Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce schimbări aduce Luna Plină de pe 4 iunie 2023 în viața zodiilor

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Pe data de 4 iunie 2023, Luna Plină va intra în zodia Săgetătorului, lucru care va aduce schimbări mari pentru multe semne zodiacale, spune Camelia Pătrășcanu, potrivit Fanatik. Această influență va începe să se simtă încă de sâmbătă, 3 iunie, până pe 5 iunie, astfel încât în toată această perioadă trebuie să fii mai atent la lucrurile care se întâmplă în jurul tău, avertizează astrologul. Totuși, anumite zodii se pot aștepta la venituri neașteptate, ceea ce le poate scoate din mai multe situații neplăcute, iar altele se vor distra în perioada care urmează.

 

Berbec

Berbecii au chef de drumeții, explorări. Pot contacta persoane care se află la distanță ierarhică, la care e greu de ajuns, de obicei. În tot cazul, își pot aranja diverse călătorii. Dobândesc noi informații cu care fac mai ușor bani.

Taur

Taurii au o Lună Plină fixată în zona banilor. Negociază mult onorariile pe care le doresc. De când Jupiter a intrat în Taur, le e mai dragă libertatea. Nu vor să se mai chinuie în munci care nu îi mai reprezintă. Au de reflectat și de pus în balanță multe lucruri.

Gemeni

Gemenii au o Lună Plină care pune în față problemele de imagine: cum îi văd ceilalți, ce relație au cu ceilalți. În funcție de cum se poartă oamenii cu ei au tot felul de revelații. Cad de multe ori pe gânduri. Luna Plină îi ajută să se gândească la faptul că sunt singuri sau neînțeleși. Au multe clarități, poate dureroase, și de aceea se întreabă care e, de fapt, calea lor.

Rac

Racii au fenomenul pe axa efortului, a sacrificiului. Au de reflectat la modalități mai potrivite, mai eficiente prin care își fac munca, astfel încât să se descurce mai bine. Se gândesc la modalități mai moderne prin care își pot propaga munca. Se manifestă mai plenar în fața publicului. Trebuie să fie mai îndurători cu greșelile lor, mai ales dacă sunt la început de cale.

Leu

Leii sunt vizați în zona iubirii, iubirea în sens general. Au nevoie de exaltare, de pasiune. Unii își dau seama că s-au băgat în prea multe responsabilități. Poate că unii își doresc o recreație, un alt stil de viață, un alt mod de abordare. Pun mai mult accent pe părțile frumoase ale vieții.

Fecioară

Fecioarele au o Lună Plină de realizare și reușită. Reflectează mai mult la condiția lor socio-profesională, eforturile pe care trebuie să le facă, responsabilitățile pe care le acceptă sau negociază. Trebuie să facă niște schimbări de filozofie de viață sau atitudine profesională. E nevoie de mai mult curaj când trebuie să își ceară drepturile financiare.

Balanță

Balanțele au o Lună Plină ce vizează cunoștințele înalte, dorința de studiu și educație, dar la nivel foarte înalt. Cumva, ar dori să capete informații din alte domenii decât cele de interes sau cele uzuale. Se deschid către științele umaniste, în general. Le prinde bine când întâlnesc persoane instruite. Fac un pas lateral față de problemele uzuale, dar fără a pleca din contextul problematicilor care le interesează.

Scorpion

Pentru Scorpioni, se pune accentul pe bani, bani care nu vin neapărat din muncă. Banii pot veni din relații bune, din publicitate bună. E foarte prețios felul în care conving, discută, mobilizează, inspiră oamenii cu care lucrează. Așa le vin banii, de fapt.

Săgetător

Săgetătorii au o Lună Plină care le subliniază popularitatea, dorința de a fi mai vizibili, de a face parte din niște grupuri. Vor să fie admirați pentru umorul lor. Au nevoie de societate, cu alte cuvinte. Vor mai puțină corvoadă profesională și încă nu a venit timpul să facă mari schimbări.

Capricorn

Capricornii au de depus o muncă foarte mare. Poate e timpul să învețe lucruri noi, să se adapteze la nou, la tehnologii noi. Trebuie să se reîmprospăteze la nivel de cunoștințe. Sunt invitați să își deschidă orizontul.

Vărsător

Vărsătorii au chef de mai multă distracție sau vor să abordeze lucrurile foarte lejer. Sunt creativi. E bine că nu se lasă apăsați de griji. Iau lucrurile în curgere, în flux. Au puterea de a se bucura de micile satisfacții ale vieții. Au o Lună Plină care îi învață să vadă viață în tot ce se petrece în jurul lor.

Pești

Peștii sunt vizați în zona căminului și a activității obișnuite pe care o cunosc. Dacă își fac treaba foarte bine, la un moment dat lucrurile bune vor tapeta, vor pavimenta calea către succes. Capătă o mare siguranță, făcându-și treaba. Au sentimentul de împlinire, de realizare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel