice cumva.

Capricornii parcă sunt mai receptivi. Partenerul le poate mărturisi niște lucruri cărora trebuie să le facă față. E o relație benefică între Venus și Marte, de multă sinceritate. Nu lasă să se târască niște probleme într-un nor de confuzie.

Pentru Vărsători, prietenia dintre Marte și Venus aduce deschidere, chef de a interacționa cu lumea. Fac schimbări de look, aparență, înfățișare. Mulți se prezintă bine la niște ocazii deosebite, au discuții mai speciale, comunicări mai speciale. Se vorbește despre opiniile lor, ideile lor, soluțiile cu care vin.

Pentru Pești, Marte și Venus aduc sentimentul că sunt văzuți. Se sprijină pe alții în a rezolva problemele. Anumite persoane le oferă ajutor pentru că li se cere explicit, dar unele doar aud și sar în ajutor. E un miracol ce li se întâmplă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel